سلام خسته نباشید من یه رادیو دارم کوچک هسته 10 تومان خریدمش و 3 ولت باتری مصرف میکنه یعنی دوتا باتری قلمی میخواستم بدونم چطوری میتونم خروجی صداشو تقویت کنم که صداش بیشتر بشه و بتونم یه بلندگو دگه بهش اضافه کنم؟
فکر کنم با آپلی فایر بشه
این آیسیاش نمیدوم چجورین ولی دستگاه و مدارش این کارو میکنه
تو کتاب های آقای بخت آور(خودمونیم منم فقط همین یه مجموعه مدارو دارما)مدلهای بسیاری از آمپلی فایر هست
نمی دونم من چرا هیچ وقت از کتاب های بخت آور خوشم نیومده !
بجاش سری 300 الکتروالکترونیکس رو قبول دارم !!!
مهندس خروجی هدفون رادیوی فوق رو وصل کن به یه آمپلی فایر !
ساخت امپلی فایر هم کاری نداره !!
چند وات و چند ولت می خوای ؟؟
مثلا با تغذیه 12 ولت و استفاده از TDA1552 می تونی یه آمپلی فایر 44 وات درست کنی ! ( البته 2*22 )
برو بازار ببین چی آی سی هستش !
بعد نقشه اش رو رو از رو دیتاشیتش بردار !!!
معمولا قطعه جانبی هم ندارن ! ( فوق چند تا خازن )
اگه هم حوصله درست کردن رو نداری مدارهای آماده اش هستش !!
اگه هم حوصله اینو هم نداری خوب به اسپیکر بخر !!
خب عزیز راهی نیسته ولت به وات تبدیل کرد یعنی بفهمم چند ولت چند واته؟البته اینو از مهرداد پرسیدم گفت نمیشه؟
خب من رادیوم 3 ولت هسته میخوام صداش دوبرابر بشه از چی استفاده کنم؟
خودتو در گیر نکن
هیچی توش نیست
علی که گفت
کیت بخر
من جات بودم 4تومن میدادم یه اسپیکر میخریدم
نقل قول: اگه هم حوصله اینو هم نداری خوب به اسپیکر بخر !!
(۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۱۳:۰۵)reza555 نوشته است: [ -> ]خودتو در گیر نکن
هیچی توش نیست
علی که گفت
کیت بخر
من جات بودم 4تومن میدادم یه اسپیکر میخریدم
نقل قول: اگه هم حوصله اینو هم نداری خوب به اسپیکر بخر !!
خب جگر من واسه رادیو خونه نمیخوام رادیو همرام هسته نمیتونم که اسپیکر با خودم ببرم
علی جان یه سوال داشتم آمپلی فایر مهم نیست چندوات بگیرم؟یعنی رادیو من مثلا 5 وات هسته میتونم مثلا 12 وات بگیرم؟و ضمنن از کجا بفهمم رادیوم چند واته؟
رادیو هر وات باشه مهم نیست !
ورودی آمپلی فایر ها با کمترین سیگنال راه می افتن !!
امپلی فایر هر چی دوست داری بگیر !!!
من میخوام یه آمپلی فایر بسازم اگر امکان داره لیست کل قطعاتو بگین چی بخرم (لیست کامل بگین)ویه آمپلی فایر خوب هم خودتون معرفی کنین ؟اخه بابام صبح میره کرمان میخوام بگم از اونجا بخره بم مغازه درستی نیسته فقط قطعاتی بگین همه جا تو کرمان گیر بیاد چون وقت نداره بگرده!!
بگو دو تا TDA2005R بخره و یه مشت خازن 10 میکرو 0.1 میکروو 220 میکرو و ولوم دوبل50 کیلو!!!
اینارو که خرید بگو تا مدارش رو از کتاب بزارم!!!
(۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۳۳:۴۵)ebka نوشته است: [ -> ]بگو دو تا TDA2005R بخره و یه مشت خازن 10 میکرو 0.1 میکروو 220 میکرو و ولوم دوبل50 کیلو!!!
اینارو که خرید بگو تا مدارش رو از کتاب بزارم!!!
عزیز دمت گرم خوب راهنمایی کردی یعنی چی یه کیلو ؟!یعنی چی یه مشت خازن خوب چه نوعی چند تا دوتا سه تا 10 تا 20 تا؟میکرو نوعشو دقیق بگو ضمنن اینو هم یادتون باشه رادیوم سه ولته
ضمنن TDA2005R دگه چی؟
این خیلی یه 40 وات استریو با مدار پری و تن کنترل و ولوم های چهارگانست!!
منظورم اینه که خازن زیاد داره!!!
شما اگه میخوای بسازی این بد نیست!!!!
چند تا مدار دیگه هم هست ولی این فک کنم بهتر باشه!!!
عکس مداری که خودم خیلی وقته پیش ساختم ولی چون کاریش نداشتم خازن هاشو برداشتم برای مدارهای دیگم!!!