ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک خیلی خیلی فوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من برای درس شیئه ارایه مطاتب فنی که رشتمم کامپیوتره و واسه کارشناسی میخونم باید یه پروژه تحویل بدم ولی نمیدونم چه موضوعی انتخاب کنم استادمون گفته یه پروژه دست بالا باشه وتکراری هم نباشه مثلا سیستم تشخیص اثر انگشت و از این جور چیزا . البته این موضوع رو یکی تو کلاس کنفرانس داده.
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید باید تا15 آذر کاملش کنم
salam . be nazare man desktop majazi khobe . khodam ham vb kar mikonam . mishe benevisish
یه برنامه بنویس که کسی نتونه تو فروم فینگیلیش تایپیک کنه و اگه تایپ کرد اتومات بهش اخطار بده تا این دوستمون یاد بگیره اینجا یه فروم فارسی هستش !!!
این چیزایی که شما میگین برنامه نویسیه. من میخوام توضیحی باشه مثلا اگه موضوع من درباره روبات باشه باید نحوه کارشو ٍخصوصیاتشو، مزیتاشو و... سر کلاس توضیح بدم
واسه برنامه اثر انگشت
شما باید بری دستگاشو بخر از 700 هزارتومان شروع میشه
بعضی از دستگاها یه سری کامپونت به شما میده که میتونید استفاده کنید و به راحتی با دستگاه کار کنید.
میتونی رو سیستم نوت بوک های ایسوز تشخیص چهره کار کنی
برو در موردش تحقیق کن
موفق باشید
چی ؟
من قفل اثر انگشت ادل لاک که کارت مایفر هم جواب بده رو واست میارم 500 ( همراه با هزینه نصب ) .

دستگاه های USB هم که به کامپیوتر وصل میشه و اثر انگشت رو شناسایی می کنه یه جا دیدم حدود 100 تومان بود ! ( البته ارزنترش هم باید باشه )
نمونه ای از دستگاه شناسایی اثر انگشت که به USB وصل میشه:

[تصویر:  9445625065521134.jpg]

-------------------------------------
فکر خوب معمار و آفریننده است
اقا در مورد برنامه نویسیش هم توضیح بدید
اخه استاد من داشت واسه باشگاه بدنسازی مینیوشت همچین برنامه ای رو
شما برای برنامه نویسی چکار میکنید ؟