۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۳۳:۲۸
صفحهها: 1 2
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۱:۱۱:۵۶
پایه هاشو اشتباه وصل کردی !!!!
ترتیب اون چهار تا مهمه !!!
یا استپ شما اون سرعت رو جواب نمی ده !
از سرعت پایین تر استفاده کن !!
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۳۸:۵۴
(۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۱:۱۱:۵۶)Gawky نوشته است: [ -> ]پایه هاشو اشتباه وصل کردی !!!!من ترتیبش رو از کجا بفهمم!!!!؟؟؟
زمانش رو کم کنم یا زیاد؟؟؟
تاخیر بزارم؟؟
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۰:۲۲
می خوای یه تاخیر بذار !
باید یواش تر بشه یعنی تاخیرش بیشتر بشه !!!
ترتیبش رو یکم ور برو دستت میاد !!
تو یه حالت می بینی در جا میزنه و تو یه جا دیگه میبنی یه پله میره و بر میگرده !!
باید یواش تر بشه یعنی تاخیرش بیشتر بشه !!!
ترتیبش رو یکم ور برو دستت میاد !!
تو یه حالت می بینی در جا میزنه و تو یه جا دیگه میبنی یه پله میره و بر میگرده !!
۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۲۲:۱۵
تو مدار قبلی خودش اینطوری وصل کرده!!!
یعنی امکان داره که پسو پیچ وصل کنن که کپی نکنن از مدارشون!!؟؟
یعنی امکان داره که پسو پیچ وصل کنن که کپی نکنن از مدارشون!!؟؟
۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۳۳:۴۴
ترتیبشونو میتونی با اندازه گیری مقاومتشونم به دست بیاری
یکی در میونها اونایی هستن که مقاومت بیشتری دارن
راحت به دست میاد
یه سوال دارم ابراهیم خان
حس فضولیم گل کرده
چهار تا سر سیم موتورو به هم وصل کن بعد سعی کن شافتشو بتابونی
میخوام ببینم این موتوره نسبت به تیپش چقدر زور داره
اگر شافتش دنده داره نمیخواد تستش کنی
اگر نداره با انبر دست تستش کن
ممنون
اگر هم امکان تستش نیست بازم ممنون
راحت به دست میاد
یه سوال دارم ابراهیم خان
حس فضولیم گل کرده
اگر نداره با انبر دست تستش کن
ممنون
۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۳۸:۲۹
(۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۳۳:۴۴)reza555 نوشته است: [ -> ]ترتیبشونو میتونی با اندازه گیری مقاومتشونم به دست بیاری1-طریقه ترتیب پایه هاش رو واضح بگو!!!!
راحت به دست میاد
یه سوال دارم ابراهیم خان
حس فضولیم گل کرده
اگر نداره با بنیر دست تستش کن
ممنون
2-وقتی فهمیدم چه جوری وصلش کنم!!؟؟؟
3-معلوم نیست چی نوشتی !!! چی رو تست کنم؟؟؟
۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۰۱:۰۱:۴۱
ببین
مثلا با اهم متر اندازه میگیری میبینی دو تا سیم پیچا به هم 75 اهم دارن دوتاشون کمتر
اونی که مقاومتش بیشتر فرض کن یکی در میونه و پشت سر هم نباید به خروجی درایور وصل شن
خروجی میکرو رو قبل از درایور ها دنبال کن
ببین رو هر پورتی از میکرو ریخته احتمالا روی یه نیبل یه پورت ریخته
معلومهکدومش با ارزشه کدوم بی ارزش
پس کینونی بفهمی اون خطایی که روی مدار کشیدی ترتیبشون چطوریه
اگر هم پیدا نکردی 4تا سر سیم که بیشتر نیست
سعی و خطا امتحان کن بالاخره درست در میاد
ببین
برای اینکه ببینی قدرت استپر موتورت چقدره باید 4 سر سیم هاشو بهم وصلشون کنی و بعد شافتشو بچرخونی
من یه موتور استوک روسی داشتم
300گرم وزنش نمیشد
