خب حالاشد
همه چی درسته جز اون مقاومتا سر ورودی 220 ولت
اونارو بردار مشکلت حل میشه نیازی نیست
فقط خازن c1 باید همیچن چیزی باشه
که اسمشم پلیستره
ولتاژشم بالای 300 ولت باشه تا نترکه
----
فقط بگما به هیچ قسمت مدار حتی بعد پل دیود نباید دست بزنی چون امکان داره ویبره بری :d
(خدایی نکرده برق بگیرتت )
(۱۵-آبان-۱۳۹۳, ۱۰:۴۲:۱۵)a.mehran نوشته است: [ -> ]خب حالاشد
همه چی درسته جز اون مقاومتا سر ورودی 220 ولت
اونارو بردار مشکلت حل میشه نیازی نیست
فقط خازن c1 باید همیچن چیزی باشه
که اسمشم پلیستره
ولتاژشم بالای 300 ولت باشه تا نترکه
----
فقط بگما به هیچ قسمت مدار حتی بعد پل دیود نباید دست بزنی چون امکان داره ویبره بری :d
(خدایی نکرده برق بگیرتت )
این مدارشه اره همونه که خودتون گفتین اشتباهی سوئیچینگ بهش گفتم خوب درسته که مدار بدون اون مقاومت ها هم کار میکنه ولی مسئله اینکه تو بعضی از مدارات از این مقاومت ها استفاده میشه یه جا خوندم نوشته بود برای حفاظت از دیود ها خدایی اش تا حالا دیودای 4007 هم هنگام تعمیر زیاد سوختن (چون تا حالا مستقیم بسته بودمش)
من همینو استفاده میکنم کم مونده یه سال بشه !
درسته دیود ها تو مدارات دیگه میسوزن اما فکر نکنم دلیلش این باشه
اول خیلی متشکر که وقتتون رو می زارید و به ما پاسخ میدید
و بد اینکه من هنوز سوالم تو ذهنم مونده چهارتا مقاومت موازی توان نامی شون با هم جمع میشه یعنی 4 تا مقاومت 1w موازی معادل یه مقاومت 4w است یا نه؟
(۱۵-آبان-۱۳۹۳, ۱۹:۲۷:۱۰)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]اول خیلی متشکر که وقتتون رو می زارید و به ما پاسخ میدید
و بد اینکه من هنوز سوالم تو ذهنم مونده چهارتا مقاومت موازی توان نامی شون با هم جمع میشه یعنی 4 تا مقاومت 1w موازی معادل یه مقاومت 4w است یا نه؟
خواهش میکنم وظیفمه
طبیعتا باید 4 وات بشه (بدون احتساب خطا و اینا ) اما قطعا نمیدونم
فقط هنگام موازی کردن مقدار مقاومت ثابت نمیمونه !
حقیقت اینه که اختلاف ولتاژ رو نباید اینجا در نظر بگیرید!
شما باید جریان عبوری رو اندازه بگیرید و از روی اون مقدار اختلاف ولتاژ رو حساب کنید (وجود دیود زنر) + (ولتاژ افت دیود پل)
از اون طریق بیاید محاسبه رو انجام بدید ببینید چند وات میشه
+
واتی که روی مقاومت نوشته مقدار تحملش هست که نسوزه ولی معمولا از نصف که بیشتر میشه شروع به داغ کردن می کنه
(۱۶-آبان-۱۳۹۳, ۰۱:۵۵:۳۹)behzady نوشته است: [ -> ]حقیقت اینه که اختلاف ولتاژ رو نباید اینجا در نظر بگیرید!
شما باید جریان عبوری رو اندازه بگیرید و از روی اون مقدار اختلاف ولتاژ رو حساب کنید (وجود دیود زنر) + (ولتاژ افت دیود پل)
از اون طریق بیاید محاسبه رو انجام بدید ببینید چند وات میشه
+
واتی که روی مقاومت نوشته مقدار تحملش هست که نسوزه ولی معمولا از نصف که بیشتر میشه شروع به داغ کردن می کنه
راستش انونجوری هم قبلا حساب کردمه بازم همون 208. وات روی هر مقاومت می افته البته جریان رو با توجه به خازن 1 میکرو فارد پلیستری حساب کردمه که این رو تجربی تو چند جا خوندم که یه خازن ا میکرو جریان 70 میلی امپر رو میکشه
p=R*I^2=680*(17.5*10^-3)^2=.208W توان روی دو سر هر مقاومت 680 اهمی است
که با 1W نامی فاصله دارد
سلام دوستان و اساتید عزیر میگم ترا خدا یکی جواب بده کار این مقاومت ها چیه تو مدار تغذیه بدون ترانس تصویرش رو گذاشتمه اخه جاشون تو مدارم نیس میخوام حذفشون کنم ولی هر چند تا مدار میبینم از اینا دارن ولی مدار بدون اونها هم بدون مشکل کار میکنه ولی چون ممکنه تعداد بزنم میخوام بد برام شر نشه هر دقیق بسوزن
کار اون مقاومت 100 کیلویی اینه که وقتی مدار از برق جدا شد خازن رو دشارژ می کنه و اگه نباشه و شما به ورودی مدار دست بزنید برق موجود در خازن بهتون شک وارد میکنه!!
اون دو تا مقاومت دیگه هم جریان رو تنظیم می کنن (کاهش می دن)
ای خدا خیرت بده منم مشکلم با همین مقاومت های سریه،یعنی بنظر شما اینها نقش حفاظتی ندارن مثلا وقی زنر بسوزه و اتصال کوتاه بشه؟
اگه اون مقاومت نباشه جریان خیلی زیاد میشه وممکنه برد بسوزه ولی اگه اونها باشن مقاومت ها می سوزن یه چیزی تومایه های فیوز
بهتره که مقاومتها رو بر نداری .. اونا نقش حفاظتی جریان رو واسه دیود زنر دارن و اگه نباشن ممکنه دیود زنرت بسوزه !!
در کل این مدار استاندارد نیست و اگه برای مدارات حساس می خوای ازش استفاده کنی بهتره بجاش از تغذیه های سوئیچینگ استفاده کنی ..