ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش جمله ی تصادفی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

اگر ما مثلا 5 متغیر a,b,c,d,e داشته باشیم و در هر یک از این متغیر ها یک جمله ذخیره کرده باشیم مثل زیر

a="سلام"
b="چطوری"
.
.
.
حالا باید چکار کنم که اگر روی کامند کلیک کردم یکی از متن ها رو به تصادف نمایش دهد
----------------------------------------------------------------------------------
سوال دوم :
اگر ما بخوایم یک روبات طراحی کنیم که اگر در تکس 1 یک چیز نوشتیم روبات جواب رو در یک لیبل به ما بده باد چیکار کرد ؟؟؟ من خودم به این روش بلدم :

if text1.text="salam" then label1.caption="salam janam"

این روش زیاد کارایی نداره چون یک نفر خوبی رو به این صورت "khobi" و یکی به این صورت "khoobi" و بعضی ها هم به جای i ، y میزارن من خودم به روش بالا یک روبات نوشتم ولی زیاد جالب نشد چون برای هر سوالی جواب نداشت یعنی باید صحبت ها دقیقا مثل اون چیزی که من در دستور ها نوشتم اونا هم بنویسن !i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!!i!THANKi!i!i!iYOU!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i

راستی برای اینکه یک نرم افزار در Safe Mod هم اجرا بشه باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من.
سوال اولي بايد تمام كلمات رو توي يك آرايه ذخيره كنيد بعد با دستور Random ايندكس يكي رو بگيري نمايش بدي.

دومي هم بهتره از Select و case استفاده كنيد و برنامه رو با زبان فارسي بنويسيد چون همونطور كه خودتون گفتيد فينگليش از لحاظ نوشتاري صحيح نيست.اگر هم ميخواييد 100% فينگليش باشه بهتره مثلا y و e و i رو يكي فرض كنيد و ببيني به كدام كلمه شباهت داره و اگر 2 تا كاركتر ژشت سر هم بود يكي ببيندش.

سومي هم اينكه تو Safe mode برنامه اجرا ميشه.ميخواييد تو Autorun بزاريد؟ برنامتون ديتابيس داره يا تحط شبكه هست؟ توضيح بيشتر...
(۲۸-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۴۴:۴۴)lolohacko نوشته است: [ -> ]سومي هم اينكه تو Safe mode برنامه اجرا ميشه.ميخواييد تو Autorun بزاريد؟ برنامتون ديتابيس داره يا تحط شبكه هست؟ توضيح بيشتر...

من اتوران کردم تو استارت آپ و وقتی که به صورت معمولی بالا میام اجرا میشه ولی وقتی به صورت Safe Mod بالا میام اجرا نمیشه .
خوب دليلش اينه كه توي Safe mode فقط بعضي از تشكيلات ويندوز لود ميشن البته اگه برنامه نويسي در سطح كرنال بدوني ميتوني يه كارهايي بكني ولي نه به اين راحتي ها!
توي حالت Safe mode حتي بعضي از قسمتهاي رجيستري هم لود نميشن بعضي مواقع خيلي از درايورها هم لود نميشن و...
البته يه جايي از رجيستري هست كه مسيرش يادم نيست ولي تو گوگل بگرديد پيدا ميكنيد اگر از اون مسير استفاده كني و از توابع مقيم تو حافظه هم استفاده كرده باشي توي safe mode هم اجرا ميشه.
آقا ما آخر نفهمیدیم این جمله ی تصادفی چطوریه یکی مثال بزنه
تــــــــــــــــــــــو رو خدا
مهندس من رشته ام کامیپوتر نیست ولی معمولا اینجوریاست :

کد php:
Dim S(10) As String 100 As Byte

S
(1) = "salam"
S(2) = "khobi"
S(3) = "chi khabar?"
S(4) = "chi kar mikoni?"
S(5) = "kojaee?"
S(6) = "halet khobeh?"