ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری درباره استفاده از عکس های موجود در فایل exe
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام.من یه فایل exe دارم که این فایل exe عکس هایی رو از یه پوشه load می کنه. عکس هایی که توی این پوشه هستند نمایش داده نمیشن و نمیشه ازشو استفاده کرد.چیکار کنم که بتونم از این عکسا استفاده کنم؟ من به ای عکسا نساز دارم.فرمت عکسا jpeg هستش.ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید.
چه ربطی الان به این انجمن داره؟.

اگر سورس هست از چه زبانی استفاده می کنی؟.

البته تو همه زبون ها ریسورس مشترکه. از ریسورس استفاده کن.
اگرم فایل exe هست اون جور که گفتید. حتما برنامه نویس این قابلیت رو نذاشته براش.

البته سوال شما خیلی بد گفته شده. معلوم نیست قصد شما اصلا چی هست.
دوست عزیز ممنونم از جوابت.این فایل exe یه AutoPlay هستش که فکر کنم با AutoPlay Media Studio طراحی شده.یه همچین چیزیه که نمی دونم چی کارش کردن که از عکسایی که توی پوشه روتش هست نمیشه استفاده کرد.این برنامه (AutoPlay Media Studio )به طور طبیعی بعد از ساخت فایل exe میاد یه پوشه درست میکنه و عکسا و فایلارو تو اون می ذاره.ولی این exe که من دارم عکسارو نمیشه preview کرد.امیدوارم توضیحاتم کامل باشه.
زبان برنامه نویسی مثل زبان حرف زدن آدمهاست. یک الفبا بهت میده که میتونی هزاران جمله و متن از روش بسازی.
اگر یه جمله ای را نمیدونی معناش چی هست، باید از کسی که اون جمله را ساخته بپرسی.

به تعداد درختان روی زمین نرم افزار هست. ملت از کجا بدونن نرم افزار تو چی هست و کدش چی هست و کی نوشته که بخوان به تو کمک کنند؟؟

حداقل یه نسخه از نرم افزارت را میذاشتی اینجا تا برات آنالیزش کنند. یا حداقل اسمش را مینوشتی تا اگر کسی این نرم افزار را باهاش کار کرده راهنماییت کنه....