ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت مداری که با فوت کردن روشن وخاموش می شود
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
آیا کسی ميتواند مداری را به اينجانب پيشنهاد نمايد که با فوت کردن يک LEDراخاموش وروشن نمايد(البته قيميت تمام شده آن نيز پايين باشد)
شما باید یک میکروفون را به تقویت کننده بدهید وبعد خروجی تقویت کننده را به یک مدار (on/off ) که خاصیت لچ داشته باشد بدهید وبعد خروجیشو بدهید به یک led ... با فوت کردت در میکروفون led روشن میشود واگر دوباره فوتش کنید led خاموش میشود و همینطور ادامه می یابد
(۱۸-مهر-۱۳۸۹, ۱۲:۲۷:۳۹)رسول نوشته است: [ -> ]شما باید یک میکروفون را به تقویت کننده بدهید وبعد خروجی تقویت کننده را به یک مدار (on/off ) که خاصیت لچ داشته باشد بدهید وبعد خروجیشو بدهید به یک led ... با فوت کردت در میکروفون led روشن میشود واگر دوباره فوتش کنید led خاموش میشود و همینطور ادامه می یابد

با سلام وتشکر
ولی با توجه به اینکه اطلاعات الکترونیک من کم است آیا شما می توانید مدار آنرا به صورت شماتیک والمان های الکترونیکی آن را به اینجانب ارایه نمایید قبلا ازلطفی که مینمایید کمل تشکر رادارم
این مدار میکروفون:

[تصویر:  61213137593812.jpg]

که میتونی خروجیشو بدی به یک رله وبعدش توسط کنتاکتهای رله اون کلیدی که در شکل زیر هست رو قطع ووصل کنی (البته باید کلید رو از مدار برداری و به جای کلید کنتاکتهای رله رو وصل کنی):

[تصویر:  654151853234151.gif]

در آخر هم به جای اون رله خروجی که در شکل دوم قرار داره میتونی led و ... وصل کنی.
با تشکر فراوان
آیا همان مدار اولی کفایت نمیکند واگر درخروجی آن یک LEDوصل کنیم کار میکندچون ینده می خواهم قیمیت آن پایین باشد
مدار اول کار میکند اما وقتی فوت میکنید روشن میشود ووقتی که دیگر فوتش نمیکنید خاموش میشود

یعنی برای روشن ماندن نیاز مداوم به فوت کردن پیدا میکند

--------------------------------------------------------------------------
در هرکاری که انجام میدهید بهترین باشید
آیا راه دیگیری وجود دارد که همان مدار اول کفایت کند چون اینطور که به نظر می اید مدار دوم هزینه نسبتا بالایی دارد(درصورت تولید انبوه مقرون به صرفه نمی باشد)
ضمن تشکر ازوقتی که به اینجانب دادید
فکر کنم یه راه دیگه هم باشه ولی مدار خیلی گنده میشه
البته قطعه زیاد نداره ولی گنده میشه
به این صورت که یه ledرو ببندیم به یه سیم بعد روشنش کنیم(طوری که سر ledرو به مدار باشه و وتی فوتش میکنیم مثل تاب تکون بخوره
بعد زیرش یه ldrبزاریم خروجیشو بدیم به آپ امپ بعد اونم بدیم به میکرو حالا تو حالت معمولی نور میوفته رو ldrوقتی فوت میکنیم ledکج میشه برا یه لحظه نور نمیفته بعدشم که دیگه با برنامه نویسیش حله
نه بابا هزینش زیاد نمیشه ... کمتر از 2 تومن ...حتی خیلی کمتر از اون

------------------------------------------------------------------------
هرکس گذشتش بیشتر است غنی تر است
خوب اینی که من گفتم یه 3 یا 4 تومنی میشه
آقا روشم احمقانه بود هردو پستو بپاک رسول جان
با تشکر
آیا اگر صرفا اون خروجی مدار اول رو به رله بدیم واز کنتاکتهای رله خروجی برای لامپ بگیریم عمل خواهد کرد (با برقراری جریان کنتاکت باز بسته می شود ودرصورت برقراری مجدد جریان کنتاکت با زمی شودکه عمل وصل وقطع جریان توسط میکروفن ومدار تقویت انجام می گردد)واگر جواب مثبت است آیا رله ای بااین مشخصات در بازار موجود است که به صورت الکترونیکی این کار راانجام دهدوکم حجم وکم قیمنت باشد (درصورت امکان مشخات آن آورده شود)با تشکر مجدد
صفحه‌ها: 1 2