ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ناشناخته های الکترونیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

اینجا قراره در مورد هر قطعه یا دستگاه و مدار و ماژول وخلاصه هر وسیله الکترونیکی که شکلش برامون گنگ و نامفهومه از همدیگه کمک بخوایم ...

خودم شروع میکنم 015

این شکل رو ببینید:

[تصویر:  921754287331341.jpg]

این ماده ای که روی این ماژول مخابراتی ریختن واسه چیه؟؟؟

جنسش چیه؟؟

واسه پنهان کردن مشخصات قطعاته یا اینکه خاصیتهای دیگری مثل نویزگیری و ... داره؟؟؟

---------------------------------------------------------------
فرصت به شتاب از دست می رود و به کندی باز می گردد
سلام
يه بردي تو اين مايه ها رو من رو ماشينهاي CNC روسي و سوئدي ديدم كه ماله درايو موتورهاشون بود,اونجا واسه اينكه كسي نتونه قطعات روي برد رو شناسايي كنه(كلا تعمير كنه)يه نوع ماده شيري رنگ ريخته بودن رو بردها.وقتي هم كه ميخواستي از روي يه قطعه پاكش كني شماره اون قطعه هم پاك ميشد و مجبور بودي يه برد ديگه شفارش بدي.
معمولا رزین میریزن
جاهایی که برد دارای لرزش زیادی هست و ممکنه اتصالات مسی قطع بشه ، یک بار مصرف کردن دستگاه ، جلو گیری از کپ زدن ویه جورایی محاقظت در برابر بخار های هادی و ضربات مکانیکی وشایدم بالا بردن کلاس کار از این روش استفاده میشه
رسول جان اینو ببر جاهایی که چسب صنعتی یا رنگهای صنعتی یا مواد شیمیایی میفروشن بپرس.اونا میدونن
ما برای بردهای تولیدی خودمون از چسب سنگ استفاده میکنیم همه ی اون خواص بالا روداره و از همه مهمتر کپی نمیشه البته میشه ولی نه هر بچه سوسولی بخواد کپی کنه به هر حال مواد دیگری هم هست
سلام من یک آماتور در زمینه ی برق هستم پرزه کارشناسیم راجع به چگونگی طراحی مدار های الکتریکی هست .
این مبحث واسه من یه مبحث ناشناخته هست میشه کمکم کنید؟؟؟
خواهش می کنم
سلام دوست عزیز
در مورد پروژتون بیشتر توضیح بدین
این خیلی گنگه مثل اینکه بگیم چگونگی طراحی ماشین الکتریکی