ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد انتخاب...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

می خواستم یه دی وی دی پلیر ای بخرم که نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داشته باشه.Smile
خروجیش هم زیاد مهم نیست.Question

خودم یه LG قدیمی داشتم که دوتا ویدئو و دی وی دی پیلیر رو کنار هم داشت، اما چند هفته قبل درست موقعی که لازمش داشتم خراب شد، بردم تعمیر گفتن که آیسی ایش پیدا نمیشه و اگه بشه گرونه، یه تازش رو بخرShyBiggrin

فقط چیزی باشه که بتونم باهاش dvix هارو باز کنم.Smile

دوستان موردی رو سراغ دارن؟Happy
LG فکر کنم بد نیست ( جایزه و گارانتیشم خوبه )
از همین چینی های 30 تومان بگیر خوبه !

این LG که مانیتور منم هست یادم اون اویل که تازه خریدمش ( 7-8 سال پیش ) خراب شد و به زور نمایندگیشو پیدا کردم ( که هیچ تابلویی نداشت ) و وقتی رفتم سراغ یارو تا 10 دقیقه ازم می پرسید اینجا رو از کجا پیدا کردی ؟
جالبه نمایندگی اصلی مشهد همون بودش !!!

هر چند واسم رایگان درستش کردن !!!!
(۳۰-مهر-۱۳۸۹, ۱۹:۱۳:۴۸)Gawky نوشته است: [ -> ]به زور نمایندگیشو پیدا کردم ( که هیچ تابلویی نداشت ) و وقتی رفتم سراغ یارو تا 10 دقیقه ازم می پرسید اینجا رو از کجا پیدا کردی ؟

حالا من میپرسم ... اونجا رو از کجا پیدا کردی Biggrin

من یه پایونییر دارم
تا حالا مشکلی نداشته بجز یه بار که سی دی توش آب شد
(۳۰-مهر-۱۳۸۹, ۱۹:۵۵:۳۹)رسول نوشته است: [ -> ]
(۳۰-مهر-۱۳۸۹, ۱۹:۱۳:۴۸)Gawky نوشته است: [ -> ]به زور نمایندگیشو پیدا کردم ( که هیچ تابلویی نداشت ) و وقتی رفتم سراغ یارو تا 10 دقیقه ازم می پرسید اینجا رو از کجا پیدا کردی ؟

حالا من میپرسم ... اونجا رو از کجا پیدا کردی Biggrin
به نمایندگی اصلی مادیران تو تهران زنگ زدم و بعد از کلی بحث آدرس اونجا رو داد !
اینقدر هم گشتم تا پیداش کردم !!! ( چون هیچ تابلویی نداشت و یه آپارتمان معمولی بود )
دیدم یکی با یه کیس رفت تو اون ساختمونه که آدرس بهش می خورد و منم سرمو انداختم پایین و رفتم تو )
( بدون اینکه زنگ ایفونش رو بزنم و ... )