سلام
بچه ها من یه نرم افزار امنیتی برنامه نویسی کردن و حالا لینک دانلودش رو براتون میزارم استفاده کنید و ببینید به درد بخور هست یا نه ، نظرتون رو بگید و ....
این نرم افزار کارش این است که هنگامی که ویندوز لاگ آن میشه این نرم افزار به صورت تمام صفحه و Only Top رو صفحه ایجاد میشه و تا نام کاربری و کلمه ی عبور و کد امنیتی صحیح را وارد نکردید اجازه ورود به صفحه ی کاری رو به شم نمی ده .حالا شاید بعضی بگن که این چه کاریه خود ویندوز از دو طریق به این نوع صفحه ی امنیتی دسترسی داره یکی این که هنگام روشن شدن ویندوز (که در آوردن حافظه ی سی موس و گذاشتن دوباره سر جایش این پسورد می پره) و در هنگام Welcome (که با یک ترفن Administrator ) اینم می پره ولی نرم افزار من فقط با وارد کردن اطلاعات درست لغو میشه ............................
نام کاربری : 123
کلمه ی عبور : 123
این کلمه ی عبور و نام کاربری رو می تونید در قسمت تغییر رمز تغییر دهید ............
اینم لینک دانلود با حجم 900 کیلو بایت : (حجمش هم کمه)
دانلود || Download
مهندس یه رمز دیگه هم تو ویندوز قبل از wellcome میشه گذاشت !
یه قسمتی تو Administrative Tools بود !
الان یادم نیست کجا بود !
البته رمز wellcome رو با سی دی بوت میشه پاک کرد ! ( با هیرن و خیلی چیزای دیگه )
واسه اونهایی که که ادمین رو هم رمز گذاشتن !!!
حالا شما این نرم افزار رو چگونه ارزیابی می کنید !
اگر پیشنهادی دارید یا مشکلی در نرم افزار هست بگید تا کاملش کنم
بسم الله الرحمن الرحيم
البته نرم افزار شما خوب است.
اما بهتره بدونين كه از طريق رجيستري داخل ويندوز مي شه پسورردي رو براي صفحه ولكام ويندوز ساخت كه ديگه نشه به هيچ صورتي ازش رد شد!!(اگه لازم داري بهت روشش رو مي گم) كه حتما بايد حافظت خوب باشه يه وقتي پسورد يادت نره.
براي رجيستري هم كه در هنگام نصب ويندوز ميشه رمز گذاشت و بعد از نصب ويندوز هم مي شه رمز گذاشت.
اما من درحدي بهت مي گم كه خوبه كه بدوني من كه دانلودش كردم تصميم گرفتم ازش استفاده كنم!!
و الان دارم ازش استفاده مي كنم.
فقط يه نكته:ميتوني از اين روش براي زيبا سازي ويندوز هم استفاده كني مثلا يه كاري كني كه افراد بتونن توضيح دلخواه خودشون رو موقع بازشدن اين صفحه بزارن و يا اين صفحه در داخل يك صفحه عكس كه خود كاربر انتخاب كنه باز شه!! اينجوري افراد حتي براي زيبايي هم كه شده از اين برنامه خوششون مياد. ولي دركل من كه خوشم اومد دارم استفاده مي كنم.
با تشكر
ممنون آرش جان از توجه ی شما به عرض شما برسونم که در اون نکته ای که گفتید" افراد بتونن توضيح دلخواه خودشون رو موقع بازشدن اين صفحه بزارن و يا اين صفحه در داخل يك صفحه عكس كه خود كاربر انتخاب كنه باز شه "
به خاطر این که صفحه Only Top هست نمیشه به کاربر اجازه بازشدن پنجره ی دیگر جهت انتخاب تصویر شود یا یک متن به صورت پیغام ظاهر شود فقط میشه که یه لیبل گذاشت که این لیبل توسط کاربر تغییر داده بشه !
فقط اینو بهم بگو که چطوری میشه این گفته ی خودت رو عملی کنم که گفتی "براي رجيستري هم كه در هنگام نصب ويندوز ميشه رمز گذاشت" که به نظر من این یک عمل بسیار عالی که دیگه اگر این قابلیت به نرم افزار اضافه شه به نظر من کامل کامل مییشه iiiiii!!!!!! دمت گرم حتما اینو بگو بهم که چطوری !!
