ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت بیسیم با برد بالا و یک مرکز کنترل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام می خوام چند تا بیسیم با برد بالا(حداقل 2 کیلومتر) درست کنم که همشون به یک مرکز کنترل وصل باشن و توسط مرکز کنترل بتونم همه بیسیم هارو چک کنم و اجازه برقراری ارتباط بین بیسیم های دیگه توسط مرکز کنترل تعیین بشه.
البته این رو برای کسی باید طراحی کنم و مجوز هم داره و اینکه مرکز کنترل میتونه آنتن های بزرگ و قوی هم داشته باشه.
من خودم حدود 1 سال هست که با AVR کار میکنم و در مورد برد 2 کیلومتری ماژول rfm12bp رو می شناسم . البته به تازگی شماتیکش رو با سورس کداش از سایت bargh20.com پیدا کردم و دارم روش کار می کنم تا بفهمم برنامه نویسیش چجوریه.
خودم یه فکرایی دارم ولی از شما هم نظر و کمک می خوام
و اینکه ماژول قوی تر از rfm12bp می شناسید؟
لطفا راهنمایی کنیدWink
چی شد کسی نمیتونه کمک کنه ؟
اینم یه نمونه سورس و شماتیک برای راه اندازی RFM12BP که از سایت BARGH20.COM پیداش کردم اینم لینک منبع :
http://forum.bargh20.com/thread-t-111-2.html
البته توش یه فولدر هست به اسم T AND R که تغییراتی هست که خودم برای یه فرستنده گیرنده دادم البته هنوز شماتک نداره (برای AT-MEGA32 هست)نظرتون رو بگین
[attachment=5821]
من چند وقت پیش تو جمهوری یه ماژول تقویت سیگنال واسه HMTR دیدم که بردش رو به چند کیلومتر میرسونه!!!
با اون میتونی اطلاعات رو دریافت و ارسال کنی
سلام
این تقویت کننده های برد بالا خیلی دردسر دارند یعنی وصل کردنشون و مچ شدنشون خیلی کار میخواد بعدام قیمت اینها بیرحمانه گرونه
~:>@};-
50 هزار تومنه!!!
یه ورودی داره و یه خروجی و دوتا پایه واسه تغذیه!!!
خروجی واسه انتن!!!
ورودی هم از انتن فرستنده میگره!!!
یه پکیجه عین یه ای سی 4 تا پایه داره
سلام خوشحالم که یکی جواب داد
در این مورد که میگید ماژول pla-05w-433 هست
http://www.chip-electronic.ir/fa/Default...sfaid=5283
که برد رو تا 2 کیلو متر افضایش میده اما فکر کنم سرعت HM-TR برای انتقال صدا پایین باشه
حالا کسی تا بحال با این ماژول rfm کار نکرده؟ اگه کارکرده یه نگاهی به این شماتیک و برنامه ای که گذاشتم بندازه ببینه درسته
دوست عزیز...
یه مهندسی ود که باهاش اشنا شدم.. که کارش کنترل اب و فاضلاب بود از راه دور!!!
براش ایمیل میزنم.. خدای وایر لسه از ایناست!!
سلام چی شد منتظرم
(۲۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۱۰:۴۸)eai نوشته است: [ -> ]سلام چی شد منتظرم
براش ایمیل زدم...
هر وقت جواب داد بهت میگم