۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۲۰:۵۵
با اجازه امید جون
اینجا که هیچی معلوم نیست
بهتر بود اول یه برد بورد می گرفتین و همه مداراتونو روی اون میبستین و بعدش که جواب گرفتین روی برد لحیمشون می کردین ..
برد بورد :
[attachment=11405]
کار سختی نیست .. قطعات رو که یکی یکی رو برد چیدین از پشت توسط سیم پایه هاشونو به نقاط گفته شده در نقشه وصل کنین و ..
اون سیمها هر کدوم یه ولتاژی رو میدن .. باید با ولتمتر اون سیمهای خروجی رو چک کنین و ببینین کدومش 12 ولت میده .. البته ممکنه هر کدوم 6 ولت بدن که باید سریشون کنی تا در مجموع 12 ولت بدن (اینم بگم که من که میگم 12 ولت حالا نباید دقیقا 12 ولت بده چون هنوز AC هستش و ممکنه کمی بالاتر نشون بده .. ولی بعد از اینکه تبدیلش کردین به DC (توسط پل دیودی و خازن الکترولیتی) اونوقت ثابت میشه و دقیقا 12 ولت نشون میده!!)
آمپرش هم نمیشه کم و زیاد کرد و هر چی روش نوشته همونه ..
(۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۰۱:۰۰:۴۰)e_vojdani نوشته است: [ -> ]من این مدار رو روی یک تیکه فلکسی سوار کردم
اینجا که هیچی معلوم نیست
بهتر بود اول یه برد بورد می گرفتین و همه مداراتونو روی اون میبستین و بعدش که جواب گرفتین روی برد لحیمشون می کردین ..
برد بورد :
[attachment=11405]
نقل قول: اگه زحمتی نیست لطفا نحوه اثصال هر قطعه رو روی کیت 250 سوراخ برام بزارین ممنون می شم .
کار سختی نیست .. قطعات رو که یکی یکی رو برد چیدین از پشت توسط سیم پایه هاشونو به نقاط گفته شده در نقشه وصل کنین و ..
نقل قول: مهندس جان یک زحت دیگه من یه آداپتور 12 ولت دارم که سمت خروجی او 5 تا سیم داره ( دوتا قرمز - دوتا زرد - و یکی مشکی) عکش رو هم براتون میزارم من نمی دونم این سیمها چطوری باید به هم متصل بشن تا من بتونم برق 12 ولت با آمپر بالا 2 - 3 ازش بگیرم.
اون سیمها هر کدوم یه ولتاژی رو میدن .. باید با ولتمتر اون سیمهای خروجی رو چک کنین و ببینین کدومش 12 ولت میده .. البته ممکنه هر کدوم 6 ولت بدن که باید سریشون کنی تا در مجموع 12 ولت بدن (اینم بگم که من که میگم 12 ولت حالا نباید دقیقا 12 ولت بده چون هنوز AC هستش و ممکنه کمی بالاتر نشون بده .. ولی بعد از اینکه تبدیلش کردین به DC (توسط پل دیودی و خازن الکترولیتی) اونوقت ثابت میشه و دقیقا 12 ولت نشون میده!!)
آمپرش هم نمیشه کم و زیاد کرد و هر چی روش نوشته همونه ..