ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ریموت کنترل مادون قرمز و ارتباط با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با این یه تست بکن
کد:
$regfile = "m16def.dat"
$crystal = 8000000
Config Portd = Output
Config Rc5 = Pind.7
Enable Interrupts
Dim Address As Byte , Command As Byte
Address = 143
Do
Getrc5(address , Command)
If Command = 136 Then
Set Portd.0
End If
If Command = 142 Then
Reset Portd.0
End If
Loop
End
بازم ممنونم که کار رو دنبال میکنی
من اون برنامه رو تغییر دادم ولی بازم جواب نداد
توی هلپ بسکام نوشته که:
The RC5 code is a 14-bit word bi-phase coded signal.
و اون دوست عزیز توی معرفی کنترل jvc گفتن که کنترل jvc 18 بیتی هستش حالا بازم همون سوال قبلی رو دارم با این تفاوت برای گرفتن کد از ریموت jvc استفاده از دستور getrc5 اشکال ایجاد نمیکنه؟
فکر نکنم به همین راحتی باشه
تو هلپ بسکام چک کردم
rc6هم 16بایتیه
باید با یه برنامه خاص کاری کنیم که بشه با همین rc518 بایت دریافت کرد
خود علی هم بهش اشاره کرده
الان باید برم احتمالا بعد از ظهر میام دقیق بهتون میگم
ممنون
آره خود آقا علی هم اشاره کرده که بسکام توابع آماده رو برای jvc نداره و خودمون باید یه برنامه برای دریافتش بنویسیم
سلام

اول تشکر از نویسنده این مطلب که توضیحات بسیار خوبی دادند

من نمیدونم ایشون از سربازی برگشتن یا دسترسی به اینترنت دارن یا چون حدود یکسال از تاریخ این پست میگذره

به هر حال ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

اول اینکه میشه کدهای مربوط به چند تلویزیون رو معرفی کرد تا اگه با هر کدوم استفاده کردیم عملکرد شناسایی بشه ؟

و سوال دوم اینکه آیا توی کدویژن هم چنین توابعی وجود داره یا تابع آماده شده ای وجود داره یا حتما باید از بسکام استفاده بشه ؟

ممنون
سعید جان من 3 ماه رو این قضیه وقت گذاشتم اینو بخون:
http://www.iranled.com/forum/thread-22528.html
مشکل داشتی بگو
(۱۸-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۵۰:۵۱)saeidhp نوشته است: [ -> ]سلام

اول تشکر از نویسنده این مطلب که توضیحات بسیار خوبی دادند

من نمیدونم ایشون از سربازی برگشتن یا دسترسی به اینترنت دارن یا چون حدود یکسال از تاریخ این پست میگذره

به هر حال ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

اول اینکه میشه کدهای مربوط به چند تلویزیون رو معرفی کرد تا اگه با هر کدوم استفاده کردیم عملکرد شناسایی بشه ؟

و سوال دوم اینکه آیا توی کدویژن هم چنین توابعی وجود داره یا تابع آماده شده ای وجود داره یا حتما باید از بسکام استفاده بشه ؟

ممنون
سلام..
دوسته من , اختراع 3 بنده در به نام کنترل پدر که میشه هر وسیله ای که کنترل مادون قرمز داره رو بهش شناسوند و بعد در کنترل من 9 تا کلید تعبیه کردم که اگه کلید 1 رو بزنی کد های کنترل مثلا تلوزیون رو میفرسته و اگه کلید 2 رو بزنی کدهای کنترل ویدئو و همچنین الی اخر..
یه مقدار کار داره برای شما.. چون باید مقادیر دریافتی از کنترل ها رو ذخیره کنی و بعد ارسال بشه

(۱۹-دى-۱۳۹۰, ۰۵:۳۸:۳۰)parviz2012 نوشته است: [ -> ]سعید جان من 3 ماه رو این قضیه وقت گذاشتم اینو بخون:
http://www.iranled.com/forum/thread-22528.html
مشکل داشتی بگو

ممنون من اون پست شما رو هم خونده بودم
من 2 تا سوال هم پرسیده بودم که یادتون رفت جواب بدید

شما یه نرم افزار هم معرفی کردید در این تاپیک که من اونجا هم سوالاتی رو پرسیدم

راستش من با بسکام کار نکردم آیا میشه با استفاده از این نرم افزار کدها رو خوند و در کدویژن ازش استفاده کرد ؟

ممنون
(۱۹-دى-۱۳۹۰, ۰۸:۳۰:۳۰)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
دوسته من , اختراع 3 بنده در به نام کنترل پدر که میشه هر وسیله ای که کنترل مادون قرمز داره رو بهش شناسوند و بعد در کنترل من 9 تا کلید تعبیه کردم که اگه کلید 1 رو بزنی کد های کنترل مثلا تلوزیون رو میفرسته و اگه کلید 2 رو بزنی کدهای کنترل ویدئو و همچنین الی اخر..
یه مقدار کار داره برای شما.. چون باید مقادیر دریافتی از کنترل ها رو ذخیره کنی و بعد ارسال بشه

سلام

من میخوام دقیقا برعکس این کار انجام بشه یعنی هر کنترلی (3 مدل) که داشتیم گیرنده ما جواب بده

این طور که من فهمیدم در اختراع شما کنترل شما با هر تلویزیونی کار میکنه
توی اون موضوع دقیقا همین کار گفته شده. البته نمیدونم چرا میخوای حتما از کدویژن استفاده کنی.
شدنش که میشه بستگی داره چقدر دستورات دو زبان رو بلد باشی تا بتونی تبدیل انجام بدی.
آقا یک نفر بگه چطور دیتای ارسالی از هر ریموت که در دسترس دارم رو به دست بیارم؟
سلام
من برنامه خوندن ریموت rk50 رو نوشتم و ازش جواب پرفتم ممنون فقط نمیدونم چرا 3تا کلیدو میخونه و خروجیهارو فعال میکنه اما بیشتر از 3تا رو ارور میده
البته فرقی نداره کدوم 3تا فقط 3تای اولو که میزنی خروجی میده بقیش طبق برنامه ای که نوشتم نشون میده که بعد از 3تا کلید اول هرکلیدی که میزنم دیگه هون بیت اول که مقدارش حدود 88هست رو نمیتونه دریافت کنه و از چهارم به بعد میره به لیبل ارور که گذاشتم کسی میدونه چرا؟
صفحه‌ها: 1 2 3