۲۵-آذر-۱۳۸۹, ۰۱:۳۲:۰۸
با سلام به دوستای خوبم. شرمنده شاید این سوال ها که من میکنم برای شما خیلی ابتدائی باشه ولی من چون تازه کار هستم یه مقدار سخت هست برام
من یه کتاب به نام مرجع کامل ویژوال بیسیک دارم که توی اون علاوه بر آموزش تمرین و جواب هم هست. یه مثال هست که من کل اون رو مینویسم اگه میشه بگید این جواب مشکل داره یا من بلد نیستم. قسمتی که پر رنگ میزارم متن کاملی هست که توی کتاب اومده. من 2 تا چیز رو متوجه نمیشم. یکی اینکه دکمه commondialog چی هست. یکی دیگه هم اینکه private sub cmdchane با private sub command فرق میکنه و اگه فرق میکنه چه فرقی؟
مثال:
برنامه ای بنویسید که عکس درون form1 را به دلخواه بتوانیم تغییر دهیم.
برای اینکار 2 دکمه و یک picturebox به همراه یک دکمه commondialog به فرم خود اضافه میکنیم. دکمه اولی را برای تعویض عکس و دکمه دوم را حهت خروج اختصاص میدهیم.
حال کد زیر را برای تغییر عکس وارد میکنیم:
Private Sub Cmdchane_Click()
cdlcommon.InitDir = App.Path
cdlcommon.fliter = "bitmap files(*.bmp)|*.bmp|gif files(*.gif)|*.gif|jpegfiles(*.jpg)|*.jpg)|allfiles(*.*)|*.*"
cdlcommon.showopen
x = cdlcommon.filetitle
Picture1.Picture = LoadPicture(x)
End Sub
بعد از زدن دکمه تغییر عکس ما تغییر خواهد کرد
محبت میکنید اگر جواب منو بدید
من یه کتاب به نام مرجع کامل ویژوال بیسیک دارم که توی اون علاوه بر آموزش تمرین و جواب هم هست. یه مثال هست که من کل اون رو مینویسم اگه میشه بگید این جواب مشکل داره یا من بلد نیستم. قسمتی که پر رنگ میزارم متن کاملی هست که توی کتاب اومده. من 2 تا چیز رو متوجه نمیشم. یکی اینکه دکمه commondialog چی هست. یکی دیگه هم اینکه private sub cmdchane با private sub command فرق میکنه و اگه فرق میکنه چه فرقی؟
مثال:
برنامه ای بنویسید که عکس درون form1 را به دلخواه بتوانیم تغییر دهیم.
برای اینکار 2 دکمه و یک picturebox به همراه یک دکمه commondialog به فرم خود اضافه میکنیم. دکمه اولی را برای تعویض عکس و دکمه دوم را حهت خروج اختصاص میدهیم.
حال کد زیر را برای تغییر عکس وارد میکنیم:
Private Sub Cmdchane_Click()
cdlcommon.InitDir = App.Path
cdlcommon.fliter = "bitmap files(*.bmp)|*.bmp|gif files(*.gif)|*.gif|jpegfiles(*.jpg)|*.jpg)|allfiles(*.*)|*.*"
cdlcommon.showopen
x = cdlcommon.filetitle
Picture1.Picture = LoadPicture(x)
End Sub
بعد از زدن دکمه تغییر عکس ما تغییر خواهد کرد
محبت میکنید اگر جواب منو بدید