ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ذخیره و فراخوانی عکس روی mmc
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
من با بیسکام و atmega32 کار می کنم و می خوام تعداد زیادی عکس رو روی ال سی دی گرافیکی نمایش بدم که فکر کنم به خاطر کمبود حافظه میکرو مجبورم از حافظه های جانبی مثل mmc استفاده کنم.اما دستورات مربوط به mmc مخصوصا فراخونی عکس ها از حاظه رو بلد نیستم.یه چیزایی از تو نت دستگیرم شده اما اگه دوستان تو این زمینه کمک کنن ممنون میشم.در ضمن نمی دونم که عکس ها رو باید چطوری رو mmc بریزم.یعنی نمیدونم باید همینجوری با ram reader روش بریزم یا جور دیگه.قبلا از همکاری شما تشکر میکنم
(۱۷-آذر-۱۳۸۹, ۰۰:۱۲:۲۶)san_313 نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
من با بیسکام و atmega32 کار می کنم و می خوام تعداد زیادی عکس رو روی ال سی دی گرافیکی نمایش بدم که فکر کنم به خاطر کمبود حافظه میکرو مجبورم از حافظه های جانبی مثل mmc استفاده کنم.اما دستورات مربوط به mmc مخصوصا فراخونی عکس ها از حاظه رو بلد نیستم.یه چیزایی از تو نت دستگیرم شده اما اگه دوستان تو این زمینه کمک کنن ممنون میشم.در ضمن نمی دونم که عکس ها رو باید چطوری رو mmc بریزم.یعنی نمیدونم باید همینجوری با ram reader روش بریزم یا جور دیگه.قبلا از همکاری شما تشکر میکنم

سلام
اگر با بسکام برنامه می نویسی باید برنامه نویسی فرمت FAT یا همان برنامه AVR-DOS را بلد باشی که کاری نداره و خیلی راحت است

بعد عکس هاتا باید به فرمت BMP تبدیل کنی (باید تک بیتی تبدیل کنی - یعنی سیاده وسفید )
می تونی از فتوشاپ استفاده کنی
(البته اگر عکس هات رنگی و بعدا بخواهی از ال سی دی رنگی استفاده کنی باید فرمت 8 بیتی BMP باشد)

عکس ها را با رم ریدر از کامپیوتر روی رم ریز ( COPY & PASE ) ساده
بعد با برنامه نویسی با کمک AVR_DOS می تونی راحت تو برنامع عکس ها را از MMC بخونی و روی ال سی دی نشون بدی

موفق باشیSmile
[b]سلام
ميشه بگي با چه دستوري عكس ها رو بايد فراخوني بكنمو روي lcd نمايش بدم
از كمكت واقعا ممنونم