اگر آدرس دقیقش در ریجستری رو هم بگی کارم را میوفته
پسورد قوي براي كامپيوتر شما در ويندوز
بسم الله الرحمن الرحيم
اين همون راهه كه مي گفتم.
كه در ويندوز هاي سرويس پك 2 به بالا همه بدون نياز به رفتن به رجيستري انجام مي شوند.
به جز يوزر اكانت شما مي توانيد براي كامپيوتر تون پسورد بزاريد براي اين منظور ران رو باز كنين و تايپ كنيد: syskey پنجره اي باز خواهد شد. از ميان سه دكمه گزينه آپديت(Update) را كليك كنيد. در اين قسمت مي توانيد پسوردي براي رايانه تان انتخاب كنيد. در قسمت هاي زيرين هم مي توانيد تنظيمات ديگري انجام دهيد مثلا كاري كنيد كه قفل با فلاپي مخصوصي باز بشه. قابل توجه است كه اگر در موقع دادن پسورد سه بار اشتباه كنين كامپيوتر ري استارت مي شود و اگر پسورد يادتون رفت راهي براي ورود به ويندوز نخواهين داشت. تنها راه عوض كردن ويندوز شماست.
راستي اين دوستمون(1120) هم كه گفته بود من فقط يه مش توضيح اضافه كردم.
نقل قول: براي رجيستري هم كه در هنگام نصب ويندوز ميشه رمز گذاشت
ممنون آرش ولی من اینو می خواستم!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحيم
راستشو بخواي مكان رجيستري اين رو نمي دونم ولي اينو بهت بگم توي همه ويندوز هايي كه اتوماتيك نصب نميشن اين قسمت وجود داره و يه بار ازت سوال مي كنه كه آيا مي خواي براي ادمين رمز بزاري و اگر فقط نكت كني بدون رمز ميشه.
بعدش هم من نمي دونم كه چرا وقتي ويندوزم نصب شد اكانت اوليه من رو خودش خود به خود رو حالت ادمين گذاشت يعني الان يوزر اكانت من رو حالت ادمين هستش و ديگه ادميني براي ورود از راه ديگه اي وجود نداره
ولي دركل من بهت ميگم يه سر به كنترل پنل بزن بعد برو به قسمت يوزر اكانت بعد اونجا يه گشتي بزن شايد فهميدي. بعدش هم اگر سعي كني ميتوني خيلي راحت از گزينه چنگ ماي اكانت(Change my account type) اكانتتو روي ادمين بزاري
يه راه ديگه هم براي رد شدن از رمز ويندوز هستش (البته نميشه از اون راهي كه گفتم ردشد)
اون هم اينكه هنگام بالا اومدن ويندوز و قبل از رسيدن به صفحه بوت (عكس پنجره ويندوز در وسط و پايينش هم داره يه نواري پر ميشه) كليد F8 رو فشار بدي
بعد چندتا گزينه مياد و بستگي به نياز خودت يكي از گزينه هاي نوع Safe Mode را انتخاب كن
بعد از اينكه ويندوز بالا اومد(بدون زدن پسورد) مي ري تو ران و مي نويسي control userpasswords2 توي صفحه باز شده از بين دو تب تب Users رو انتخاب مي كني توي اين تب تيك گزينه (user must enter a username to use this computer) بردارديگه ازت پسوررد نميخواد.!
با تشكر
مهندس نیاز نیست با Safe Mode بیای بالا !
تو صفحه آغاز انتخاب کاربر دو بار ctrl+alt+delet رو بزن و اسم کاربری رو Administrator تایپ کن !
نقل قول: تو صفحه آغاز انتخاب کاربر دو بار ctrl+alt+delet رو بزن و اسم کاربری رو Administrator تایپ کن
دستت درد نکنه من قبلاً فقط Administrator رو وارد می کردم و هیچ اتفاقی نمیوفتاد ... دمت گرم
------------------------
آقا آرش اگر سعی کنی
نقل قول: براي رجيستري هم كه در هنگام نصب ويندوز ميشه رمز گذاشت
را ه اینو واسم پیدا کنی ممنونت میشم (سید هم که هستی خدا کمکت میکنه که پیداش کنی D:)