ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در ساخت گیرنده اطلاعات از اینفرارد و ارسال ان به کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من میخواستم یه گیرنده دیتا از جنس اینفرارد بسازم که اطلاعانی که از دستگاه مورد نظرم میگیره را بفرسته برای کامپیوتر
امروز هر چی تو اصفهان (طالقانی) گشتم وسیله اماده که این کار رو بکنه پیدا نکردم .
فکر میکنم که باید گیرنده های اینفرارد که روی موبایل های قدیمی وصل هست باید استفاده کنم .چون توی مغازه های الکترونیکی حتی گیرنده اینفرارد خام را هم پیدا نکردم.
باید چه شکلی اون وسیله که از موبایل را در میارم به میکرو وصل کنم و بعدش باید چی کار کنم؟

در ضمن من تازه من این ترم درس میکرو کنترلر گرفتم اما خیلی به این درس علاقه مندم و میخام خیلی یاد بگیرم .اما مثلا کتابی که استادمون درس میده (atmega32 ) هر تمریتشو به 4 مدل حل میکنم که تا حالا 200 تا مثال شده اما تازه کار با ال سی دی رو بلد شدم ....اینا رو گفتم که یعنی هر چیزی که دوستان لطف میکنن و توضیح میدن یه کم کلی تر بگن که من بتونم سرچ کنم و اموزش ببینم.
احتمالا یه پروتکل خاص دارن با یه سری کد دیتا مثل پروتکل سونی
یه نیگا به قسمت گیرنده rc5 توی کتاب آقا سعید بنداز(بهتره کلشو بخونی)
خیلی در مورد اینجور چیزا کمکت میکنه
فکر نکنم خود اون سنسورشو الکترونیکیا داشته باشن
بهتره از تعمیرات موبایل فروشی ها بپرسی
میشه اسم کامل این کتاب را بنویسی
این هم ماله atmega32 هست؟
الان راحت گیر میاد یا قدیمیه؟

(۱۵-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۱۹:۲۹)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]احتمالا یه پروتکل خاص دارن با یه سری کد دیتا مثل پروتکل سونی
یه نیگا به قسمت گیرنده rc5 توی کتاب آقا سعید بنداز(بهتره کلشو بخونی)
خیلی در مورد اینجور چیزا کمکت میکنه
فکر نکنم خود اون سنسورشو الکترونیکیا داشته باشن
بهتره از تعمیرات موبایل فروشی ها بپرسی

(۱۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۱۷:۱۱)neoanderson نوشته است: [ -> ]میشه اسم کامل این کتاب را بنویسی
این هم ماله atmega32 هست؟
الان راحت گیر میاد یا قدیمیه؟

خیلی راحت گیر میاد ... به راحتی یک چشم بهم زدن میتونی توی لینک زیر دانلودش کنی:

کتاب اموزش AVR به زبان بیسیک

----------------------------------------------
خودپسندی وحشتناک ترین تنهایی است

کسی میشه با برنامه کد ویژن در این مورد کمکم کنه؟
من اصلا وقت یاد گرفتن بسکام را ندارم.

کمک کوچیک هم میتونه برام خیلی تاثیر گذار باشه...
دوستان کسی نیست که به ما یه کمکی بکنه
دوستان تو رو خدا با کد ویژن کمک کنید اصلا اصلا از بیسیک خوشم نمیاد یعنی راسیاتش حال خوندن زبان برنامه نویسی جدید را ندارم.
جان من یکی با c کمک کنه
بااااااااااااااید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