ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایجاد ارتباط میان دو فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من یک مشکل اساسی در وی بی دارم اوم این است که نمیتونم در وی بی میان دو فرم یا چند فرم ارتباط برقرار کنم !!!!!!!!
چون در فرم یک دستورات برای فرم یک هستند یعنی اگر ما در فرم یک 1 کامند و در فرم 2 یک لیبیل داشته باشیم با زدن کامند در فرم یک لیبل در فرم دو تغییر کند ............

Form2.Label1.Caption = "Salam"

کد بالا را در کاماندتان در فرم 1 بنویسید...
از ماژول هم میتونی استفاده کنی
ولی اون دستور کارتو راه میندازه
سلام دوستان ممنون از راهنماییاتون

حالا من اگر بخواهم به صورت سورس باز یک پروژه با VB بسازم چکار کنم !!!

یعنی یک برنامه که برای ورود رمز بخواد و ما می تونیم این رمز رو هم عوض کنیم من برای این کار مشکلی ندارم و تنها مشکل این است که اگر رمز رو عوض کردی و وقتی برنامه رو پایان دادی و یک بار دیگه شروع کردی دوباره باید رمز اولی رو وارد کنی و رمز دومی دیگر کاربردی ندارد (یعنی تغییرات ذخیره نمی شن !!!!!!)
سلام.
خوب معلومه تغییرات ذخیره نمیشن. چون شما از متغیرهای خود برنامت برای ذخیره سازی رمز استفاده میکنی و این کار اشتباه هست.
یه توضیح مختصر در مورد انواع حافظه بهت میدم تا بهتر متوجه بشی.
کامپیوتر 2 نوع حافظه داره. حافظه دایمی و حافظه موقت.
اطلاعات در حافظه دایمی یعنی هارد ذخیره میشه. اما چون سرعت ذخیره و بازیابی اطلاعات از هارد پایینه cpu هنگام پردازش پروسه ها اطلاعات رو از هارد به داخل حافظه موقت یعنی ram میاره.
شما وقتی یه برنامه رو از روی هارد اجرا میکنید این برنامه به داخل Ram منتقل میشه و پردازش روش انجام میشه. اما Ram حافظه موقته. پس از بستن برنامه همه تغییرات از دست خواهد رفت و برنامه به شکل اولش بر میگرده. در واقع تغییراتی که اعمال کردی به برنامه شما که روی هارد هست اعمال نمیشه. بلکه به پروسه ای که داخل Ram هست اعمال میشه.
برای اطلاعات بیشتر این لینک رو مطالعه کن.

پس شما باید برنامه رو به صورتی بنویسی که تغییراتی که بعدا بهشون نیاز داری رو در هارد ذخیره کنه و پس از اجرای مجدد برنامه ابتدا به مسیر ذخیره تغییرات مراجعه کنه و تغییرات رو بازیابی و سپس شروع به کار کنه.
شما میتونی تغییرات رو در یه فایل یا در رجیستری یا در دیتابیس که نهایتا همه این ها در هارد یعنی حافظه دایمی ذخیره میشن ذخیره کنی.
آقای Payman62 جان عزیز
من می دونستم که مشکلش اینه و مشکلم این بود که نمی تونستم طوری تغییرش بدم که تغییرات رو روی هارد ذخیره کنه اگر روشش رو می گفتی بهتر بود !!!!!!!

اما دمت گرم که توجه کردی اگر هم تونستی یه توضیحکی در مورد این روش بدید
که چطور تغییرات رو ذخیره کنم روی هارد
سلام.
اول این که ذخیره کردن پسورد برنامه در یه فایل متنی روی هارد اصلا امنیت نداره.
دوم این که شما اگه نحوه نوشتن در یک فایل رو بلد نیستی ابتدا یکی از pdf هایی که در همین فروم معرفی شده رو دانلود و مطالعه کن. بعد شروع به نوشتن برنامه کن.