ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ۱۴ هزار رایانه در هر ساعت به تسخیر «ارتش سایبری ایران» درمی‌آید!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
به گزارش فارنت گروه امنیتی سکولرت (Seculert) اعلام کرد که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد، گروهی به نام “ارتش سایبری ایران” اقدام به راه‌اندازی و اجاره‌دادن شبکه‌های مخرب اینترنتی کرده‌اند.

بنا بر گزارش منتشر شده توسط این شرکت، این شبکه‌های مخرب که Botnet نامیده می‌شوند، از تعداد زیادی از کامپیوترهای آسیب‌پذیر و به تسخیر درآمده تشکیل شده و تحت یک مدیریت واحد، کنترل شده و مورد سوء‌استفاده قرار می گیرند و از این شبکه‌های مخرب برای سرقت اطلاعات کاربران، حمله هماهنگ و یکپارچه به سایت‌ها و انتشار برنامه‌های مخرب و یا پیام‌های الکترونیکی، استفاده می شود.

گروه موسوم به “ارتش سایبری ایران” تا بحال مسئولیت حمله به سایت شبکه اجتماعی توئیتر و جستجوگر چینی بایدو را بر عهده گرفته است و همچنین ماه گذشته، در حمله و نفوذ به سایت TechCrunch نیز دست داشته و مراجعه کنندگان به این سایت را به یک سرور مخرب هدایت کرده است.

وظیفه این سرور، امتحان و آزمایش انواع نقاط ضعف و حفره امنیتی بر روی کامپیوتر کاربر است تا پس از شناسایی یک نقطه ضعف و سوء‌استفاده ازآن، اقدام به نصب برنامه‌های مخرب خاصی بر روی آن کامپیوتر کند.

[تصویر:  h7s9fzpyi0c0fkkun1.jpg]

در این گزارش، همچنین نتایج تحقیقات صورت گرفته بر روی این سرور مخرب ارائه شده است. بر روی این سرور یک ابزار مدیریتی (Admin Consol) شناسایی شده که توسط آن می‌توان شبکه مخربی را اجاره کرد. در این ابزار مدیریتی، منطقه جغرافیایی، نوع ماشین‌های مورد نظر و برنامه مخربی که باید توسط این شبکه، منتشر شود، مشخص می‌شود.

در این گزارش به دو دلیل برای وجود ارتباط بین این ابزار مدیریتی با “ارتش سایبری ایران” اشاره شده است. اول اینکه، نشانی الکترونیکی ارائه شده در صفحات مختلف، همان نشانی است که “ارتش سایبری ایران” پس از حمله به توئیتر و جستجوگر بایدو استفاده کرده است. دلیل دوم هم وجود نام این گروه در برنامه HTML صفحه آمار ماشین های آلوده و تحت کنترل، است.

بخش آمار این ابزار مدیریتی، نشان می دهد که ۱۴ هزار کامپیوتر در هر ساعت به تسخیر این شبکه مخرب درمی آیند. این سرور از اوایل تابستان امسال فعال بوده و بدین ترتیب، تاکنون باید نزدیک به ۲۰ میلیون کامپیوتر آلوده و به کنترل درآمده، در اختیار داشته باشد.

همچنین در این ابزار مدیریتی، نقاط ضعف و حفره‌های امنیتی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، فهرست شده است. این فهرست بسیار مفصل و بزرگ است و شامل نقاط ضعف قدیمی مربوط به ۵ سال قبل نیز می‌ شود.

پایگاه اینترنتی zednet‌ نیز با اشاره به همین گزارش اعلام کرده است که ارتش سایبری ایران اقدام به تولید بات مخربی برای سیستم عامل ویندوز کرده است که این بات تا به حال ۴۰۰ هزار مرتبه دانلود شده و پیش‌بینی می‌شود این بات ۲۰ میلیون سیستم را آلوده کند.