وقتی 4 تا سر سیم هاش اتصال کوتاه میکردم میذاشتم لای گیره و انبر دست شافتشو هر کاری کردم نچرخید
میخوام ببینم این موتوری که توی عکس گذاشتی با توجه به ابعادش زورش چقدره
ok؟
مثلا با اهم متر اندازه میگیری میبینی دو تا سیم پیچا به هم 75 اهم دارن دوتاشون کمتر
اونی که مقاومتش بیشتر فرض کن یکی در میونه و پشت سر هم نباید به خروجی درایور وصل شن
خروجی میکرو رو قبل از درایور ها دنبال کن
ببین رو هر پورتی از میکرو ریخته احتمالا روی یه نیبل یه پورت ریخته
معلومهکدومش با ارزشه کدوم بی ارزش
پس کینونی بفهمی اون خطایی که روی مدار کشیدی ترتیبشون چطوریه
اگر هم پیدا نکردی 4تا سر سیم که بیشتر نیست
سعی و خطا امتحان کن بالاخره درست در میاد
ببین
برای اینکه ببینی قدرت استپر موتورت چقدره باید 4 سر سیم هاشو بهم وصلشون کنی و بعد شافتشو بچرخونی
من یه موتور استوک روسی داشتم
300گرم وزنش نمیشد
وقتی 4 تا سر سیم هاش اتصال کوتاه میکردم میذاشتم لای گیره و انبر دست شافتشو هر کاری کردم نچرخید
میخوام ببینم این موتوری که توی عکس گذاشتی با توجه به ابعادش زورش چقدره
ok؟
۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۰۸:۵۷:۲۲
دستگاه رو که باز کردم دیدم استپ موتور 6 تا سیم داره!!!
انگار اون دو تا com هاش بهم اتصال کوتاهه!!!
برای اونایی که شکل داخلی استپ موتور رو نمیدونن!!! این شکلشه!!!
الان ما 5 تا سیم دارم !!! یکیش که مثبته و بقیش به درایور وصل میشه!!!
حالا روی شکل توضیحاتی که دوستان دادن و یا میدن بهتر قابله فهمه!!!
این هم اتصال به درایور ULN2803
انگار اون دو تا com هاش بهم اتصال کوتاهه!!!
برای اونایی که شکل داخلی استپ موتور رو نمیدونن!!! این شکلشه!!!
الان ما 5 تا سیم دارم !!! یکیش که مثبته و بقیش به درایور وصل میشه!!!
حالا روی شکل توضیحاتی که دوستان دادن و یا میدن بهتر قابله فهمه!!!
این هم اتصال به درایور ULN2803
۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۰۳:۰۴
تشخیص سیم های یک موتور پله ای پنج سیمه
برای تشخیص آرایش مناسب یک موتور تک قطبی پنج سیمه به کمی تلاش نیاز دارید.در شکل 4-5 آرایش کلی سیمها در یک موتور پله ای 5 سیمه نشان داده شده است.
برای یافتن آرایش مناسب سیم پیچها در یک موتور پله ای به یک باطری ویک تکه نوار چسب(والبته یک موتورپله ای 5 سیمه) نیاز دارید.از یک ماژیک برای نشانه گذاری سیم پسچها استفاده کنید تا درقسمت های بعدی قابل تشخیص باشند.سپس مراحل زیر را اجرا نمایید:
1- با استفاده از یک ولتمتر دیجیتال سیم مشترک را پیدا کنید.این سیم نسبت به تمام سیم پیچها مقدار مقاومت یکسانی را نشان میدهد.شکل5-5 مقدار مقاومت بین سیم مشترک ویک فاز را نشان میدهد.شکل6-5 مقدار مقاومت اندازه گیری شده بین دوفاز را نشان میدهد.سیم مشترک رابه مثبت باطری ویا یک منبع تغذیه متصل کنید.ولتاژ 6-5 ولت برای انجام این آزمایش مناسب است.
2- تکه ای از نوار چسب را بصورت عمودی(مانند پرچم) بر روی شفت موتور پله ای قرار دهید.این نوار چسب بعنوام یک نشانه وبرای مشاهده جابجایی موتور پله ای استفاده میشود.
3- به دلخواه یک سیم را انتخاب کنید وآن را فاز یک بنامید.این سیم را به زمین متصل کنید.ممکن است پس از اتصال شفت جابجایی کوچکی داشته باشد.در این وضعیت موتور پله ای برروی فازیک قفل میشود(شکل7-5).
