با سلام من دو تا موج مربعی با pwm میکرو مگا 64 با تایمر 1و3 ساختم حالا میخوام موج دومم 180 درجه نسبت به اولی جلوتر باشه لطفا راهنمایی کنید من با بیسکام این برنامه را نوشتم منظورم از180 درجه not نیست منظورم اینه که بعد از نیم سیکل از اولی دومی شروع شود
خوب مهندس توضیحات بیشتر بده !
پرسکالر و فرکانس و ... !
تایمر یک رو روشن کن و بسته به فرکانست یه مدت زمان بعد تایمر سه رو روشن کن !!!
این مدت زمان رو هم می تونی با تایمر دو درست کنی که دقیق باشه !
علی جون میشه تایمر یکو برای PWM توی مد دوشیب تنظیم کنه و برای وقفه شیب نزولی تایمر 3 رو راه بندازه؟
پست رو توضیح می دی !
تایمر یک سه تا خروجی داره که خوب میشه تنظیم کنی مثبت باشن یا منفی !
یعنی NOT باشه یا نه !!
نمی دونم !!
فکر کنم این فرکانسش ثابته ولی دیوتی سایکلش متغیره (زحمت کشیدم
)
منتها میخواد با لبه پایین رونده خروجی تایمر یک تایمر 3 شروع به کار کنه
دو تا پالسه مربعی که فرکانسش از 2 کیلو تا 25 کیلو و پهنای پالسش از 10% تا 90 % قابل تنظیم باشه در ضمن پالسه دوم 180 درجه از اولی جلوتر باشه این کل چیزیه که میخوام -پایه های خروجی portb.4,portb.5 –میکرو مگا 64-کریستال 8مگ زبان بیسکام
مهندس خروجی موج اول رو وصل کن به اینتراپ خارجی و خوب هر موقع اینتراپ فعال شد تایمر بعدی بعدی رو روشن کن که خوب موج دوم شروع به کار کنه !!
با سلام ممنون از پاسختون اما نمیشه شما فرض کن پهنای پالسم کمتر از 50% باشه مثلا 20% اون موقع تا اولی تموم میشه دومی شروع میشه که این 180 درجه نمیشه
من یه برنامه نوشتم که با pwm خود میکرو دوتا پالسم را با دقت خوب میسازه اما 180 درجه اختلاف فاز را نمیتونم درست کنم ودر ضمن من از دو تا تایمر 1و3 استفاده کردم که برای تایمر 3 خروجیم پورت e میشه اگر بشه ایندو تا را با تایمر 1 با 180 درجه اختلاف فاز درست کرد خیلی خوب میشه برنامما میذارم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
http://www.4shared.com/file/V3Sm3-1N/MRK1.html