۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۳:۵۲:۵۳
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۳:۵۷:۵۰
نرم افزار اینجوری فکر نمیکنم باشه.
ولی نرم افزاری هست که بهش عکس بدید و کد هگز دریافت کنید. توی همین فروم بگردید همین نرم افزار موجود هست.
ولی نرم افزاری هست که بهش عکس بدید و کد هگز دریافت کنید. توی همین فروم بگردید همین نرم افزار موجود هست.
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۰۸:۲۹
اونو میدونستم مرسی اما من به تابلو روانش نیاز دارم
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۵۲:۰۲
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۹:۲۴:۰۴
thnak you
اما این چرا هگز رو اینطوری میده؟
اما این چرا هگز رو اینطوری میده؟
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۲:۲۵
مهندس فکر می کنمی مفهوم هکز رو درک نکردین !
فایل هکز فایلی هستش به زمان ماشین که تو میکرو ریخته میشه !! ( همش صفر و یکه )
نرم افزارهای موجود یه ارایه می دن که با نرمافزارهای موجود می تونی تو برنامه ات بذاری و اونو کامپایل کنی تا به هکز تبدیل بشه !!
قراره نرم افزاره متنت رو به آرایه ای تبدیل کنه که تو برنامه بتونی ازش استفاده کنی ( بعضی نرم افزارها برنامه اش رو هم باهاش می ذارن ) ولی کامپایل نمی کنن !!! ( کامپایلر که نیستن )
فایل هکز فایلی هستش به زمان ماشین که تو میکرو ریخته میشه !! ( همش صفر و یکه )
نرم افزارهای موجود یه ارایه می دن که با نرمافزارهای موجود می تونی تو برنامه ات بذاری و اونو کامپایل کنی تا به هکز تبدیل بشه !!
قراره نرم افزاره متنت رو به آرایه ای تبدیل کنه که تو برنامه بتونی ازش استفاده کنی ( بعضی نرم افزارها برنامه اش رو هم باهاش می ذارن ) ولی کامپایل نمی کنن !!! ( کامپایلر که نیستن )
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۶:۱۷
فکر کنم منظور ایشون یه سورس باشه درسته؟
میشه یه کاری کنیم که این سورس خود به خود بعد از یه قالب پیست بشه و آخرش یه ENDبیاره کامپیایل کنه؟
میشه یه کاری کنیم که این سورس خود به خود بعد از یه قالب پیست بشه و آخرش یه ENDبیاره کامپیایل کنه؟
۱۹-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۹:۵۵
خوب با چی کامپایل بشه !!
فکر می کنم نرمافزارهای کامپایلر محدود هستن و همشون هم ساختشون و برنامه نویسیشون تخصصی هستش !!!!
کدومتون می تونین یه کامپایلر بنویسین !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر می کنم نرمافزارهای کامپایلر محدود هستن و همشون هم ساختشون و برنامه نویسیشون تخصصی هستش !!!!
کدومتون می تونین یه کامپایلر بنویسین !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۰:۴۴:۴۳
خب به ارزتون برسونم که من هگز رو برای همون ماشین میخوام. شما منظور منو نفهمیدید !
فقط یک تابلو روان ۸x۸ هست . من می خوام یک کیبرد بهش وصل کنم که به محض فشار دادن هد کلید روی تابلو برام بنویسه
فقط یک تابلو روان ۸x۸ هست . من می خوام یک کیبرد بهش وصل کنم که به محض فشار دادن هد کلید روی تابلو برام بنویسه
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۱۰:۲۱
سلام دوست عزیز
شما میتونید همچین نرم افزار رو بخرید
من خودم خیلی گشتم اما پیدا نکام حتی از سایت مهندس لاچینی
شرکت سپاهان یه نرم افزار داده که تایپ می کنی و کد هگز میده بهت
اما قیمتش کمی زیاده بازم اگه خواستی یه سری به اونجا بزن
من خودم که نتونیستم یخرم...
شما میتونید همچین نرم افزار رو بخرید
من خودم خیلی گشتم اما پیدا نکام حتی از سایت مهندس لاچینی
شرکت سپاهان یه نرم افزار داده که تایپ می کنی و کد هگز میده بهت
اما قیمتش کمی زیاده بازم اگه خواستی یه سری به اونجا بزن
من خودم که نتونیستم یخرم...