ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نظر سنجي در مورد نوشتن برنامه Farsi Api Guide
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
ممنون
خيلي خوبه.
مشمولي جان از ورژن 1 بيشتر از اين انتظاري نيس
العان حدود ساعت نه و بيست دقيقه هست و مهمون زيادي داريم .
واسه همين فقط پيام مي زارم
آقا اشكان مطمئن باش مثل قبلي نمي شه . فردا ظهر فرم اوليه رو براتون ارسال مي كنم . البته العان هم درست كردم ولي زياد بدلم خوش نيومد . دوست دارم يه چيز متفاوت باشه نه كپي عين همون برنامه خارجيه .
بهر حال اگر دوستان API ترجمه شده دارن بزارن تو سايت تا دسته بندي كنيم و بعدش تو نسخه هاي بعدي گير نكنيم .
با تشكر از تمامي دوستان ( اينم مدل جديده )
مشمولي
با سلام
آقا اشكان من فرم را به اين آدرس ارسال كردم . اگر به دستتان نرسيد يك آدرس ديگر بگويد تا ارسال نمايم . براي شما دوست عزيز آصف نيز ارسال كردم .
info@iranvig.com
با تشكر ـمشمولي
وحيد جان برنامه رو گرفتم.ممنون.
كارت جالب و قشنگ بود.قطعا از اين هم كامل تر ميشه...
يك نكته: براي من حروف --گ چ پ ژ-- با مشكل روبرو بود.و سه نقطه ميگذاشت (در قسمت شرح) اشكال از چي ميتونه باشه؟

همون طور كه قبلا بهتون گفتم من چند وقتي نيستم .و گرنه ته توي برنامه رو در مياوردم تا ببينم چي به چيه :wink:

پس تا هفته آينده خدانگه دار.
سلام
ممنون البته زياد خوب نشده قسمت تول بار رو عوض مي كنم . اقاي اشكان امشب داكيومنت هاي برنامه را برايتان ارسال مي كنم.متاسفانه العان به برنامه دسترسي ندارم . فردا صبح برنامه را هم رو سايت مي زارم . آخه تو اداره نوشتم :wink: « حالا نگين كم كاري مي كنه »
ايراد هم واسه خاطر اينه كه من با ويندوز 98 كار مي كنم و حتماَ شما با xp . سعي مي كنم برطرف بشه آقاي اشكان منتظر نظرات شما هستم . آقاي آصف شما هم خوش بگذره . ما رو هم يادي بكن .

با تشكر ـ مشمولي
سلام
اصلاً يادم نبود . امروز تعطيله و اداره بي اداره .
واسه همين نمي تونم برنامه را كاملتر كنم . عوض ديتابيس رو كار مي كنم تا زودتر تموم بشه .
پس تا فردا
با تشكر ـ مشمولي
سلام
يك طرح جديد دارم . Amaze
ببينيد من العان حدود پنجاه شصت تابع رو زدم تو بانك . برنامه هم كمي كاملتر كردم .
اين برنامه را كمي بيشتر روش كار مي كنم و پنجاه تا تابع ديگه هم مي زنم . مي شه نسخة اول برنامه با صد تا تابع و مي زارم تو سايت . بعد دوستان هم دانلود مي كنن و هم اينكه اگه خواستن تغييراتي در اون ايجاد مي كنن . يك متن طول و دراز هم واسش نوشتم كه البته آقا اشكان جسارت نشه ولي قوانين و مقرراتي هست كه از استفاده كنندة برنامه خواستارم . اونهم همراش مي زارم . البته اين طرح كمي طول مي كشه ولي يكي دوروزه سرو تهشو در ميارم .
با تشكر ـ مشمولي
منتظرم (برنامت حرف نداشت) :wink:
مجدداً سلام .
سعي مي كنم زودتر تموم بشه
ولي من بيشتر دوست دارم كه از برنامه هام انتقاد بشه نه تعريف . بابا بگين اشكالش كجاست تا درست كنم . مي خوام اولين نسخه در عين سادگي و كوچكي جذاب و درست باشه و هي گير نكنه .
البته آقا اشكان عجب روحيه اي پيدا كردم اگه كمي بيشتر تعريف كني ديگه نمي توني منو ببيني چون فرار مي كنم اونور آب :wink:
با تشكر ـ مشمولي
سلام
آقا اشكان info@iranvig.com رو چك كن نسخة 0.2 رو هم ارسال كردم به صندوق پستي سايت .
اگر اشكالي داشت حتماً بگين تا برطرف كنم .
در ضمن ممنون مي شم راهنمايي كنين و اگر برخي قسمتها ضعيف نوشته شده بگين تا اصلاح كنم
بهر حال سعي مي كنم تا آخر هفته نسخة 1.0 رو بزارم تو سايت . البته اميد وارم بتونم به قولم عمل كنم . تا آخر تابستان چيزي نمونده . :wink:
يه چيز ديگه اينكه اين فايل رو كامپيوتر من 104 كيلوبايت بود ولي وقتي attache شد گفت 133 كيلوبايت هست . يوقت ويروسي نشه . مواظب باشيد .
با تشكر ـ مشمولي
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6