ايران ويج

نسخه‌ی کامل: micro
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من مي خواستم بدونم ميكرو به جز sevensegmentهاوkeypadوled ديگه كجاها كاربرد داره؟اگه لطف كنيد ومنبعي اعلام كنيد ممنون مي شم
(۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۰:۰۸:۲۴)zaahhra نوشته است: [ -> ]سلام
من مي خواستم بدونم ميكرو به جز sevensegmentهاوkeypadوled ديگه كجاها كاربرد داره؟اگه لطف كنيد ومنبعي اعلام كنيد ممنون مي شم

سلام
اينا كه گفتين يه نوع ورودي خروجي هستند واسه ميكرو ولي در مورد كاربردش بايد بگم كه از يه ميكرو با توجه به قابليتهاش ميتونين باهاش خروجي انواع سنسورها رو بخونين و به عنوان يه مدار فرمان استفاده كنيد.ميتونين باهاش انواع و اقسام ماژولها رو درايو كنيد ميتونين باهاش سيستمهاي امنيتي طراحي كنيد و...اينا كاربردهاي خيلي ساده و پيشپا افتاده ميكرو هست كه به ذهن من ميرسه حتي يه جا خوندم كه برخي از ميكرو ها مثل ARM تو صنايع نظامي هم كاربرد دارند.
در كل ميكرو يه كامپيوتر كوچيك هست كه به نظر من ميتونيد باهاش هر كاري بكنيد.
مهندس در حال حاضر تو هر وسیله الکترونیکی که فکرشو کنی یه میکروکنترلر گذاشتن !!!

از ECU ماشین بگیر تا گوشی موبایل !!! ( البته این دوتایی که گفتم ARM هستن )

(۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۲:۴۱:۵۰)Gawky نوشته است: [ -> ]مهندس در حال حاضر تو هر وسیله الکترونیکی که فکرشو کنی یه میکروکنترلر گذاشتن !!!

از ECU ماشین بگیر تا گوشی موبایل !!! ( البته این دوتایی که گفتم ARM هستن )

مرسي از پاسخ كاملتون!منظورم بيشتر مباحثي هست كه بشه به عنوان يه پرو‍‍‍ژه مطالعاتي روش كار وتحقيق كرد

تو وب مطلب زیاده حتی فارسی

بگردی خیلی هست
الان دیگه همه با وجود میکرو مهندس شدند :) و گرنه اگه مثل 40 سال پیش الکترونیک آنالوگ بود که ...
(۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۰:۰۸:۲۴)zaahhra نوشته است: [ -> ]سلام

tnx all