ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سي دي سورسهاي وي بي به صورت طبقه بندي شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من تونستم يك سي دي سورسهاي وي بي به صورت طبقه بندي شده گير بيارم و
دارم خودم هم كمي تكميلش ميكنم خيلي خيلي توپه و هر چي سورس در هر موردي بخواي
داره قيمت آن هم 2000 تومان است .
اگر موافقيد شرايطي را فراهم كنم تا هركي دوست داره برايش بفرستم ؟
هر كي نگيره از دستش رفته ... حالا از ما گفتن بود
قربان همه شما عزيزانم
خيلي عاليه (يه نمونش رو هم واسه ايران ويج هديه بده :) :lol: شوخي.)
سلام .
آقاي خيلي ممنون . دستت درد نكنه . من يكي مي خوام . حالا نمي دونم چطوري مي توني برام ارسال كني
من آدرس ايميلو مي دم . مي تونم پول رو با هزينة پستي به حساب شما بريزم شما وقتي پولو گرفتي يك سي دي برام ارسال كن . يا اگه نظر ديگه اي داري بفرما كه مشتاقانه منتظر هستيم .
بازم تشكر مي كنم .
در ضمن اينو جدي نگير ولي اگه برنامه هاي خود رو هم تو سي دي ببينم اونوقت چي مي شه . ؟ ؟؟؟
شوخي كردم بابا به دل نگير . برنامه هاي ايران ويج رو كه نمي فروشن .
با تشكر مشمولي
در ضمن آقاي اشكان شكلكهاي خود شما هم ديده نمي شه
Vahid_mashmoolie@yahoo.com
آي دي چت هم همونه
آقا توجه كنيد آ اين سي دي هيچ ربطي به سايت ايران ويج نداره اينو اصلا مجبورم تبليغ اول سايت رو وردارم . اينو علي آقا زده بود تو سايت از اونجايي كه برنامه نويس خوبيه و آدم زحمت كشيه خواستم يه حالي بهش بدم واسه همين تبليغش رو زدم اصلا منظورم اين نبود كه تاييد يا تكذيبش كنم و يا بنوعي فك بشه من دارم برنامه هاي ايران ويج رو ميفروشم . اصلا تبليغت رو علي جان مجبورم وردارم.
شكلكها آره نميان ايراد سيستمي داره.
سلام
بابا ما یه شوخی کردیم . شما چرا اینقدر جدی می گیرین
اولاٌ برنامه های این سایت خیلی خیلی عالیه و اینطور بگم که با فروش اون ارزششون رو کم می کنیم نه اینکه لایق فروش نباشن .
در ضمن من به اصول و به اصطلاح اساسنامه سایت که در هر صفحه ای هست ایمان دارم و پایبند هستم .و تمامی نرم افزارهایی که می تونم به طول کامل و سورس باز به این سایت ارسال خواهم کرد .
در ضمن راجع به CD هم ما خریداریم . حالا از هر راهی باشه مهم نیست .
با تشکر و البته عذر خواهی _ مشمولی
با اینکه شکلک دیده نمی شه ولی باز هم :wink: :wink: :wink: :wink: