بسم الله الرحمن الرحيم
من درپي استفاده از تعرفه هاي جي پي ار اس ايرانسل(اينترنت) تصميم گرفتم كه از يك موبايل خوب كه بتوان با اون خيلي راحت اينترنت رفت و كار بااون براي اينترنت خوب باشه و دراين حال با كارايي هاي ديگه هم باشه استفاده كنم.
اميد وارم كه شما به من كمك كنيد و بگيد كه چه موبايلي براي من خوبه چون من اصلا با گوشي ها آشنا نيستم.
كارايي هاي كه من مي خوام:
1 حافظه داخليش كم نباشه.
2 بلوتوث كه طبيعتا بايد داشته باشه.
3 راحت اينترنت بره.
3 درگاه يو اس بي داشته باشه.
4 رم ميكرو بخوره (البته اگر رم ميكره نبود مشكلي نيست).
5 كارايي هاي تماس تلفني رو درحد متوسط داشته باشه.
6 بد نيست كه يك دوربين هم داشته باشه.
7 ازهمه مهم تر قيمتش بالا نباشه (از 100 تومان بيشتر نباشه.
البته من گدا نيستم اما زياد دوست ندارم براي يك موبايل كه مي خوام باهاش تماس بگيرم پول خرج كنم در ضمن شما قيمت هاي بالاي 100 رو هم بگين چون من مي خوام از يه دست دوم استفاده كنم (قيمتش مياد پايين)
باتشكر.
من یه htc smart دارم خوب میره اینترنت
فقط فارسی نداره
قدیم یه w910داشتم اونم خوبه
htc mini هم خوبه ویندوز میخوره
ولی اگه میخواین کم خرج کنین با این امکاناتی که خواصین فقط گوشی چینی یا از این گوشی دزدیا میتونین بخرین
این گوشی دزدیا که خیلی بدن بهتره نخرین چون باعث میشه این دزدای گوشی کارشون رونق بگیره
با این امکانات بهتره یه دو سیم کارته چینی بخری
به نام خدا
خيلي ازت ممنونم راستشو بخواي منظور من ايني كه تو فكر مي كني نيست. من اگه بخوام بزنم تو خط گوشي و بخوام پوز بزنم ميرم كه ان 97 مي گيرم خودمو خلاص مي كنم درضمن من منظور از اين كه قيمتش پايين باشه اينه كه از 200 تومن كم تر نباشه چون من عادت دارم دست دوم بخرم قيمتش مي ره پايين.
من فقط ميخوام كه باهاش اينترنت برم اصلا من فقط بخاطر اينترنت دارم دنبال گوشي ميگردم
اگه شما يه گوشي معرفي كني كه فقط اينترنت بره من مي خرم.
با تشكر.
اکثر گوشیا میرن اینترنت
اون موقع که من گوشمو میخریدم طرف میگفت بین گوشیا در سطح دنیا اول آیفون هست
بعد سری htc
بعد acer
بعد موتورولا
بعد تازه میشه نوکیا
بعد سونی اریکسون و آخر از همه سامسونگ
بهتره یه acer بگیری
چیز محشری هست
قیمتش تقریبا 200 هست
ویندوز میخوره
لمسیه
و اینترنت هم که قطعا میره
همه چیزاییم که گفتی داره تازه تحت لیسانس آمریکا هست
بسم الله الرحمن الرحيم
همه اينا حرفه توي سري هاي قديمي نوكيا اينترنت مي رفت اما خيلي از سايتها رو كدهاشون رو نمي خوند!
سامسونگ الان جديداش هم ديگه اينترنتش مشكل داره!
موتورولا موبايلاش خيلي خيلي خوبه من يه مدت داشتم. ولي حالا كه شركتش برشكسته شده.
درباره اون موبايل هايي هم كه گفتي ببينم چي ميشه.
سلام
من با نوکیا ۵۸۰۰ خیلی راحت میرم نت ، هم با مورورگر خودش هم با مرورگر اپرا ، اپرا مینی هم که سایتایه ف.ی.ل.ت.ر رو هم باز میکنه
سرعتشم نسبت به گوشی قبلیم که سونی بود خیلی بهتره
(۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۰:۳۷)Arash12 نوشته است: [ -> ]موتورولا موبايلاش خيلي خيلي خوبه من يه مدت داشتم. ولي حالا كه شركتش برشكسته شده.
کی؟!!!
اگه اینطوری باشه که قیمتاش میاد پایین بریم بخریم!
(۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۲۲:۱۷:۲۲)Arash12 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
خيلي ازت ممنونم راستشو بخواي منظور من ايني كه تو فكر مي كني نيست. من اگه بخوام بزنم تو خط گوشي و بخوام پوز بزنم ميرم كه ان 97 مي گيرم خودمو خلاص مي كنم درضمن من منظور از اين كه قيمتش پايين باشه اينه كه از 200 تومن كم تر نباشه چون من عادت دارم دست دوم بخرم قيمتش مي ره پايين.
من فقط ميخوام كه باهاش اينترنت برم اصلا من فقط بخاطر اينترنت دارم دنبال گوشي ميگردم
اگه شما يه گوشي معرفي كني كه فقط اينترنت بره من مي خرم.
با تشكر.
یه چیز خلاصه میگم
برو گوشی سونی اریکسون x10 mini pro بخر
خلاصه بهت میگم یه مدت تعمیر کار موبایل بودم یه مدت هم تو کار نرم افزارو گوشیی عوض کردن
تعداد برنامه های که واسه سیستم امل اندریود هست بی نهایته
دوربین 5 مگاپیکسی
وایرلس
بلوتوث
صفحه تاچ حرارتی
و هسته لینوکسو داره !
و و و ...
راحت اینترنت میره اپرا خیلی مانور روش داده سرعتش هم عالیه
اما خبری از سایت های فارسی فلا نیست فارسی رو دیگه باید خط بزنی
اما شاید با سیستم عامل جید اندریود به ما ایرانیها این قابلیتو بدن !
(۱۴-آذر-۱۳۸۹, ۲۲:۱۷:۴۴)koorosh.k نوشته است: [ -> ] (۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۰:۳۷)Arash12 نوشته است: [ -> ]موتورولا موبايلاش خيلي خيلي خوبه من يه مدت داشتم. ولي حالا كه شركتش برشكسته شده.
کی؟!!!
اگه اینطوری باشه که قیمتاش میاد پایین بریم بخریم!
خداییش یه شرکتی مثل موتورولا میتونه برشکسته بشه؟

حتی اگر خودش بخواد؟
موتورولا را با جنرال موتورز و فیات و این چیزا مقایسه نکنید
بسم الله الرحمن الرحيم
ببخشيد دير شد من يه مدت بود (دو روز) كه ويندوزه لعنتيم خراب شده بود(..... توي اين ويندوز ها كه همه يه مشكلي توي رجيستريشون دارند.)
درباره موتورولا بايد بگم كه اين آمار رو من از چندتا سايت شنيدم و حالا هم مي خوام برم از سايت هاي آمار جهاني بپرسم ولي از اون جايي كه همه دارند ميگند و از اون جايي كه تاحالا توي اين ماه گذشته گوشي جديدي نزده (شايد بشه گفت توي 3 ماه گذشته من كامل خبر ندارم!)
البته از همه بخاطر توجه و كمك به من ممنونم و باقي حرف رو ميزارم براي بعد چون فعلا بايد به اين ويندوز وا مونده برسم!
اما بگم كه من مطمئن نيستم كه موتورولا برشكست شده اما من از خانواده شنيدم كه اخبار اعلام كرده كه برشكست شده!
ودركل اين موتورولا يك شركت آمريكاييه كه همه اجناسش معتبره (حتي بعد از برشكستگي!)
والسلام
سلام دوست عزیز
من به شما گوشی SonyEricsson P990 رو پیشنهاد می کنم.
من از این گوشی در زمینه اینترنت استفاده کردم و کارایی خوبی داره
گوشه ای از کاراریی های این گوشی عبارتنداز:
1 - ارتباط آسان با اینترنت
2 - نرم افزار مخصوص چت با ساپورت یاهو - ام اس ان - و غیره
3 - دانلود منیجر با قابلیت Resume
4 - ساپورت آنتی ویروس آنلاین
و خیلی کارای دیگه از کارای جالبی که من با این گوشی انجام دادم
1 - برنامه نویسی ساده داخل خود گوشی
2 - دوربین مخفی بلوتوث
3 - بازی گرافیکی سه بعدی
4 - هک کردن گوشی بدون باکس و کامپیوتر (که مجبور شدم گوشی رو فلش بزنم)
5 - تغییر دستکتاپ (کاملا به سلیقه خودتون مثل ویندوز)
6 - خوندن بار کدهای حرفه ای (انیگما)
و خیلی کارای دیگه البته دوربینش 2 مگاپیکسه ولی کیفیت فوق العاده ای داره.(حرفه ایه)
امیدوارم کافی باشه قیمتشم الان دیگه باید اصلیش همون 100 تومن باشه (اگه گیر بیاد)