۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۳۲:۴۷
۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۴۲:۵۲
به خاطر خودتون گفتم . اسیلوسکوپ خیلی میتونه کمکتون کنه و همه تغییراتو با تمام وجود میتونید لمسش کنید.
منظورم این بود که احتمالاً شمابا میکرو که بین 0 و 5 ولت نوسان ایجاد می کنه موجو تولید کرده باشین و به TP1 داده باشین. در صورتی که باید با 0 و 5- فرکانستونو ایجاد کنین.
چون با توجه به مثبت بودن ترانزیستور Q1 ولتاژهای 0 و 5+ با تآکید بر اینکه سطح پایین سیگنال هم خیلی لاغره، شما ماسفتو دایم به آستانه روشن شدن میبرید و خاموشش میکنید که در این حالت چون ولتاژ ماسفت صفر نیست و روش ولتاژ میفته توان تلف میکنه و داغ میکنه
منظورم این بود که احتمالاً شمابا میکرو که بین 0 و 5 ولت نوسان ایجاد می کنه موجو تولید کرده باشین و به TP1 داده باشین. در صورتی که باید با 0 و 5- فرکانستونو ایجاد کنین.
چون با توجه به مثبت بودن ترانزیستور Q1 ولتاژهای 0 و 5+ با تآکید بر اینکه سطح پایین سیگنال هم خیلی لاغره، شما ماسفتو دایم به آستانه روشن شدن میبرید و خاموشش میکنید که در این حالت چون ولتاژ ماسفت صفر نیست و روش ولتاژ میفته توان تلف میکنه و داغ میکنه
۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۴۹:۳۹
شنیدن صدا مرحله آخر کاره و وقتی که بدونین مدار حتماً جواب میده!
فعلاً باید اون نقاط بررسی بشن و ببینین چی توشون هست؟
فعلاً باید اون نقاط بررسی بشن و ببینین چی توشون هست؟
۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۵۰:۰۱
درسته.آخه خروجي نوسان ساز من 0و5 اينو امتحان نكرده بودم خوب من -5 ولت از كجا پايه ميكرو بگيرم؟
راستي اون فايلي كه خواستيد رو پيوست كنم؟
راستي اون فايلي كه خواستيد رو پيوست كنم؟
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۰۳:۱۱
بعد اینکه با میکرو تولیدش کردین باید با یه مداری ولتاژ مثبتو به منفی تبدیلش کنید
برای تبدیل هم از 555 میتونید استفاده کنید یه پیکره بندی داره مخصوص این کاره. البته اگه نرمافزارشو داشته باشین. اگه ندارین میتونین از همین سایت یه سرچی بکنید و دانلودش کنید
با max232 هم میشه این کارو کرد
بله ممنون میشم اون فرکانسهای مربوط به فلزاتو ضمیمه بکنید
برای تبدیل هم از 555 میتونید استفاده کنید یه پیکره بندی داره مخصوص این کاره. البته اگه نرمافزارشو داشته باشین. اگه ندارین میتونین از همین سایت یه سرچی بکنید و دانلودش کنید
با max232 هم میشه این کارو کرد
بله ممنون میشم اون فرکانسهای مربوط به فلزاتو ضمیمه بکنید
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۱۲:۳۹
اين يكيشه كه من متوجه نشدم.دوتا ديگه هم هست كه دارم دنبالش ميگردم اين كامپيوتر ما خيلي شلوغ شد
اينم اون جداول
اينم اون جداول
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۴۶:۴۷
مهندس من همچنان منتظر راهنمايي شما جهت تكميل مدار هستم
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۵:۱۲:۴۲
اوه!!!!
من فکر کردم رفتین اون ولتاژ منفی رو آزمایش کنین.
ببینید، من فکر میکنم برای این پروژه شما اسیلوسکوپ یه چیز شبیه به واجبه.
شما که از حالت آنالوگ نتیجه گرفتین، خوب خروجی 555 رو نگاه بکنید، هر چی بود باید با مدار دیگه که احتمالاً میکرو هم داره، همون سیگنالو تولیدش بکنید. اونموقع بدیهیه که میتونین قسمت 555 رو از مدار جدا کرده و قسمت دیجیتالو جاگزین کنید.
