سلام ممنون از جوابتون من کامل جواب گرفتم اما خیلی قاطی میکنه میشه این سوالمم جواب بدید؟کسی میدونه قضیه چیه و چکار باید کرد؟الان من 9کانال یا rk50 درست کردم بردشم تا 10متر تست کردم بیشتر حال خونمون جواب نمیده ولی مثلا با کلید اول کانال اول فعال میشه ولی با کلید دوم کانال 1رو خاموش میکنه و چند بار بزنی یبارشو کانال2رو روشن میکنه باز 1رو خاموش و روشن میکنه
خلاصه قاطی پاتی میشه گاهی با کیدل اول کانال 1روشن میشه ولی وقتی باز میزنم که کانالو خاموش کنه میاد 2رو روشن میکنه نمیدونم چرا نویز گیریش چطوریه ایا نور ال ای دی ها مادون قرمز دارن؟چون ال ای دی کانالها مقابل چشم هستن البته چیزی گذاشتم بینشون اما فایده نداشت
سلام دوستان
من یه رسیور 8 کانال با میکرو atmega8a-pu درست کردم و کریستال رو هم 8 داخلی گذاشتم ولی هیچ عکس العملی با کنترل rm-rk50 نشون نمیده!!!!!
البته طبق برنامه(آدرس و کامان) که شما دادین!
میشه جواب بدین؟
البته اگه کسی هست چون از تاریخ این پست خیلی مدته که میگذره!!!
این برنامه رو تست بزن:
کد:
$regfile = "m16def.dat"
$crystal = 8000000
$lib"mcbyte.lbx"
Config Portd = Output
Config Rc5 = Pind.7
Enable Interrupts
Dim Address As Byte , Command As word
Do
Getrc5(address , Command)
If address = 143 Then
if command=136 Set Portd.0
If Command = 142 Reset Portd.0
End If
Loop
End
t3r!p3000 عزیز سلام...
آقا من با rc5 مشکل دارم برا اینکه کلا خوب نمیگیره دیتا رو برا همین میخوام از ی پروتکل دیگه استفاده کنم که هم سیکلش کمتر باشه، هم بتونم خودم برنامه ی گیرندشو بنویسم نه اینکه از تابع استفاده کنم و هم 38کیلو باشه فرکانش که بهتر برا tsop1738... برا همین jvc پروتکلش از همه مناسب تره ولی فرستندشو ندارمو می خوام خودم درستش کنم، با pwm هم رابطه ی خوبی ندارم، اگه میشه با این اوصاف کمکم کنید
با سلام پروتكل كنترلهاي تلويزيون هاي LG چگونه است؟؟ ميخواهم Adress و Command هر دكمه را بدانم،اگه كسي ميدانه
و يا كدهاشو داره برام اينجه بزاره خيلي ممنون
نقل قول: سلام..
دوسته من , اختراع 3 بنده در به نام کنترل پدر که میشه هر وسیله ای که کنترل مادون قرمز داره رو بهش شناسوند و بعد در کنترل من 9 تا کلید تعبیه کردم که اگه کلید 1 رو بزنی کد های کنترل مثلا تلوزیون رو میفرسته و اگه کلید 2 رو بزنی کدهای کنترل ویدئو و همچنین الی اخر..
یه مقدار کار داره برای شما.. چون باید مقادیر دریافتی از کنترل ها رو ذخیره کنی و بعد ارسال بشه
دوست عزیز سلام
ممنون از اطلاعاتی که قرار دادید
سوال من در مورد اینه که در پروژه ای مثل پروژه ریموت پدر که شما روش کار کردید،صرفا ذخیره کد استاندارد یک ریموت فابریک و ارسال اون به دستگاه گیرنده کافیه یا باید تغییراتی هم روی سیگنال دریافتی انجام بشه.
مثلا میشه توسط گیرنده مادون قرمز اطلاعاتو به صورت سریال در حافظه میکرو ذخیره کرد و مججد اونا رو فرستاد ؟در این صورت گیرنده ای مثل تلویزیون کار میکنه؟
منتظر پاسخ شما هستم.
شمس
سلام
از دوستان کسی تونست این پروژه رو کامل کنه؟
میشه نقشه و برنامه رو بذاره تو سایت
(۱۹-دى-۱۳۹۰, ۰۸:۳۰:۳۰)EBKA نوشته است: [ -> ] (۱۸-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۵۰:۵۱)saeidhp نوشته است: [ -> ]سلام
اول تشکر از نویسنده این مطلب که توضیحات بسیار خوبی دادند
من نمیدونم ایشون از سربازی برگشتن یا دسترسی به اینترنت دارن یا چون حدود یکسال از تاریخ این پست میگذره
به هر حال ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
اول اینکه میشه کدهای مربوط به چند تلویزیون رو معرفی کرد تا اگه با هر کدوم استفاده کردیم عملکرد شناسایی بشه ؟
و سوال دوم اینکه آیا توی کدویژن هم چنین توابعی وجود داره یا تابع آماده شده ای وجود داره یا حتما باید از بسکام استفاده بشه ؟
ممنون
سلام..
دوسته من , اختراع 3 بنده در به نام کنترل پدر که میشه هر وسیله ای که کنترل مادون قرمز داره رو بهش شناسوند و بعد در کنترل من 9 تا کلید تعبیه کردم که اگه کلید 1 رو بزنی کد های کنترل مثلا تلوزیون رو میفرسته و اگه کلید 2 رو بزنی کدهای کنترل ویدئو و همچنین الی اخر..
یه مقدار کار داره برای شما.. چون باید مقادیر دریافتی از کنترل ها رو ذخیره کنی و بعد ارسال بشه
سلام امکان داره بگذارید تو سایت بقیه هم استفاده کنند