ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تست کلید باavr
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من یه مدار با avr میخوام که
فاصله بین وصل شدن یک رله در زیر جریان ac تا قطع شدن رله رابر حسب میلی ثانیه بر روی lcd نمایش دهد.(جریان در حدود 100a می باشد).
یعنی کرنومتر می خوای درست کنی ؟

یکم توضیح بیشتر بده !!
اولاً قطع و وصل رله یا کنتاکتور چون مکانیکی هستن دقتش کمتر از میلی ثانیه میشه. اگه تریاک و تریستور بودن میکرو حتی نانوثانیه هم میشد ازش دقت گرفت.

ولی اگه باز به این کاراصرار داشته باشین:
هر کنتاکتور یارله معمولاً کنتاکتهای دیگه ای دارن که بلا استفاده هستن اما با فرمانی که میگیرن همه این کنتاکتها باز یابسته میشن. میتونید به اون کنتاکتهای خالی بلا استفاده مونده، برق ضعیف مربوط به میکروی خودتونو بزنید.
در این صورت ایزولاسیون و گرفتن نویز فراموش نشه.
میشه یه مقداری در مورد این تریاک و تریستور توضیح بدین؟؟؟؟؟

نخندین دیگه!!!! من مخابراتی هستم نه الکترونیکی!!!
وارد جزئیاتش و فیزیکش نمیشم. فقط تو این حد بگم که تریستور سه تا پایه داره دو تا پایش که مثل پایه های یه کلیده و پایه سوم پایه کنترلیه که کی کلید وصل باشه و کی قطع. با ولتاژ معین و کوچیکی (به صورت لحظه ای نه دایمی)به اون پایه تریستور روشن شده و مسیرو وصل میکنه و در دو صورت خاموش میشه، یا به گیتش یه ولتاژ منفی کافی(تو دیتاشیت) بدین یا اینکه ولتاژ دو سرش که سوئیچ شده از یه حد معینی پایین بیاد. تریستور یک طرفه است و جهت مثبت و منفی باید تو دو تا سرش رعایت بشه

تریاک:
تریاک هم درحقیقت از دو تا تریستور مشابه تشکیل شده که بطور برعکس به هم چسبیدن و جریانهای AC رو هم میشه باهاش سوئیچ کرد
آیا این تریستور و تریاک نوع های مختلفی دارن؟؟؟؟

منظور سوالم در مورد مقدار ولتاژ و جریانی هست که می خوان قطع یا وصل کنند، میباشد.

بهتره بگم حد تحملشون تا چقدره؟؟؟؟
دقیقاً.
همونطوریکه ترانزیستورهای مختلفی با شماره های مختلف وجود دارن