سلام من يه فلزياب pi دارم كه فركانس كاري اون حداكثر 2300هرتز.حالا اومدم با ميكرو يه يه فركانس متر و نوسان ساز طراحي كردم .رنج فركانسي ميكرو حداكثر تا 32khz كه البته متغيره.حالا ميخوام اون رو به مدار piنصب كنم.سوال من اينه:1:آيا بايد سيم پيچ رو هم تغيير بدم؟(سيم پيچ فعلي:26دور 0.4 با مفاومت 7 اهم و ظرفيت 500ميكرو هانري)2:ورودي فركانس متر رو به كدوم قسمت مدار وصل كنم بهتر جواب ميده؟ اول ميخواستم همين مدار انالوگ رو تحويل بدم ولي استادم گفته چون مدارت زياد پيچيده نيست نمره خوبي بهت نميدم ولي اگه با ميكرو كار كنه نمره خوبي داري.مهندسين محترم لطفا كمك
مهندس جان من هم با ميكرو فركانسمتر ساختم و روي ال سي دي نمايش ميده و با يه ميكرو ديگه نوسان ساز ساختم.يعني با دوتا ميكرو.گفتم كه فركانس توليدي من از 1hz شروع ميشه تا 32khz حالا من يه سيم پيچ ميخوام كه بتونه با اين مدار كار كنه.و اينكه به نظر شما ورودي فر كانس متر رو به سيم پيچ نصب كنم يا به قسمتهاي ديگه مدار
اگه كمكم كني ممنونت ميشم
يعني اين همه مهندس يكي پيدا نميشه جواب مارو بده؟؟بابا بيايين زكات علم رو به من پرداخت كنين من از همه محتاج ترم خواهشن كمك كنيد آقا اينم مدار آنالوگ
این چرا این جوریه؟
همه چیش ریخته به هم یا کلا اینجوریه مدار
الان برای من مدارت 8 قسمت شده صفحه آخرم یه pcbهست
کلا اینجوریه یا تو pdf کردن بهم ریخته؟
من اصلا سر در نیاوردم ولی طبق عادت قدیمی میگم برین کتاب 4 آقای بخت آورو بخونین در این مورد چیزای خوبی توش هست
در ضمن بهتر نبود نوسان سازو با 555 میساختین؟
بعدم مهندسین اگه این حرف آخرم اشتباه بود لطفا بگن چون خیلی مطمئن نیستم میشه یا نه
مهندس من دوباره فايل رو پيوست كردم اين مدار نوسان ساز با 555 داره ولي چون ميخوام مدار ميكرو بهش اضافه كنم گفتم يه نوسان ساز با ميكرو هم بسازم.البته قسمت ميكرو رو پيوست نكردم چون گير من تو اين مداره انالوگه در ضمن ما پشت كوه تو روستا زندگي ميكنيم و مثل شما در حوره تمدن نيستيم واسه همين از اينجور كتابها خبري نيست
(۱۷-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۳۸:۱۱)parsegade نوشته است: [ -> ]مهندس من دوباره فايل رو پيوست كردم
مگه چه فرقی کرد
من متوجه نميشم منظورتون از چند تيكه يعني چي؟؟؟؟؟!!!!!! كل فايل pdf سه صفحه كه هر صفحه مربوط به يه قسمت از مداره مه در انتهاي هر قسمت با فلش و شماره مشخص شده كه چطور به هم وصل بشن.قسمت اخر هم كه pcb من فكر نميكنم كه بهم ريخته باشه
اگه با میکرو فرکانس تولید میکنی پس فرکانس مترو چیکار داری؟
شما یه توضیح کوچولو در باره سیستم عملکرد مدار بده من بگم چیکار کنی.
مهندس اگه مدار رو ديده باشي متوجه منظورم ميشي.من ميخوام به مدار دو تا آي سي ميكرو جداگانه وصل كنم.يه آي سي atmeg8 به عنوان توليد مننده فركانسهاي مختلف به جاي 555 كه در مداره و يه اي سي atmeg8 ديگه هم به عنوان نشان دهنده فركانسي كه از خروجي مدار ميخوام بگيرم يعني فركانسهاي برگشتي رو نشون بده.البته هر دوتا ميكرو رو روي يه برد ديگه نصب كردم و اماده.فقط مونده اينكه كجاي مدار فلزياب نصبشون كنم
اينم اسكرين شات مدار ميكرو.هرچند كه فكر نكنم نيازي باشه
تغییرات فرکانس شما تو چه بازه ایه ؟
ببینید اصلاً لازم نیست از دو تا میکرو استفاده کنید.چون فرکانس کارتون پایینه میتونین از یه میکرو استفاده بکنید ولی اگه اصرار دارین مساله جداست.
فکر کنم فلزیابها دوتا سیمپیچ داشته باشن یکی تولید کننده فرکانس اونیکی گیرنده فلو درسته؟
تا اونجایی هم که من فهمیدم با اتصال مدار تولید کننده سیگنال به سیمپیچ مشکلی ندارین. مشکل شما اینجاست که چطوری سیگنال تولید شده تو سیم پیچ گیرنده رو آشکار کرده و به میکرو بفهمونینش درسته؟
لطفاً به سوالای بالا جواب بدین تا بریم جلو