ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک datagrid برای هر کالا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

این برنامه کوچیک رو نوشتم که مربوط به انبار داریه. فقط چند تا مورد هست که میخوام شما بهم کمک کنید
1-میخوام برا هر کالا در انبارم یک datagrid داشته باشم. الان برای همه کالاهام یک datagrid دارم.
2-چطور میتونم ویرایش کنم؟مثلا تعداد کالایی رو کم یا زیاد کنم تو همون datagrid.البته وقتی خاصیت allow delete و update اونم فعال کردم وقتی کالایی رو حذف میکنم بعد از خروج از فرم باز رکورد رو میاره.چرا؟
3-میخوام آخرین موجودی انبارم رو بهم نشون بده.البته الانم میتونم این کارو انجام بدم از طریق جستجوی نام کالا.ولی اگه 100 تا رکورد داشته باشم همه رو میاره. میخوام فقط آخرین رکورد یا موجودی آخریه انبارم رو فقط تو یه رکورد بهم نشون بده
4-من برای حذف کالا یک فرم گذاشتم که از اون فرم حذف میکنم.امکان حذف کالا از تو خود datagrid هست؟ البته میدونم که هست ولی نتونستم این کارو انجام بدم. حذف انجام نمیده
دوستان عزیز کسی هست جواب بده؟ممنون میشم
صبر کن حاجی پیمان بیاد جوابت را میده.

دیگه کم کم پیداش میشه.
1- براي اينكه بتونيد كالاهاتون رو از هم تفكيك كنيد بهره براي اونها يك مشخصه يا ID در نظر بگيرد و اونها رو بر اساس

اين مشخصه گروه بندي و نمايش بديد.

2- اين روش اصلا اصولي و درست نيست اما چنانچه اطلاعات بعد از ويرايش ثبت نمي شن احتمالا ديتابيستون رو به درستي

Update نمي كنيد.. بهتره پس از هر تعيير ديتابيس رو آپديت و ريفرش كنيد همينطور خود ديتاگريد رو.

3- متاسفانه VB6‌ندارم تا سورستون رو امتحان كنم و منظورتون رو درست متوجه نشدم.

4- دوست خوبم اين كار رو اين طوري انجام ندي خيلي بهتره واقعا براي شما و كاربري كه مي خواد ازش استفاده كنه مشكل درست مي شه
سلام
ممنون از راهنماییتون
من این کارایی که فرمودید انجام دادم قبلاً.ولی مشکلم تو اینه که تو خود دیتا گرید ویرایش نمیکنه.حتما باید اطلاعات رو تو فرمی که به نام delete درست کردم ویرایش یا حذف کنم.من میخوام تو خود دیتا گرید انجام بشه
اگه با ado کار کردی رو گرید دستور دل رو بنویس یه رفرش هم بذار زیرش