به نظر من بهتره ورودی رو دیجیتالش بکنید تموم بشه و وقتی از این قسمت جواب گرفتین بریم تشخیص خروجی رو دیجیتالش بکنین.
بقه مدار با توجه به نوع مدار و سیمپیچ طراحی شده بلا تغییر استفاده بشه
من فکر کردم رفتین اون ولتاژ منفی رو آزمایش کنین.
ببینید، من فکر میکنم برای این پروژه شما اسیلوسکوپ یه چیز شبیه به واجبه.
شما که از حالت آنالوگ نتیجه گرفتین، خوب خروجی 555 رو نگاه بکنید، هر چی بود باید با مدار دیگه که احتمالاً میکرو هم داره، همون سیگنالو تولیدش بکنید. اونموقع بدیهیه که میتونین قسمت 555 رو از مدار جدا کرده و قسمت دیجیتالو جاگزین کنید.
به نظر من بهتره ورودی رو دیجیتالش بکنید تموم بشه و وقتی از این قسمت جواب گرفتین بریم تشخیص خروجی رو دیجیتالش بکنین.
بقه مدار با توجه به نوع مدار و سیمپیچ طراحی شده بلا تغییر استفاده بشه
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۰:۲۸:۵۸
آخه دقيقا راهنمايي نكرديد كه چطور ميشه ولتاژ منفي گرفت؟اسم اون نرم افزار كه گفتيد دانلود كنم چيه؟
راستي به جاي اسيلوسكوپ ميشه با برنامه cool edit در كامپيوتر و با يك فيش استريواز ورودي پشت كامپيوتر استفاده كرد؟
راستي به جاي اسيلوسكوپ ميشه با برنامه cool edit در كامپيوتر و با يك فيش استريواز ورودي پشت كامپيوتر استفاده كرد؟
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۱۴:۱۸
از این لینک اون نرمافزارو میتونید دانلود کنید
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11772
بله چون فرکانس پایینه از کارت صوتی هم میشه استفاده کرد ولی من تا حالا باهاش کار نکردم
راستی اون اعداد تو عکسی که گذاشتین چی بود؟ مثلاً عدد مربوط به طلا یا آهن چی رو نشون میده؟
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11772
بله چون فرکانس پایینه از کارت صوتی هم میشه استفاده کرد ولی من تا حالا باهاش کار نکردم
راستی اون اعداد تو عکسی که گذاشتین چی بود؟ مثلاً عدد مربوط به طلا یا آهن چی رو نشون میده؟
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۴۱:۲۹
من فايل وم رو هم ضميمه كردم كه كاملا مشخصه زير همون فايل پيوست
اين نرم افزار پسورد داره اسم اين سايت رو به عنوان پسورد قبول نميكنه
از يه سايت ديگه گرفتم كه پسورد نداشت. خوب حالا شما ميگيد من با اين نرم افزار مدار طراحي كنم بعد به خروجي ميكرو نصب كنم؟
من اگه بتونم فقط نوسان ساز رو راه اندازي كنم ديگه مزاحمتون نميشم.من اگه با ميكرو پالس توليد كنم ديگه نيازي به 555 ندارم پس اين نرم افزار براي چيه؟منظورتون اينه كه حالت مونو استابل رو طراحي كنم؟
اين نرم افزار پسورد داره اسم اين سايت رو به عنوان پسورد قبول نميكنه
از يه سايت ديگه گرفتم كه پسورد نداشت. خوب حالا شما ميگيد من با اين نرم افزار مدار طراحي كنم بعد به خروجي ميكرو نصب كنم؟
من اگه بتونم فقط نوسان ساز رو راه اندازي كنم ديگه مزاحمتون نميشم.من اگه با ميكرو پالس توليد كنم ديگه نيازي به 555 ندارم پس اين نرم افزار براي چيه؟منظورتون اينه كه حالت مونو استابل رو طراحي كنم؟