سلام دوستان
من ميخوام سيستم عاملم رو به مكينتاش تغيير بدم.حالا چند تا سوال:
-نرم افزارهايي تو نت ديدم كه فايل exe رو تو مكينتاش اجرا ميكنه حالا من ميخوام بدونم برنامه اجرا شده ويندوز توي مك رو ميتونم با همون فايلهايي كه تو ويندوز كرك ميكردم كرك كنم؟
-با برناهه فوق الذكر ميتونم برنامه هايي مثل protel,proteus,bascom,matlab,orcad,... اجرا كنم؟
-در ضمن من از كامپيوتر خانگي استفاده ميكنم بعد من شنيدم كه اين سيستم عامل فقط رو كامپيوترهاي خاصي اجرا ميشه درسته؟
من میدونم که سیستم عامل اختصاصی شرکت اپل هست
حالا اگه رو کامپیوتر های معمولیم اجرا میشه یا نه رو نمیدونم
در مورد پروتئوسو پروتل میدونم نسخه هایی برای لینوکس و دیگر سیستم عاملا دارن ولی بقیشو باز نمیدونم
مهندس پروتئوس و پروتل نرم افزار های تجاری هستن و نسخه لینوکس اونها رو ندیدم !
البته نرمافزارهای تو لینوکس هستش که همین کارها رو انجام می ده !
مثل gcc avr واسه برنامه نویسی avr و یا kicad برای طراحی برد و ....
منم یک بار میخواستم این کارو بکنم که بدبخت شدم!! سه روز داشتم رو هاردم کار میکردم تا تونستم بر گردونم اطلاعاتم رو! برا همین قبل از هر کاری یه backup بگیر!
بعد اینکه رو کامپیوترهای معمولی نسخه های معمولی مک نصب نمیشه، باید کرک شدش رو نصب کنی که اونم حواست باشه یه کرک درست باشه که دردسر نشه برات بعدا.
در کل از نظر من مک نصب نکن اگرم خواستی نصب کنی حتما حواست به هاردت باشه!
(۰۸-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۰۶:۲۸)ECM-tank نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من ميخوام سيستم عاملم رو به مكينتاش تغيير بدم.حالا چند تا سوال:
-نرم افزارهايي تو نت ديدم كه فايل exe رو تو مكينتاش اجرا ميكنه حالا من ميخوام بدونم برنامه اجرا شده ويندوز توي مك رو ميتونم با همون فايلهايي كه تو ويندوز كرك ميكردم كرك كنم؟
-با برناهه فوق الذكر ميتونم برنامه هايي مثل protel,proteus,bascom,matlab,orcad,... اجرا كنم؟
-در ضمن من از كامپيوتر خانگي استفاده ميكنم بعد من شنيدم كه اين سيستم عامل فقط رو كامپيوترهاي خاصي اجرا ميشه درسته؟
سلام
-اگه دیدید خودتون ، پس اجرا میشه ؛ اما فکر نکنم با همون قدرت توی ویندوز اجرا شن !
-احتمالا نمیشه نسخه ی ویندوزی این برنامه ها رو اجرا کنید ؛ معمولا نرم افزارای بزرگ یه نسخه ی مک هم دارن ؛ اما اطلاعات دقیق ندارم .
-نسخه اصلی فقط روی سیستم های خود اپل نصب میشه؛اما نسخه کرک شدش هست که تا اونجا که میدونم روی سیستمهای اینتل میشه نصب کرد ؛ سیستم های اپل هم تو تهران موجوده
---------