ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش تصاویر در میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من یک پروژه دارم در مورد نمایش تصاویر متحرک روی ال سی دی گرافیکی که با میکرو کار می کند می خواستم بدونم شما می توانید در مورد کاربرد های این پروژه به من کمک کنید؟ تورو خدا اگه می توانید هرچه زودتر خبرشو به من بدید ممنونWink
آسانسورها یه نمونه بارز !!!

سلام
تو يكي از سايتها كه فك كنمelec4u بود يه پروژه اي در همين باب ديدم گفتم شايد به دردتون بخوره.
سلام ممنون ولی این مطلبی را که گذاشتید دانلود نمی شه اگرم بشه اجرا نمی شه فکر کنم فایل پشتیبانیشو نذاشتید

برای اجراشون باید برنامه پروتئوس رو نصب کنید ....

بعد فایل هگز موجود در پیوست رو بریزید داخل میکرو و براحتی اجراش کنید

اینم تصاویری از برنامه در حال اجرا:

[تصویر:  2565453331257584.jpg]

[تصویر:  992092933043183.jpg]

[تصویر:  223322951464913.jpg]

----------------------------
تفکر جوهر نبوغ است
این فایلی را که شما گذاشتید دانلود می کنم ولی فایل هگزی همراهش نیست برنامه پروتئوسم نصب است
من الان تست کردم و فایل هاش کامله و درسته !
فایل hex داخل قسمت program هستش .... اما واست همینجا میذارم:

[attachment=5848]

-----------------------------------
بهترین همتها بالاترین آنهاست
سلام از کمکها تون تشکر می کنم فقط می تونید کمکم کنید که چه جوری می تونم سرعت نمایش تصاویر را افزایش دهم مثلا می خوام هر تصویر 10msطول بکشه تا اجراشه آیا این کار امکان دارد اگه می تونید کمکم کنید
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۱۵:۵۳:۱۵)منا 2 نوشته است: [ -> ]چه جوری می تونم سرعت نمایش تصاویر را افزایش دهم مثلا می خوام هر تصویر 10msطول بکشه تا اجراشه آیا این کار امکان دارد اگه می تونید کمکم کنید

هم میتونی فرکانسشو تغییر بدی و هم اینکه از داخل برنامه مقدار اون قسمتهای Wait رو تغییر بده تا زمان مورد نظرت رو بدست آوری ...

-------------------------------------------------------
تنها کسی موفق است که به انتظار دیگران ننشیند
سلام منظورتون از افزایش فرکانس افزایش فرکانس کریستال است؟راه دیگه ای برای افزایش سرعت غیر از کاهش زمان waite وجود نداره؟
صفحه‌ها: 1 2