ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نظرخواهی برای سیستم ارزشگذاری انجمن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
من یکی از دلایلی که از اینجا خوشم اومد این بود که پولی نیست و تبلیغات هم نداره !!!!

و یه چیزی :
چند سایت هستن که واسه دریافت مقالشون باید پول واریز کنی !
مثلا هر مقاله رو هم 1000 تومان قیمت گذاشتن !
ولی من چند بار خواستم از اون جاها مقاله بخرم با کمی سرچ همون مقاله رو از یه سایت دیگه رایگان دانلود کردم !!!!

بعد بخش بازارچه رو داریم و هر کی می خواد پولی کار کنه بره اونجا !!

در حال حاضر به نظرت کدوم تایپکمون ارزش پرداخت پول داره ؟
کلیت طرح چیز خیلی خوبیه ؛
اما بجز قسمت donate با اجراش داخل فروم ایرانویج مخالفم
فروم جای پرس و پاسخ و اراءست ؛
واسه اینکار یه سایت دیگه با همین هدف راه بیافته بنظرم بهتره ؛ (یه سودی هم میتونه رءیس سایت ببره ؛ طرح جالبی میشه)
اما با اجراش تو این فروم مخالفم ،
فکر کنم منظورتون قطع کردن یارانه های ایرانویج و هدفمند کردن اونه 015
كلا يه همچين سيستمي خيلي خوبه، خيلي از فروم ها هستند كه حتي براي هر دوره از عضويتش هم بايد پول بديم

مثلا كرك يه نرم افزار ،‌سورس يه برنامه يا يك ماژول كاربردي يا چيزهايي از اين دست ممكن بيشتر كاربرد تجاري داشته

باشن تا آموزشي، اينها رو مي شه پولي كرد و مصلما كسايي كه لازمش دارن مي خوان بابت ارائه اون به شخص ديگه اي

پول دريافت كنن پس چه اشكالي داره بخشي(در حد نيم درصد!!) از اون به طراح و برنامه نويس اصلي برسه؟

اينجا فروم آموزشي هست همين الانشم يكي بياد بگه فلان سورس رو مي خوام، مشق شب دانشگام مونده و ...

كسي نمياد بهش سورس بده اما اگه پولي باشه حتما اين بازديد كننده ها هم دست پر از سايت مي رن.

از طرفي همون شخصي كه پروژه دانشگاهش يا حل تمرينش رو مي خواد اگه خوش شانس باشه مي تونه تمرينش رو

بده بيرون با مبلغي بين 10 تا 100 هزار تومن براش حل كنن ، خوب اگه داخل سايت امكانش رو فراهم كنيم مي تونه همون

تمرين رو با مبلغ ناچيزي همينجا بدست بياره، كه اين به نفع دو طرفه

(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۱۸:۰۱)Gawky نوشته است: [ -> ]من یکی از دلایلی که از اینجا خوشم اومد این بود که پولی نیست و تبلیغات هم نداره !!!!
- یه بار دیگه. قرار نیست چیزایی که الان داریم و مجانیه رو پولی کنیم. وچیزایی مثل اونا در آینده.
فقط همونطور که آقا مهدی مثال زدن. چیزایی که الان توی سایت نداریم رو میخوایم داشته باشیم.
(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۱۸:۰۱)Gawky نوشته است: [ -> ]بعد بخش بازارچه رو داریم و هر کی می خواد پولی کار کنه بره اونجا !!
- درسته بخش بازارچه داریم. ولی این سیستم رو راه میندازیم که پرداخت و دریافت ها آسون تر بشه و از طریق سایت که مطمئنتر باشه. به علاوه افزایش اعتبار فروم.
(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۱۸:۰۱)Gawky نوشته است: [ -> ]ولی من چند بار خواستم از اون جاها مقاله بخرم با کمی سرچ همون مقاله رو از یه سایت دیگه رایگان دانلود کردم !!!!
در حال حاضر به نظرت کدوم تایپیکون ارزش پرداخت پول داره ؟
- خب طرفی که کارش رو برای فروش میگذاره، باید مطمئن باشه که ارزشش رو داره و کسی اونو میخره. این دیگه مشکل فروشنده است! ما که قرار نیست برای چیزی قیمت بگذاریم. خود کاربرها قیمت میگذارن.

(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۰۲:۳۲:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]کلیت طرح چیز خیلی خوبیه ؛
اما بجز قسمت donate با اجراش داخل فروم ایرانویج مخالفم
فروم جای پرس و پاسخ و اراءست ؛
واسه اینکار یه سایت دیگه با همین هدف راه بیافته بنظرم بهتره ؛ (یه سودی هم میتونه Biggrin سایت ببره ؛ طرح جالبی میشه)
اما با اجراش تو این فروم مخالفم ،
پخش کردن خدمات فقط باعث گیج شدن کاربرا و بیخیال شدنشون میشه. متمرکز کردنشون باعث راحتی بیشتر میشه.
چرا با اجراش تو فروم مخلفید؟

(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۰۲:۴۹:۱۴)رسول نوشته است: [ -> ]فکر کنم منظورتون قطع کردن یارانه های ایرانویج و هدفمند کردن اونه 015
نه. هیچ تغییری در چیز هایی که هست ایجاد نمیشه. یه خرید و فروش بین کاربر ها است.

