۰۲-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۲۵:۴۱
۰۲-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۴۰:۰۷
والا نمیدونم چرا کار نمیکنه
الان 3 بار این یکی لینکو امتحان کردم
لینک جدید
وا باز کار نکرد
شما تو گوگل سر چ کن:
لیزر دی اکسید کربن
احتمالا تو صفحه های اول باشه
الان 3 بار این یکی لینکو امتحان کردم
لینک جدید
وا باز کار نکرد
شما تو گوگل سر چ کن:
لیزر دی اکسید کربن
احتمالا تو صفحه های اول باشه
۰۲-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۱۰:۰۵
سلام
آقا ما یه سرچی کزدیم به نتیجه ای بهتر از این نرسیدیم:
لیزر پوینتر سبز 100 میلی وات (به شکل یک خودکار)با برد 5 کیلومتر 58 تومنه. دو مدل دیگه هم هست (اونا هم خودکاری هستند) یکی 30 تومن اون یکی هم 40 تومن. یه 500 میلی وات هم بود با برد 12 کیلومتر منتها 120 تومن و .....
یه لیزر آبی 5 میلی واتی هم بود 550 تومن!(خودکاری)
مشکلی که دارن اینه که فکر کنم نورشون فقط توی شب دیده میشه و همونطوریکه در عکس ارسالی توسط آقای رسول دیده میشه نور روی صورت دروازه بان یکم مات و پخش شده(تازه توی ورزشگاه که فاصله حدود 500 متره) مشکل از او بدتر اینه که همشون چینی هستند.
جناب ابکا اونایی رو که معرفی کردن هم چینی بودند؟ اینا بیشتر جنبه اسباب بازی دارن. معلوم نیست عمر مفیدشون چقدره؟
کسی تا حالا عملا با لیزر کار کرده؟
آقا ما یه سرچی کزدیم به نتیجه ای بهتر از این نرسیدیم:
لیزر پوینتر سبز 100 میلی وات (به شکل یک خودکار)با برد 5 کیلومتر 58 تومنه. دو مدل دیگه هم هست (اونا هم خودکاری هستند) یکی 30 تومن اون یکی هم 40 تومن. یه 500 میلی وات هم بود با برد 12 کیلومتر منتها 120 تومن و .....
یه لیزر آبی 5 میلی واتی هم بود 550 تومن!(خودکاری)
مشکلی که دارن اینه که فکر کنم نورشون فقط توی شب دیده میشه و همونطوریکه در عکس ارسالی توسط آقای رسول دیده میشه نور روی صورت دروازه بان یکم مات و پخش شده(تازه توی ورزشگاه که فاصله حدود 500 متره) مشکل از او بدتر اینه که همشون چینی هستند.
جناب ابکا اونایی رو که معرفی کردن هم چینی بودند؟ اینا بیشتر جنبه اسباب بازی دارن. معلوم نیست عمر مفیدشون چقدره؟
کسی تا حالا عملا با لیزر کار کرده؟
۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۱۲:۲۳
سلام...
اونایی که من گفتم فک کنم تایوانی هستن...
( مثلا:
پاور ال ای دی 3 وات سیز تایوانی 3000 تومنه و لی چینیش عین همین 1200 تومنه...
)
شما نمیدونی میخوای چیکار کنی...
اگه میخوای متر لیزری بسازی شما یه لیزر 5 میلی وان به قیمت 5000 هزار تومن بخر و یه متر 10 متری بساز (اگه تونستی اونوقت برو سراغ متر 1 کیلومتری)
دلیلی من نمیبینم که بری و اینقد هزینه کنی و در اخر نتونی بسازیش....
اونایی که من گفتم فک کنم تایوانی هستن...
( مثلا:
پاور ال ای دی 3 وات سیز تایوانی 3000 تومنه و لی چینیش عین همین 1200 تومنه...
)
شما نمیدونی میخوای چیکار کنی...
اگه میخوای متر لیزری بسازی شما یه لیزر 5 میلی وان به قیمت 5000 هزار تومن بخر و یه متر 10 متری بساز (اگه تونستی اونوقت برو سراغ متر 1 کیلومتری)
دلیلی من نمیبینم که بری و اینقد هزینه کنی و در اخر نتونی بسازیش....
۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۰۵:۱۹
سلام
اندازه گرفتن فاصله مطرح نیست. من فقط به beam لیزر احتیاج دارم(که ترجیحا توی روز دیده بشه).
همه این لیزرهایی که گفتم قد یه خودکارن. فک نمیکنم تکنولوژی خیلی پیچیده ای داشته باشن.
حالا من میرم ببینم طرز ساختشو گیر میارم یا نه. والا که باید حاضریشو بخرم.
اندازه گرفتن فاصله مطرح نیست. من فقط به beam لیزر احتیاج دارم(که ترجیحا توی روز دیده بشه).
همه این لیزرهایی که گفتم قد یه خودکارن. فک نمیکنم تکنولوژی خیلی پیچیده ای داشته باشن.
۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۱۷:۳۱
(۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۰۵:۱۹)moustafa نوشته است: [ -> ]همه این لیزرهایی که گفتم قد یه خودکارن. فک نمیکنم تکنولوژی خیلی پیچیده ای داشته باشن.
خب همین قد یه خودکار بودن خودش تکنولوژی بزرگی هستش دیگه !!!
هر چه اندازه دستگاه کوچیکتر میشه تکنولوژیش هم پیچیده تر میشه و همچنین قیمتش هم زیادتر میشه ...
---------------------------------------------
هفت بار افتادی برای هشتمین بار برخیز
۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۲۱:۲۶
(۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۰۵:۱۹)moustafa نوشته است: [ -> ]سلامبه نظر من زیاد تو فکر ساختش نباش
برا ساخت چنین چیزی باید خیلی خیلی بیشتر از آماده هاش خرج کنی
آخرشم عمرا مثل اینا نمیشه
به احتمال زیاد جوابم نمیگیری ازش
یدونه آمادشو بخر خیلی راحت تر کارت راه میفته
۰۳-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۲۳:۵۶
سلام
چند جا خوندم که با استفاده از چشم DVDPlayer میشه ساختش. روش ساخت قدم به قدمشم توضیح داده بود.
عنصر اصلی چشم DVDPlayer بود. البته 16X به بالا.
اگرم لیزر آبی میخواین باید از چشم درایو Blue Ray استفاده کنید.
یه DVD پلیر خراب جور میکنی و چشمشو در میاری. با چند تا وسیله جزیی دیگه.
چند جا خوندم که با استفاده از چشم DVDPlayer میشه ساختش. روش ساخت قدم به قدمشم توضیح داده بود.
عنصر اصلی چشم DVDPlayer بود. البته 16X به بالا.
اگرم لیزر آبی میخواین باید از چشم درایو Blue Ray استفاده کنید.
یه DVD پلیر خراب جور میکنی و چشمشو در میاری. با چند تا وسیله جزیی دیگه.