(۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۵۸:۵۲)mhpc2009 نوشته است: [ -> ]نه دوست عزیز من از بچه ها دانشگاه صنعتی اصفهان نیستم اتفاقی با مهندس صدری و سایتش آشنا شدم اما فیلماش انصافا به درد می خورن
و درس FPGA درس اختیاریه رشته های الکترونیک و سخت افزاره
دوست عزیز joker من تمامه فیلمها و جزوه های که گذاشته با documentha رو دارم FPGA حدودا دو تا DVD میشه
اقا چطوری ازت بگیریم ؟
اگه الان اصفهانی که بیام ازت بگیرم
سلام دوست عزیز من بچه اصفهان نیستم بچه اهوازم اگه خواستی آدرس پستی تو بده واست ارسال می کنم
دوستان هر کی میتونه دانلود کنه، واقعا خیلی قشنگ توضیح داده شده، من خودم این مهندس صدری رو یه بار دیدم، ظاهرا تو کار انسان نما و این چیزاست! کارش حرف نداره! به باباش رفته!
جوکر من همش رو دانلود کردم، اگه می خوای صبر کن احتمالا برا مسابقات اصفهان میاییم برات میارم!
درضمن مهندس mhpc خوب قربونت برم تو که اینا رو دانلود کرده بودی یکم زودتر میگفتی! سه روزه کله پهنا باندم رو دادم به IDM !
اگه زحمت نیس یک تیکه کوتاه از فیلم را میشه بزارید برای دانلود؟
مهندس من یه تیکه از میکروش رو گرفتم ایجوری بود :
یه آقاهه جوونی هستش که دقیقا از کلاس درسش فیلمبرداری شده و توضیح می ده و معمولا رو دیتا پروژکتر هستش بقیه کارهاش !!
فقط من با یه قضیه اش گیرم !
من هر چی درس خوندم تو خراسان رضوی بوده و استاد هام هم همه خراسانی بود و خوب لهجه آدم های اینجا خیلی فرق داره و واسه من مانوس تره تا لهجه اون اقاهه !!!!!
سلام بروبچ لینکای جلسه نهم درست شد بشتابید واسه دانلود
همش verilog ؟! کاش vhdl بود. vhdl خیلی قوی تر ...
درس "طراحی خودکار مدارهای دیجیتال" تو دانشگاه مربوط به fpga میشه. من این ترم گرفتم اما متاسفانه به حدنصاب نرسید و بعد 3-4 جلسه حذف شد. الان خودم دارم تو آزمایشگاه کار میکنم... اما پیشرفت خوبی ندارم! هرچی می نویسم جواب نمیده!!
تو این فیلم ها vhdl نمیگه؟
(۱۰-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۵۰:۴۹)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]همش verilog ؟! کاش vhdl بود. vhdl خیلی قوی تر ...
درس "طراحی خودکار مدارهای دیجیتال" تو دانشگاه مربوط به fpga میشه. من این ترم گرفتم اما متاسفانه به حدنصاب نرسید و بعد 3-4 جلسه حذف شد. الان خودم دارم تو آزمایشگاه کار میکنم... اما پیشرفت خوبی ندارم! هرچی می نویسم جواب نمیده!!
تو این فیلم ها vhdl نمیگه؟
تا اینجایی که من دیدم همش verilog بوده، فکر نکنم چیز دیگه ای بگه، چون اولشم میگه با زبان verilog تو کلاس کار میکنیم. چند تا کتابم تو سایتش گذاشته در موردش.
جناب آقای حسینی عزیز اگه شما بتونی verilog یاد بگیری فکر نکنم یاد گرفتن vhdl مشکل باشه یه سری تفاوتا دارن واسه vhdl دو تا مرجع پیشنهاد می کنم البته این نظر شخصی بنده است اولی یکم ساده تر کتاب دکتر سید رضی واسه شروع بد نیست دومی حرفه ای است کتابش زبان اصلی شاید تا حالا ترجمه شده باشه کتاب پرو فسور نوابی که رفرنس معروفی اکثر دانشگاه اینو پیشنهاد می کنن
جناب mphc2009 شما vhdl بلدی چندتا سوال بپرسم؟ با دستور process مشکل دارم...