ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کرم سخت افزاری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت مدیران
و دوستان
متاءسفانه شاهده این هستیم که بعضی از دوستان که فقط خلاقیتشون در این که سورس ویروس بگیرن بعد بعدش بفرستن تو سیستم های عمومی که برای منم همین اتفاق افتاد کیبورد و موس از کار افتاد. اگر امکان داره لطف کنید سورس یه همچین ویروس رو بزارین یا هر ویروس سخت افزاری و کرم تا روش کار کنم شاید بتونم ضدشو بسازم به کمک دوستان.خودم دانشجو رشته کامپیوترم و قصد اذیت کسی رو ندارم اگر بزارین سورسش رو[/font] کمک بزرگی کردین
دوست عزیز ما تو قرن 21 زندگی میکنیم! الان 600 تا آنتی ویروس و... برا جلوگیری از این جور ویروس و کرم و اینا وجود داره!! دیگه لازم نیست شما خودت رو زحمت بدی که برا نجات مردم از این کارا بکنی!! اگه سورسی چیزی برا خودت میخوای خوب خیلی راحت بگو! دیگه چرا از این جور حرفا میزنی!! برا سورسم یه سرچ کوچولو تو گوگل بزنی پره! تو همین انجمن های هک داخلیم بگردی ریخته.

من با قوانین تالار کامپیوتر آشنا نیستم، مدیران قرار دادن ویروس اشکال نداره؟
سورس خاصی نداره یه کد کوچوله داخل یه لوپه برای اینکه بخوای انتی بسازی با داشتن یه سورس کاری از پیش نمیبری بهتره روش بلوک کردن رو یاد بگیری تا هر ویروسی رو بتونی بلوک و کیل کنی وگرنه سورس کاری انجام نمیده
اگه خواستی بگو تا برات بفرستم
ضمنا این چیزی که فرمودید ربطی به سخت افزار نداره بیشتر نرم افزاری هست
تو بحث بستن پورتها میتونید از سخت افزار هم استفاده کنید ولی قفل موس و کیبورد یه کد خیلی کوچک نرم افزاری هست
سلام .

تمام ماجرا زیر سر تابع BlockInput هست که ورودی موس و کیبورد رو بلوکه می کنه !

فایل ضمیمه می تونه کمکتون کنه . سورسش هم هست .

موفق باشید .

ine ke kheyli montadiyanas