ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در رابطه با برنامه نویسی avr با #C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به دوستان
بنده دانشجوی رشته نرم افزار و علاقه مند به الکترونیک و علل خصوص avr هستم و حالا می خوام در رابطه با ارتباط میکرو با کامپیوتر و برنامه نویسی برای آن با #c هستم اگه دوستا بتونن کمک کنن که از کجا شروع کنم خیلی ممنون میشم.
با تشکر فراوان...
سلام

دوست عزیز باید بگم برنامه نویسی میکرو به طور کل با کامپیوتر فرق داره ولی واسه اینکه یه روال مشخص و عمومی داشته باشه شبیه زبان های برنامه نویسی کامیپوتر شده !

مثلا با بسکام می تونید واسه AVR برنامه بنویسد ولی فرم دستورال و روال برنامه ها مثل بیسیک هستش !!!
مثلا تعریع متغیر با DIM هستش !!

واسه اینکه بخواین با زبان C واسه میکرو برنامه بنویسین دو نرم افزار در این زمینه از همه مشهور ترن !
اولیش کدویژن !
دومیش winAVR

کدویژن که بیشتر ایرانی ها دارن استفاده می کنن و البته اگه بخوایم کدویژن رو با بسکام مقایسه کنیم اولیت و قدرت با بسکام هستش !!!
winavr هم یه کامپایلر اپن سورس هستش که در دنیا رایجه و هر چی پروژه خارجی ببینید با اونه !!!

واسه کدویژن توصیه می کنم کتاب مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR از انتشارات نص رو بخونین !
واسه بسکام هم کتاب عبدالرحمن حیدری رو بخون و همینطور کتاب روبرو : http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=10869

واسه ارتباط با کامیپوتر می تونین از پورت سریال استفاده کنین !!
اگه فرضا سیستمون پورت سریال نداره می شه از مبدل USB به سریال استفاده کرد !!!

اگه خواستین با بسکام کار کنین بگین دستوراتش رو بذارم !!!
البته ( با اجازه علی آقا ) بهتر از جنبه نرم افزاری بخوایم بگیم.
میکرو تقریبا مثل یه کامپیوتر کوچیک میمونه. ساختار کاریش هم شبیه کامپیوتره. برنامه نویسی کامپیوتر و میکرو تقریبا شبیه همه. فقط تفاوتی که دارن توی کد های ماشین ( یا همون دستورات اسمبلی ) و محدودیت ها و ابزار ها است.
بنا بر این برای برنامه نوشتن برای میکرو شما باید به هر زبانی که مینویسید کمپایلر اون زبان برای میکرو رو داشته باشید.
که البته C# و کلا NET. بدلیل ساختارشون اصلا بدرد سیستم های تا این حد کوچیک نمیخورن.
با تشکر از دو دوست عزیز من با بسکام مشکلی ندارم قبلاً هم کل کارامو با اون انجام می دادم، در اصل می خوام یه ربات امدادگر درست کنم و اونو با کامپیوتر از راه دور کنترل کنم و برای کل ابزارهای استفاده شده برنامه نویسی کنم و با #c باشه، اگه کسی ایبوک یا فیلم آموزش در این رابطه داره لطفاً راهنمای کنیدو در صورت امکان لینک دانلود بزارید.
باتشکر...