۱۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۱۸:۱۲
سلام یکی از دوستام یه 6-7 تا مسعله c داشت که 5 تاش رو حل کردم با اجازتون و 2 تاش ریپ زدم ! مسعله هاشم اسونه ولی خوب من خیلی وقته کار نکردم خیلی از موارد از یادم رفته !
یکی از تمریناش اینجوریه که : برنامه ای بنویسید که یه عدد مثبت 2 رقمی (یعنی منفی نباشه دیگه !) از صفحه کلید بخونه و بعد مجموع اعدادشون رو چاپ کنه مثلا اگه عدد 24 باشه اینجوری 2+4
من هرکاری کردم نتونسم مشخص کنم فاصله بین اعداد رو چون اینجوری نمیشه اعداد رو یکیش رو تو یه خونه بزارم یکی رو تو یه خونه ! و عدد هم که تو یه خونه حافظه هست
---
مسعله بعدی که باهاش دچار مشکل شدم :
3 عدد رو از صفحه کلید بخواند و به ترتیب از کوچیک به بزرگ چاپ کنه !
اقا من اینو نوشتم ولی خیلی پیچده شد ! یعنی از 3 خونه حافظه کمک گرفتم و 3 خونه حافظه بک اپ...
و بعد هم اول m بعد l و بعد xl رو چاپ میکنم
ببینید اینی که نوشتم مشکل و موردی نداره ؟! به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه ولی یکم پیچیده شد و باز اینجا من ریپ نزدم دوستم ریپ میزنه :دی
راه حل بهتر و ساده تری نیست که بشه نوشت ؟ البته با if باشه بهتره
و نکته مهم من فقط امروز وقت دارم اینو بهش بدم یعنی تا شب هم اگه Okay شد بازم خوبه فقط از امشب که گذشت دیگه به کارم نمیاد متاسفانه
باشد تا بتونم جبران کنم..
اقا این عنوان تاپیک چرا اینجوری شد ! من نوشته بودم : مجموع 2 عدد را چجوری میشه چاپ کرد ( 31 = 3+1 )
ولی موندم چرا اینجوری شد !
یکی اصلاحش کنه لطفا..
یکی از تمریناش اینجوریه که : برنامه ای بنویسید که یه عدد مثبت 2 رقمی (یعنی منفی نباشه دیگه !) از صفحه کلید بخونه و بعد مجموع اعدادشون رو چاپ کنه مثلا اگه عدد 24 باشه اینجوری 2+4
من هرکاری کردم نتونسم مشخص کنم فاصله بین اعداد رو چون اینجوری نمیشه اعداد رو یکیش رو تو یه خونه بزارم یکی رو تو یه خونه ! و عدد هم که تو یه خونه حافظه هست
---
مسعله بعدی که باهاش دچار مشکل شدم :
3 عدد رو از صفحه کلید بخواند و به ترتیب از کوچیک به بزرگ چاپ کنه !
اقا من اینو نوشتم ولی خیلی پیچده شد ! یعنی از 3 خونه حافظه کمک گرفتم و 3 خونه حافظه بک اپ...
کد php:
int x,y,z;
int xl,l,m
scanf("%i %i %i ,",&x&y&z );
if (x >=y & x>=z) {xl=x; x=0;}
if (y >=x & y>=z) {xl=y; y=0;}
if (z >=x & z>=y) {xl=z; z=0;}
if (x >=y & x>=z & x <xl) {l=x;}
if (y >=x & y>=z & y <xl) {l=x;}
if (z >=x & z>=y & z <xl) {l=x;}
if (x <=xl & x<=l) {m=x;}
if (y <=xl & y<=l) {m=y;}
if (z <=xl & z<=l) {m=z;}
و بعد هم اول m بعد l و بعد xl رو چاپ میکنم
ببینید اینی که نوشتم مشکل و موردی نداره ؟! به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه ولی یکم پیچیده شد و باز اینجا من ریپ نزدم دوستم ریپ میزنه :دی
راه حل بهتر و ساده تری نیست که بشه نوشت ؟ البته با if باشه بهتره
و نکته مهم من فقط امروز وقت دارم اینو بهش بدم یعنی تا شب هم اگه Okay شد بازم خوبه فقط از امشب که گذشت دیگه به کارم نمیاد متاسفانه
باشد تا بتونم جبران کنم..
اقا این عنوان تاپیک چرا اینجوری شد ! من نوشته بودم : مجموع 2 عدد را چجوری میشه چاپ کرد ( 31 = 3+1 )
ولی موندم چرا اینجوری شد !
یکی اصلاحش کنه لطفا..