ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ايران ويج تولدت مبارك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
تولد ايران ويج مبارك
يكي از تاپيك هاي قديميو كه نيگا مي كردم آقا اشكان به جا نوشته بود : ببينيد چقدر سايت من مهم شده كه گروه آشيانه زحمت هك سايت رو به خودش ميده
البته اينو جوري گفتن كه يعني اينطوري نيست. ولي الان به جرات ميشه گفت كه ايران ويج بزرگ ترين سايت برنامه نويسي ايرانيه. :)

مهمان

ايرانويج تولدت مبارك باد Biggrin Amaze 8) :( :) :o :? 8O :x :P :cry: :wink: :roll: :?: :!: :idea: :arrow:
ايران ويج تولدت مبارك.حقا كه پدر(اقا اشكان) خوبي داري.
تولدت مبارك
Amaze Amaze Amaze :wink: Amaze Amaze
به به ! Biggrin
تبريك مي گم اين زمان فرخنده و مبارك رو به مدير لايق و خوب اين سايت دوست عزيزم آقا اشكان و بقيه دوستان اين سايت . :wink:
اميدوارم كه اين سايت همين طور بتونه به كار خودش ادامه بده و ما روز به روز شاهد عملكرد هرچه بهتر اين سايت و بروبچز اين سايت باشيم :wink:
تولد تولد تولد تولدت مبارک ایرانویج عزیز اینشالا 1000 ساله بشی :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :
تبريك من رو هم بپذيريد Biggrin
منم تبريك مي گم :) :) :) :) :)
فقط تا شيريني ندين تولد سايت رو قبول ندارم :wink:
آقایون اگه موافقید به مناسبت تولد ایرانویج براتون مولودی خوانی می کنم . موافقید ؟
با كمي تاخير :wink: تولد ايرانويج مبارك باشه. منتظر يك برنامه توپ اكسل ديگه هم باشين. دينگ دينگ :wink:
ممنون از دوستان - بابا به همت همين شماها هست كه سال چارم فعاليتش رو شروع كرده.زنده باد دوستان ايران ويج