۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۲۹:۳۲
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۲۵:۵۶
الان این تایپیک چیه ؟
تشکز از کدوم پسته ؟
بیشتر شبیه یه اسپم هستش !
تشکز از کدوم پسته ؟
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۵۵:۳۴
(۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۲۵:۵۶)Gawky نوشته است: [ -> ]الان این تایپیک چیه ؟کلید پس گردنی هم به کلیدها اضافه کنید :)
تشکز از کدوم پسته ؟
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۲۰:۵۶:۳۲
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۲۹:۱۵
من از یه بابت با تک پر موافقم. دوستان بهتره اگه اطلاعاتی هم درباره موضوعی ندارن، یه اظهار نظری بکنن و تاپیک بی جواب نمونه که خدای نکره بی اعتنایی تلقی بشه!
اما تک پر عزیز:
این حرکت هم به نظر من منطقی نمیاد که شما تازه ثبت نام کرده باشین و تو قدم اول درخواست سورس بکنید. بهتره یه مدت فعالیت میکردین و با بچه های اینجا آشنا میشدین و بچه ها هم با شما آشنا میشدن و بعد ... .
هر چند خواستن سورس هم موضوعیه که حتی اگه از دوستانتون هم جواب نگرفتید نباید ناراحت بشید.
اما تک پر عزیز:
این حرکت هم به نظر من منطقی نمیاد که شما تازه ثبت نام کرده باشین و تو قدم اول درخواست سورس بکنید. بهتره یه مدت فعالیت میکردین و با بچه های اینجا آشنا میشدین و بچه ها هم با شما آشنا میشدن و بعد ... .
هر چند خواستن سورس هم موضوعیه که حتی اگه از دوستانتون هم جواب نگرفتید نباید ناراحت بشید.
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۵۶:۴۷
من هم از اینهمه توجه که شخصی برای یک موضوع 3 تاپیک ایجاد کرده اما کسی به این تخلف توجهی نکرده ممنونم
اون هم با متنهایی مثل :
اون هم با متنهایی مثل :
(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۱۰:۰۱)تک پر نوشته است: [ -> ]سلام
من سورس کد ساعت عقربه ای با j2me رو لازم دارم
خیلی ممنونم
(۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۱۹:۱۲)تک پر نوشته است: [ -> ]سلام
من سورس کدساعت عقربه ای با j2me
رو می خواستم عجله دارم ولی پاسخی دریافت
نکردم ممنون می شم اگه جواب بدید.
(۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۲۳:۲۸)تک پر نوشته است: [ -> ]سلام تورو خدا سورس کد ساعت عقربه ای
باj2me خسته شدم بس که گفتم