ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نظر سنجي در مورد نوشتن برنامه Farsi Api Guide
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام آقا اشكان
بابا چي شد . هيچ چي ننوشتين . قرار بود راجع به برنامه بگين و اگه ايرادي داشت بفرمايين تا برطرف كنم و در ضمن نظرتون رو راجع به برنامه بگين پس چي شد .
اگه ايميل نرسيده دوباره ارسال كنم .
بهر حال منتظرم .
با تشكر ـ مشمولي
سلام :( :( :(
فردا نگين چرا برنامه دير شدا . شونصد نفر اومدن تو اين سايت . دريغ از يك نظر و يك پيشنهاد و يك انتقاد و ....
آقا اشكان مي دونم سر شما هم شلوغه ولي بابا ما قول داديم تا آخر تابستان .
اين برنامه نسخة اولش بايد تا آخر تابستان در بياد .
:( :( :(

من منتظرم
مشمولي
خوب آخه از كجا ببينيمش كه نظر بديم !!؟؟ :?:
اقا بايد درباره چي نظر بديم
دوستان اگه كمي قاطي شد ببخشيد . من اين برنامه را فقط براي آقاي اشكان فرستادم تا نظرشون رو راجع بهش بگن ولي خوب مثل اينكه سرشون خيلي شلوغه .
ولي نسخة اولش به اين زوديها مياد تو سايت .
حتماً مطالب قبلي رو خوندين . نسخة اول رو نوشتم دوباره معركه گيري مي كنم Amaze
البته اينبار با دست پر و واسه نسخة دوم برنامه .
فعلاً شما منتظر باشين تا هفته تموم بشه و البته من هم منتظر نظرات آقاي اشكان عزيز هستم . Amaze

با تشكر ـ مشمولي
مشمولي جان ديدم برنامت رو از نظر گرافيك و طرح خيلي قشنگه ، از نظر كارايي هم خوبه و امكانات زيادي هم داره ، خلاصه كنم براي ورژن يك ميشه گفت عاليه.
بازم كه تعريف شد . بابا انتقاد كنيد .
چشم نسخة اول همين رومي دم .
تا فردا
v-mashmoolie نوشته است:بازم كه تعريف شد . بابا انتقاد كنيد .
چشم نسخة اول همين رومي دم .
تا فردا
خوب آخه من دوست داشتم ايرادها رو همه ببينن و بگن يهو ميبيني من سيستمم يه مشكلي داره و يه ايراد ميگيرم درصورتي كه ايراد نيست باگ از سيستم من هست ولي خوب چون شمايي و ايراد ميخوايي باشه:
1- تكست باكسهات رو فونتش رو تاهوما انتخاب كني بهتره
2- قبلي بعدي از منو ايراد ميگره(فعلا غير فعالش كني بد نيست)
3- وقتي تو قسمت نام تابع(تكست باكسه) بنويسي سريع بره سر اون تابع مثلا من اگه حرف G رو بزنم سريع بره روي اولين تابعي كه با اين حرف شروع ميشه و همينطور الي آخر.
4- بعضي از توابع ناقص هست(البته اين فك كنم هنوز چون كامل نيست اينطوريه)
5- امكانات زيادي ميخواد مثل امكان چاپ و كپي كردن مثال تو حافظه و ...
6- ولي بعنوان آخرين حرف جدا بيسته (يه برنامه تقريبا حرفه اي شده) باباجون ورژن يكه تازه پولي هم نيست ديگه چي بهتر از اين؟؟ هان.
به به کیف کردم . آقا اشکان خیلی عالی بود . این ایراد رو عمداٌ گذاشته بودم . یعنی ایراد داشت ولی خودم درستش نکردم تا ببینم گیر می دین یا نه :wink: . ایراد از اینکه نوع متغیر از نوع عددی هست و شماره های یک آرایه را نگه داری می کند . اگر شما چند بار کلید قبلی را بزنید و این آرایه را به عقب ببرید آنوقت عدد صفر شده و آرایه صفر تعریف نشده است . البته در تول بار جلوی این رو گرفتم ولی در منو نه .
ولی واقعاٌ ممنون . خیلی مطالب جالبی نوشتین . اما به قول شما این نسخه اول هست . هنوز طرحمو واسه نسخه دوم ندیدین . کاری می کنیم که این بچه های KPD ( فکر کنم API Guide کار این گروه هست ) بیان و گریه کنن بگن یه نسخه از برنامتون رو به ما بدین . Amaze Amaze
بازم ممنون من خیلی دوست دارم کسی انتقاد کنه و ایراد برنامه رو بگه تا اصلاحش کنم .
با تشکر _ مشمولی
آقا دلمون رو نسوزون ديگه !! به ما هم نشون بده !!
سلام
بالاخره نسخة اول تموم شد

ديگه اين صفحه رو مي بندم و يك صفحة ديگه با نام نسخة دوم باز مي كنم .
اگه نظري داشتين بيايين اونجا نظر بدين .
العان نسخة اول برنامه را آپ لود مي كنم .
با تشكر از تمامي دوستاني كه ما رو راهنمايي كردن و نيز در نوشتن اين برنامه اعلام آمادگي كرده بودند .
با تشكر از اشكان عزيز بخاطر اينكه توابع رو ايشان ترجمه كردن و من فقط يك برنامه ساده نوشتم
اميد وارم كه اين برنامه ادامه پيدا كنه و تبديل به يك برنامه بسيار ايده آل بشه .
با تشكر ـ مشمولي
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6