کد:
http://farnet.ir/?p=5593
خبر کمی گنگ هستش در موردش تحقیق میکنم و صحتش رو اعلام میکنم
خالی بندیه دیگه مالیات که نداره اونم یه بزرگی 100 محمودی
هدفم اطلاع رسانی بود ؛
نه تکذیب میکنم نه تاءید ؛
سوء تافهم نشه .
منم از دیشب دنبال ماجرا بودم توهمی بیش نبوده البته با توضیحاتی که خبر داده بود معلوم بود ...
babyy جان کسی بشما خرده نگرفت که شما که خودت این خبر رو ننوشتی در ضمن ممنون بابت اطلاع رسانی
شتر در خواب بيند پنبه دانه گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه

شبيه فرضيه پوچ مديريت جهان است
خالــــــــــــــــــــــــــــــی بندی در حد تیم ملی !!!
چی زدن اینا که اینطوری توهم میده ؟؟؟؟ به نظر موادش خیلی خالصه !Tongue
لابد میخوان پوز استاکس نت نامرد را بزنن BiggrinBiggrin

منتها اون بدبخت در خفا و به صورت عملی* چند میلیون کامپیوتر را آلوده کرده بود
اینا در بوق به صورت فوق علنی !

* : عمل اونا با این عملی که مربوط به خالصی مواد میشه فرق میکنه :)

پیوست:
در همینجا از نویسنده یا نویسندگان ویروس استاکس نت نهایت تشکرم را اعلام میدارم ، برای هرکی ضرر داشت ، برای من سود داشت و کلی سود رسوندند .
نرم افزارهائی که پارسال نوشتم و بردم توی این سازمانها ارائه دادم ، با تیپای انداختنم بیرون گفتن برو بینیم با آآ ،امنیت کیلوی چنده ؟ دو هفته پیش خودشون زنگ زدن گفتن به به به بیا ببینیمیتBiggrinAmaze
منم با نظر جوکر موافقم .به ما هم سود رسوند نظریه وزارت صنایع هم کار بچه های ما بود 3 روزم رو PC و شبکه شون با یکی از دوستان کار کردیم یه انتی هم نوشتم به به کردن که نگو
اگه کسی اینکاره باشه متن خبر رو بخونه ....
از من به همه دوستان امنیتی نصیحت ارزون خودتون رو نفروشین هر چی قیمت بالا خواهان بیشتر
ارتش سایبری ایران رو دست کم نگیرید
آیا وی دانستید هر برنامه ای ذکه از سیستم شما مستقیما آپدیت میشه از داخل ایران
یه سرور جاسوسی همرا فایل وارد سیستم شما میشه که حتی با عوض کردن ویندوز هم نیم پره
این یکیشه
(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۳۴:۱۶)pesarake نوشته است: [ -> ]ارتش سایبری ایران رو دست کم نگیرید
آیا وی دانستید هر برنامه ای ذکه از سیستم شما مستقیما آپدیت میشه از داخل ایران
یه سرور جاسوسی همرا فایل وارد سیستم شما میشه که حتی با عوض کردن ویندوز هم نیم پره
این یکیشه

Biggrin
این ویندوز هم چقدر بی امنیت شده Tongue
برادران با یه دستور یه چیز میدن که نمیدونم کجای هارد میشینه که با ویندوز پاکیدن هم عوض نمیشه Biggrin
خوب اقای محترم حرف شما قبول
شما یه دونه از این هاردهای مبتلا شده به این سرور نمیدونم چی چی واسه ما بی سواد بفرست
من پولشم میریزم به حسابت
هارد یه قسمت داره جدیدا ای سی سکوریت میگن اونجا محل ذخیره پسوورد هارده
یه ای سی هست این که هیچی
یه چیز دیگه هست به اسم فریم ور اون فریم ور هم من با چند تا دونه سیم واست میخونم و مینویسم
با یه کم دستکاریش هم میتونم طرفیت هاردو بالا پایین کرد
بعدش دیگه میریم سراغ روت کیتها سکتور 0 از این حرفها Tongue
بعدشم mbr و بافر هارد دبسک
بعدشم پلاتر ضفحه دیسکو از این مااس ماسکها
خوب حالا بنظر شما این ماس ماسک ارتش سایبری ایران میره کجا میشینه Tongue
صفحه‌ها: 1 2