من نمیفهمم نگرانی شما برای چیه؟
چزایی که تا حالا مجانی کاربرا ارائه میدادن مطمئنا در آینده هم رایگان ارائه میدن. در عوض چیزایی که برای کاربران ارزش وقت گذاشتن و مجانی ارائه دادن رو نداشته، حالا امکان ارائه پیدا میکنه.
من دیر اومدم فکر کنم
اولا قیمت ی که داره در موردش بحث می شه چند صد تومان بیشتر نیست اصلا قرار نیست به کاربران فشار بیاریم یعنی پرداخت ۱۰۰ تومان توی این دنیای امروزی عددی نیست
دوما این پول رو نباید حتما از جیب بدید قرار بر اساس فعالیت این پول به شما داده بشه یعنی مثلا من از مقاله ای که نوشتی خوشم اومده ۲۰۰ تومان می دم به شما اصلا واحد رو نخود فرض کنید Biggrin شما یه جواب خوب می دی من ۱۰ نخود می دم به شما من یه کاری می کنم که بابتش زحمت کشیدم نمی خوام هر کسی از مامانش قهر کرده بیاد ورداره ببره به استادش نشون بده می خوام یکم زحمت بکشه براش ۲۰ نخود قیمت گذاری می کنم که اگه گرون قیمت گذاری کنم کمیته مبارزه با گران فروشی می یاد پدرمو در می یاره Biggrin
قرار هم نیست همه جا بتونید این کارو بکنید که کلی فروم از این حالتش در بیاد اولا یه جایی رو برای این کار مشخص می کنیم و در بقیه قسمت های فروم هم به صورت محدود
در ثانی این نخود ها قرار نیست تو جیب ادمین سابت بره ها قرار بره تو جیب خود کار بران فعال Biggrin
و در آخر این اصلا احباری نیست مثلا شما که داری برای رضای خدا کار می کنی می تونی بازم این کارو بکنی و مثلا منی که برای پول دارم کار می کنم می رم تو بخش بازارچه و مثلا برنامه ای که دیروز نوشتم و حاضر نیستم رایگان به کسی بدم رو ۱۰۰۰ قیمت می زارم که اگه مثلا از ۲۰۰۰ بازدیدی که می شه ۱۰ درصد حاظر بشن این پول روبدم می شه ۲۰۰ هزار تومان حالا کاربری رو فرض کن که داره دنبال همین مطلب می گرده بیاد ببینه ۱۰۰۰ تومان قیمت داره بهتره یا اصلا پیداش نکنه؟
البته من هم دوست ندارم انجمن پولی بشه و این فعالیت انسان دوستانش کم بشه بنابراین یه سری تشویق هم برای کسایی که به صورت انسان دوستانه کار می کنن در نظر می گیرم مثلا توی بخش پرتال هیچ کس حق قیمت گزاری رو نداره و فقط مقالاتی که ارزش علمی داشته باشن می رن اونجا
و البته فرهنگ دونیت رو هم جا می ندازیم
یه سوال ؛ چه تضمینی وجود داره اون مطلب ارزش پرداخت x نخود داشته باشه ؟
این قیمت گذاشتن بر چه اساسیه ؟
نقل قول: یه سوال ؛ چه تضمینی وجود داره اون مطلب ارزش پرداخت x نخود داشته باشه ؟
مدیران بررسی می کنن
خودش هم باید چیزی رو که می خواد قیمت گزاری کنه شفاف توضیح بده مثلا بگه کد راه اندازی lCD گرافیکی مدل فلان به زبان C همراه با شماتیک و ... دیگه خود طرف تصمیم می گیره به دردش می خوره یا نه
اعتبار خود طرف هم هست
به نظر من اگه ما اینکار را بکنیم بقیه فروم ها هم انجامش می دن...
+از لحاظ علمی ما ایرانی ها خیلی پیشرفته ایم!
=دیگه عمرنا کسی تو ایران چیزی یاد بگیره!
donate خوبه . ولی فروش نه. ولی سیستم donate چیز خوبیه به شرطی که امکاناتش باشه که تو کشور ما نیست.چون اگر خارجی ها رو دیده باشید. با paypal هستند. و ما سیستمی مثل paypal نداریم.ای کاش داشتیم.
البته راه زیاده . خلاصه donate خوبه.
من رای مخاف دادم چون فقط پست اول رو خونده بودم. ولی با donate موافقم.
هادی جان آقا گرد نخود هم میفروشید؟
خب این چیزی که شما میگین میشه چیزی شبیه سایتهای lance مثل www.freelance.com میشه همون زیر بخش بازارچه رو یه کم تغییر داد و به این شکل در اورد و مدیرها هم نظارت کنن نه اینکه کل فروم به اون شکل در بیاد
صفحه‌ها: 1 2 3 4