ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل دو LED از طریق پورت سریال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان یکی لطف کنه یک مثال خیلی ساده با AVR که فقط یکی یا دوتا لامپ رو با کامپیوتر از طریق پورت سریال خاموش و روشن بکنه
البته با بسکام ویک برنامه VB چون من ویندوزم 7 هست و هایپتر ترمینال ندارم

من از دستورات زیادی برای دریافت اطلاعات از پورت سریال کامپیوتر استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم.البته خیلی خوب اطلاعات رو از میکرو به پورت سریال کامپیوتر میفرستم و از اون طرف هم دریافت میکنم

خواهشا یک نفر یک برنامه خیلی ساده بزاره تا من با نحوه استفاده از دستورات آشنا بشم
من ای پروژه را بستم و امتحان کردم ولی نشد
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=18155

با تشکر
مهندس اون برنامه که راحت جواب میده ! ( برنامه خودمه )

فیوزبیت هات رو درست تعریف کردی؟؟؟
........................
پایه 2 پورت سریال کامپیوتر را به 15 میکرو وصل کن _ اگه از اتمگا 16 و یا 32 استفاده میکنی پیش فرض پایه های سریال هستند _
پایه 3 پورت سریال کامپیوتر را به 14 میکرو وصل کن
تا اینجا ارتباط معمولی برقراره

توی بسکام یک تابع هست به اسم Ischarwaiting() حالا توی کامپیوتر هرچی به صورت رشته ( کاراکتر ) بهش ارسال کنی این تابع میگیره و به صورت همون رشته تحویلت میده ، حالا شرط تعریف کن اگه 1 بود ال ای دی شماره یک که مثلا روی پورت b.1 هست روشن بشه و الی آخر.........

این کلیات بود
یکسری جزئیات داره که توی فروم همه چیش نوشته شده
من تمام این راه ها رو امتحان کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
به خاطر همین گفتم یکی یه برنامه ساده بزاره تا من با نحوه استفاده از دستورات دریافت اطلاعات آشنا بشم
با تشکر
با سلام وخسته نباشيد
من رو يه پروژه كار ميكنم كه بايد با كليدهاي f1تاf4 كيبرد از طريقrs232 چهارعدد ال اي دي را كه به پورتي مشخص وصل هستند روشن وخاموش كنه ميتونيد يه برنامه به زبان بيسيك واسه همين كار به ايميلم ارسال كنيد نياز فوري دارم

باتشكر از زحمات شما
من قبلا این کارو کردم ...اگه جایی از برنامه مشکل دارید سوال خودتون طرح کنید اینجا پاسخ دارده می شه

(این کار برای اینکه شاید کسی دیگه ای این مشکل داشتهع باشه و با دیدن این تاپیک مشکلش حل بشه)