ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سهولت در سوراخ کاری فیبر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام آقایون مهندس میخواهم برای سهولت در کار سوراخکاری فیبر یه چیزی شبیه دریل ثابت بسازم اگر کسی نظر جالبی برای طراحیش داره لطفاکمکم کند ممنون میشم!
سلام

برای اینکار دریلهای ستونی مخصوصی وجود داره

[تصویر:  driller.jpg]

[تصویر:  pcb_drill.jpg]

[تصویر:  b16625b.jpg]

[تصویر:  photo_etch_circuit_board_process_close%2...illing.JPG]

[تصویر:  drill.jpg]

اگر میخواهی خودت بسازی یا یه پایه آماده بگیر ودریلت رو روش وصل کن ویا اینکه خودت یه چیزی شبیه پایه بساز

[تصویر:  26150220JBF.JPG]

اگه میخوای یه چیز ساده باشه میتونی سر یک موتور dc سه نظام ببندی و اونو به یک پایه وصلش کنی و....

[تصویر:  pcbmotord.jpg]

[تصویر:  motor.jpg]

سه نظام:

[تصویر:  d-1504.jpg]
من یه میکروسکپ داشتم از قدیم
دلوروده و لنزو ایناشو ریختم بیرون بعد یه موتور dcوسه نظامو مخلفات وصل کردم بهش خوب کار میکرد ولی بعد از یه مدت داغون شد منم حوصلام نگرفت درستش کنم همینجوری با dcسوراخ میکردم بعد از اون فقط یه بار سوراخ کاری کردم اونم قبل از اسید کاری بود
خیلی بد درومد مخصوصا برا سوکتا که خیلی ناجور شده بود
به نظر شما اول اسید کاری کنم بهتر میشه؟
فکر کنم اول باید طرح برد را بزنین و اسید کاری کنین و در آخر جای پین ها را سوراخ کنید
مهندس تو یه حالات خواص اول سوراخ کاری می کنند و بعد اسید کاری !! ( تازه اونم با دستگاه های اتومات سوراخ کاری می کنند )
روال کار معمول اول اسید کاری و بعد سوراخ کاری هستش !!!

تو تیراژ بالا ( چند هزارتا )اونم اگه با سیلک بزنن اول سوراخ کاری می کنند و بعد سیلک و اسید کاری !!!
فیبر متالیزه هم اول سوراخکاریه و بعد اسید کاری و ... !!!

من هم یک بار قبل اسید کاری با یک موتور (بدون پایه) سوراخکاری کردم...
اولا خود مس زیر فیبر داغون شد و بعد هم موتور!!!
میخوای منوال باشه اتوماتیک؟
اوه.........
اتوماتیک که دیگه دردسر اضافیه!
ولی منوال هم زیادی سادس!
همون منول بهتره!
اگه بتونیم با یک میکرو استپ موتور های حرکت دهنده ی موتور رو کنترل کنیم که... خیلی خوبه
مثلا دریل رو روی یک ریل با میکرو هدایت کنیم!میتونیم یک نرم افزار با ویژوال بیسیک بنویسیم که توی کامپیوتر از ما مختصات رو بگیره،از پورت سریال بده به میکرو،بعد کابل رو جدا کنیم و میکرو شروع کنه به سوراخکاری!!!
پروژه ی جالبیه!
همکاری لطفا... Biggrin