ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونگی گرفتن موجودی آخریه انبار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من تو گزارش گیری یک مشکل دارم که از شما عزیزان میخوام کمکم کنید .من یه برنامه انبار نوشتم که کاربر تعداد ورودی و خروجی یک کالا رو وارد میکنه . مثلا کاربر کالای برنج رو با ورودی 100 کیلو در تاریخ 23/7 وارد میکنه ودرتاریخ 24/7، 50 کیلو از اون خارج میشه.دویاره 30 کیلو وارد انبار میشه و در تاریخ 25/7 ،15 کیلو خارج میشه و ....
حالا مشکل من اینه که تو گزارش گیری همه رکوردهایی که ثبت شده نشون میده که من فقط میخوام رکورد آخری که ثبت شده برام بیاره. به عبارتی موجودی آخریه یه جنس در انبارمورد نظرم رو که فقط یک رکورد هست تو گزارش برام بیاره.مثلا اگه برنج 100 بارم وارد یا خارج شده فقط اون رکوردی که آخرین بار ثبت شده تو گزارش بیاره.
نمونه برنامه هم براتون گذاشتم.
موفق باشید
شما باید خروجی جدولتونو فیلتر کنین به داده هایی که میخواهین مثلا بر اساس تاریخ یا وزن یا نوع کالا
(۲۵-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۲۴:۱۹)lord_viper نوشته است: [ -> ]شما باید خروجی جدولتونو فیلتر کنین به داده هایی که میخواهین مثلا بر اساس تاریخ یا وزن یا نوع کالا

سلام دوست عزیز
من اینکارو قبلا کردم.ولی مشکل من اینه که یک کالا ممکنه 100 بار تو یه روز ثبت بشه باوزن ثابت.من میخوام اخرین رکوردی که ثبت شده رو داشته باشم از اون کالا
خب وقتی برای جدولتون یک فید Identity تعریف کنید (Auto Numeric)این مشکلات رو نخواهید داشت
(۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۴۴:۴۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]خب وقتی برای جدولتون یک فید Identity تعریف کنید (Auto Numeric)این مشکلات رو نخواهید داشت

سلام دوست عزیز
اگه فایل رو دانلود کنید متوجه منظورم میشید.
موفق باشید
(۲۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۱:۵۹:۴۹)main نوشته است: [ -> ]
(۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۴۴:۴۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]خب وقتی برای جدولتون یک فید Identity تعریف کنید (Auto Numeric)این مشکلات رو نخواهید داشت

سلام دوست عزیز
اگه فایل رو دانلود کنید متوجه منظورم میشید.
موفق باشید
مهندس تو اگه جواب منو میخوندی متوجه میشدی
که
طراحی جدولت اشتباس
یک فیلد Auto Number اضافه کن بهش