۲۰-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۲۳:۳۳
۲۰-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۵۲:۴۳
۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۳۶:۰۷
(۲۰-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۵۲:۴۳)Gawky نوشته است: [ -> ]یه نگاهی به تایپیک های زیر بندازین :
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=11272
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=16042
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=7618
سلام من مي خواستم پيامكي كه مي فرستم رو روي lcdيه تلفن ببينم آيا براي طراحي بايدخط تلفن هم اشغال بشه؟
راستش اصلا نمي دونم چه جوري اين پيامكو توسط icيهmt8870دريافت كنم
۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۵۶:۳۲
مهندس دیتاشیت رو نگاه کنی می فهمی چجوریه !
نقشه خیلی ساده ای داره و راحت هم جواب می ده !
یه کم بیشتر توضیح بدین !!
پیام رو با چی می فرستی ؟
اگه با کلیدهای تلفن هستش که خوب با یه کالر آی دی هم می تونی نشون بدی !
اگه قراره با میکرو بفرستی می تونی با دستور DTMFOUT این کار رو کنی ( تو بسکام )
8870 هم کد رو می گیره و باینری رو تو خروجیش میاره !
5 تا خروجیه !
اولیش زمانی که کلیدی رو فشار بدی واسه یه لحظه یک میشه !
خروجی های بعدی هم کد BINARY کلیدی که فشرده شده !
فرضا اگه کلید 2 رو فشار بدی کد 0010 رو بهت میده و کد 9 میشه 1001 و توجه داشته باش کد 0 میشه 1010 که همون 10 دسیمال هستش !!!
بله تلفن واسه ارسال و دریافت DTMF باید اشغال بشه که با یه مقاومت 330 اهم می تونی این کار رو انجام بدی !
پیام رو با چی می فرستی ؟
5 تا خروجیه !
فرضا اگه کلید 2 رو فشار بدی کد 0010 رو بهت میده و کد 9 میشه 1001 و توجه داشته باش کد 0 میشه 1010 که همون 10 دسیمال هستش !!!
بله تلفن واسه ارسال و دریافت DTMF باید اشغال بشه که با یه مقاومت 330 اهم می تونی این کار رو انجام بدی !
۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۰۷:۴۶:۴۵
(۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۵۶:۳۲)Gawky نوشته است: [ -> ]مهندس دیتاشیت رو نگاه کنی می فهمی چجوریه !
پیام رو با چی می فرستی ؟
5 تا خروجیه !
مي خوام اين ارسال توسط يه گوشي موبايل انجام بگيره ،وفكر مي كنم جايي خوندم كه اين دريافت (اطلاعات)به وسيله 8870صورت ميگيره ؟؟؟؟
اين مطلب درسته؟
۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۱۵:۱۳:۳۸
دوست عزیز کمکیار رو یه نگاه بنداز : http://www.iranled.com/forum/misc.php?action=help
پستت ویرایش و نقل قول ها درست شد !!
اینوطری فرض می کنیم :
شما با موبایلت شماره خونه رو میگیری !
یه مدار باید بذاری که زنگ رو تشخیص بده و وقتی زنگ خورد تلفن رو مشغول کنه ! ( یه مقاومت 330 اهم دو سر تلفن وصل بشه )
حال در گوشی موبایل ارسال dtmf رو فعال می کنی و تو خط تلفن هم mt8870 هر کلیدی رو که فشار داده باشی اشکار می کنه !!
حالا می تونی این کدهای آشکار شده رو مستقیم با یه رابط بدی به سون سگمنت تا نمایش بده !
تو این روش میکرو هم لازم نیست !!!
ولی می تونی قسمت تشخیص زنگ و فعال کردن و نمایش و ... رو با میکرو انجام بدی تا هم مدار کوچکتر و هم راحت تر و با امکانات بیشتر !!!
اینوطری فرض می کنیم :
یه مدار باید بذاری که زنگ رو تشخیص بده و وقتی زنگ خورد تلفن رو مشغول کنه ! ( یه مقاومت 330 اهم دو سر تلفن وصل بشه )
حال در گوشی موبایل ارسال dtmf رو فعال می کنی و تو خط تلفن هم mt8870 هر کلیدی رو که فشار داده باشی اشکار می کنه !!
حالا می تونی این کدهای آشکار شده رو مستقیم با یه رابط بدی به سون سگمنت تا نمایش بده !
ولی می تونی قسمت تشخیص زنگ و فعال کردن و نمایش و ... رو با میکرو انجام بدی تا هم مدار کوچکتر و هم راحت تر و با امکانات بیشتر !!!
۲۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۲۴:۴۶
(۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۱۵:۱۳:۳۸)Gawky نوشته است: [ -> ]دوست عزیز کمکیار رو یه نگاه بنداز : http://www.iranled.com/forum/misc.php?action=help
اینوطری فرض می کنیم :
ممنون
منظورتون اينه كه ارسال dtmfگوشي موبايل رو به وسيله mt8870فعال كنم؟
در اينصورت گوشي موبايل رو بايد چطوري به mt8870متصل كنم؟
۲۳-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۳۳:۰۴
تایپیک رفت بخش میکرو !
مهندس گوشی موبایل رو نمی خواد به جایی وصل کنی !
MT8870 رو فقط کافیه به خط تلفن وصل کنی !
تو گوشی من واسه اینکه DTMF بفرستم وقتی که تماس گرفتم و وصل شد با گزینه بیشتر رو بزنم و ارسال DTMF رو انتخاب کنم تا بتونم !!
گوشی من اینجوریه !
بقیه گوشی ها رو نمی دونم !!!
مهندس گوشی موبایل رو نمی خواد به جایی وصل کنی !
MT8870 رو فقط کافیه به خط تلفن وصل کنی !
تو گوشی من واسه اینکه DTMF بفرستم وقتی که تماس گرفتم و وصل شد با گزینه بیشتر رو بزنم و ارسال DTMF رو انتخاب کنم تا بتونم !!
گوشی من اینجوریه !
بقیه گوشی ها رو نمی دونم !!!
۲۴-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۵۴:۰۵
سلام
کار شما به این شکل میشه
شما با موبایل به خط ثابت تماس می گیری
بعد از اینکه مدار آشکار ساز تشخیص داد وخط رو اشغال کرد مدار dtmf که حالا با هدفی که می خواین این پالسها رو واستون تشریح می کنه
شماره گیری بر اساس پالس dtmf هست
کار شما به این شکل میشه
بعد از اینکه مدار آشکار ساز تشخیص داد وخط رو اشغال کرد مدار dtmf که حالا با هدفی که می خواین این پالسها رو واستون تشریح می کنه
۰۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۵۵:۳۷
(۲۴-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۵۴:۰۵)processor نوشته است: [ -> ]سلام
کار شما به این شکل میشه
سلام
مرسي
من توي فعال كردن ارسال dtmfگوشي موبايلم مشكل دارم
گوشيه من sony ericsone چطور بايد فعالش كنم؟
۰۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۳۸:۴۹
موقع صحبت کردن گزینه بیشتر رو بزن و خوب ارسال dtmf رو انتخاب کن !
همین !
همین !