ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک کد فعال سازی cd
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
راستش زیاد درباره کرک کار نکردم ولی چند وقتی میشه که بهش نیاز پیدا کردم شرکتم.ن هزینه زیادی داده و یا پک خریده کدی که برای دریافت کد فعال سازی لازمه رو داریم ولی شرکت تولید کننده کلاه برداری کرده و فرار کرده نحوه فعال سازی به صورت انلاین هستش سایتش از دسترس خارج هست(وگرنه خودم دیتاش رو هک...) میخواستم ببینم راه هست که من سی دی رو کرک و فعالش کنم ؟
چیزی که زیاده راه هست واسه کرک!!Wink
فایلی که کد میخواد رو اپلود کردم اگه میشه یه نگاهی بهش بندازین ببینید میشه برام یه کد فعال سازی بدین

پیشاپیش از زحمتی که میکشین کمال تشکر رو دارم
http://www.irfreeup.com/images/ap2d0h98zr16zahtsc2.rar
با سلام
قفل مورد نظر شتاب هستش ، اگر كد سيستم و سريال صحيح مربوط به يه سيستم ديگه رو داريد بزاريد تا واستون آنپكش كنم . چون بدون سريال نميشه كاريش كرد عزيز
يا علي
اينهم كرك شده خدمت شما (در واقع آنپك شده )

فقط يك نكته : اين فايل اصلي برنامه است ولي دروس برنامه نيز كه با mmb ساخته شده اند پك شده اند
قفل شتاب در واقع بروي شل MoleBox نوشته شده و بعد از آنپك كاملا تعطيل ميباشد براي آنپك كافيست به دنبال اسكريپت cherry براي molebox 2.x بگرديد فايل هدف را در Olly باز كنيد (بهتر است يك نسخه modify شده با پلاگين هاي لازم باشد ) و اسكريپت را اجرا كنيد قفل شتاب براي هميشه با شما خدا حافظي ميكند.

----
لينك دانلود براي جناب IISecurity.C در پيغام خصوصي ارسال شد
بله همونطوری که گفتین هر قسمت اموزش دارای قفل هستش من از راهنماییتون نتونستم بهره ببرم اگه میشه فیلم اموزشی یا مقاله ای دارین در این رابطه برام پیغام خصوصی کنین

ممنون