سلام . من یک مشکل دارم . من آی اس پی خودمون رو هک کردم . وقتی میخوام با اکانت مردم وارد بشم بعد از 10 ثانیه دیسکانکت میشم . کسی میدونه چرا ؟ راه حلش چیه ؟
اگه میدونید حتما من رو ادد یا با من تماس بگیرید
ترخدا . موضوع رو کم کنی هست .
id :sepideh032@yahoo.com
tell : 09356750708
(۱۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۴۶:۲۴)sepideh032 نوشته است: [ -> ]سلام . من یک مشکل دارم . من آی اس پی خودمون رو هک کردم . وقتی میخوام با اکانت مردم وارد بشم بعد از 10 ثانیه دیسکانکت میشم . کسی میدونه چرا ؟ راه حلش چیه ؟
اگه میدونید حتما من رو ادد یا با من تماس بگیرید
ترخدا . موضوع رو کم کنی هست .
id :sepideh032@yahoo.com
tell : 09356750708
ای اس پی که هک کردی lol
طرف میره اکانت ها رو چک میکنه میبینه شما یوزر دزدیدی
طبق قوانین جرایم رایانه ای پوستتو میکنه
به غیر اینکه وایرلس باشی اکانتت
رفتی از مودم ADSL اکانت مردم رو برداشتی بعد ميگی ISP هک کردی ؟
توی پارس آنلاين اگه با اکانت کسی ديگه لاگين بشی بعد از چند دقيقه کيکت ميکنه, ميشه يه کاريش کرد که کيک نکنه اما دزدی کار خوبی نيست....
این پارس آنلاین رو توضیح بده و چجوری میشه مقابله کرد !
چون منم پارس آنلاین هستم !!
نقل قول: پيام خصوصي براي کاربر Gawky غير فعال شدهاست. شما قادر به ارسال پيام خصوصي به اين کاربر نميباشيد.
چرا پيام خصوصی رو غير فعال کردی ! فعال کن.
agha masalan man soval kardam ina daran be ham migan . dadash plz be ma ham bego . tell va id ro zadam bala
جالب اینجاست وقتی kill میشی لاگش برای مدیر ISP ارسال میشه تکرار کنی چند روز دیگه یه احضاریه میاد در خونتون
دورد
شما انگار تنت می خاره واسه دردسر!
بابا پیدات کردن حالا هم دارن دیسکانکتت میکنن
توی ISP تمام یوزرهایی که با اکانتشون بالا میان (Dialup ,ADSL) شماره تلفنشون واسه ISP به راحتی قابل تشخیصه واسه همین خیلی راحت به محضر لاگین کردن شناسایی میشی و هیچ جوری هم نمیتونی دورش بزنی
حالا تا گیرت ننداختن خودت دیسکانکت کن چون یوزر اصلی نمی تونه لاگین کنه و طبیعتا با ISP هم تماس میگیره
بدرود