4- سیم دیگری را انتخاب کرده وآن را به زمین متصل کنید وبه دقت تغییرات نوارچسب روی شفت را مشاهده کنید.اگرشفت کمی به سمت راست چرخید این سیم فازدو میباشد(شکل8-5).
5- سیم دیگری را انتخاب نموده وآن را به زمین متصل کنید.به دقت پرچم روی شفت را مشاهده کنید.اگر شفت مقدار کمی به سمت چپ بچرخد این سیم فازچهار میباشد(شکل9-5).
6- سیم دیگر را انتخاب کرده وآن را به زمین متصل کنید وبه دقت پرچم روی شفت را مشاهده نمایید.اگر شفت ثابت بماند وجابجایی نداشته باشد این سیم فاز سه میباشد(شکل10-5).
منبع: کتاب ساخت محرک های ربات(مهندس عابد ناصری)
--------------------------------------------------------------------------------------------
بدون محبت لذت راستین وجودندارد
برای تشخیص آرایش مناسب یک موتور تک قطبی پنج سیمه به کمی تلاش نیاز دارید.در شکل 4-5 آرایش کلی سیمها در یک موتور پله ای 5 سیمه نشان داده شده است.
برای یافتن آرایش مناسب سیم پیچها در یک موتور پله ای به یک باطری ویک تکه نوار چسب(والبته یک موتورپله ای 5 سیمه) نیاز دارید.از یک ماژیک برای نشانه گذاری سیم پسچها استفاده کنید تا درقسمت های بعدی قابل تشخیص باشند.سپس مراحل زیر را اجرا نمایید:
1- با استفاده از یک ولتمتر دیجیتال سیم مشترک را پیدا کنید.این سیم نسبت به تمام سیم پیچها مقدار مقاومت یکسانی را نشان میدهد.شکل5-5 مقدار مقاومت بین سیم مشترک ویک فاز را نشان میدهد.شکل6-5 مقدار مقاومت اندازه گیری شده بین دوفاز را نشان میدهد.سیم مشترک رابه مثبت باطری ویا یک منبع تغذیه متصل کنید.ولتاژ 6-5 ولت برای انجام این آزمایش مناسب است.
2- تکه ای از نوار چسب را بصورت عمودی(مانند پرچم) بر روی شفت موتور پله ای قرار دهید.این نوار چسب بعنوام یک نشانه وبرای مشاهده جابجایی موتور پله ای استفاده میشود.
3- به دلخواه یک سیم را انتخاب کنید وآن را فاز یک بنامید.این سیم را به زمین متصل کنید.ممکن است پس از اتصال شفت جابجایی کوچکی داشته باشد.در این وضعیت موتور پله ای برروی فازیک قفل میشود(شکل7-5).
4- سیم دیگری را انتخاب کرده وآن را به زمین متصل کنید وبه دقت تغییرات نوارچسب روی شفت را مشاهده کنید.اگرشفت کمی به سمت راست چرخید این سیم فازدو میباشد(شکل8-5).
5- سیم دیگری را انتخاب نموده وآن را به زمین متصل کنید.به دقت پرچم روی شفت را مشاهده کنید.اگر شفت مقدار کمی به سمت چپ بچرخد این سیم فازچهار میباشد(شکل9-5).
6- سیم دیگر را انتخاب کرده وآن را به زمین متصل کنید وبه دقت پرچم روی شفت را مشاهده نمایید.اگر شفت ثابت بماند وجابجایی نداشته باشد این سیم فاز سه میباشد(شکل10-5).
منبع: کتاب ساخت محرک های ربات(مهندس عابد ناصری)
--------------------------------------------------------------------------------------------
بدون محبت لذت راستین وجودندارد
۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۴۷:۴۵
سلااامم
من دیتاشیتمتور استپر 5س یمه با دیتاشیت درایور uln 2003 رو میخواممممم
کسی میتونهکمکم کنه ....؟!؟!؟
فوووووووووووووزی!!!
:(
من دیتاشیتمتور استپر 5س یمه با دیتاشیت درایور uln 2003 رو میخواممممم
کسی میتونهکمکم کنه ....؟!؟!؟
فوووووووووووووزی!!!
:(
صفحهها: 1 2