ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستنده لیزری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به همه دوستان
من یه فرستنده لیزری برد بالا لازم دارم که حداقل بردش 1 کیلومتر باشه.فقط خطی بودن پرتوش برام مهمه و اینکه واگرا نشه. درست مثل لیزرهایی که روی سلاح های تک تیراندازها نصب میشه. اندازه گیری فاصله مهم نیست. فقط یه پرتو لیزری که بتونه در یک خط مستقیم تا بیشتر از 1 کیلومتر رو سیر کنه.
دوستان کارم حیاتیه. لطفا در اسرع وقت منو مشمول الطاف خودتون بفرمایید.
با تشکر
باید از لیزرهای صنعتی قوی استفاده نمایید ... فکر کنم بردشون خیلی زیاد باشه

البته توی این فاصله زیادی که شما میگین ممکنه درصدی خطا داشته باشه!!

چون اثرات محیطی مثل نور خورشید و حرارت زمین و برف و باران و .... روی مستقیم تابیدن لیزر تاثیر منفی میزارن

---------------------------------------------------
هر چه شخص نجیبتر باشد غرورش کمتر است
اون لیزرهایی که روی سلاح ها است خیلی جمع و جور و کوچیکه مضافا که برد زیادی دارند.
من توی این فکر بودم که از این دیودهای لیزری استفاده کنم که توی بازار میفروشن(مثل اسباب بازی با سری های مختلف). هیچ مدار تقویت کننده ای نداره؟
من قدرت برش نمیخوام. فقط یه خط مستقیم میخوام که مثل شاغول(تراز) افقی عمل کنه.حتی المکان میخوام خودم بسازمش.
حالا این لیزرهای صنعتی که فرمودین ، قیمتش چنده؟آمارش چجوریه؟
ممنونم
اونایی که من کار کردم اینا هستند(البته بجز اولی که موجودی نداشتن):

لیزر
برد معمولی ها خوبه ... اما اون صنعتی رو امتحانش نکردم .... وقت کنم امتحان میکنم Wink

البته فاصله یه کیلومتر رو یه نفر نمیتونه ببینه و دو نفر لازمه که آزمایش رو انجام بده 015

تقویت کنندشون داخل خودشونه .... فقط یه ولتاژ مناسب لازم داره تا کارشو انجام بده

در ضمن نباید مستقیم بهشون نگاه کنی ... برای چشم مضره Exclamation

البته این معمولیا رنگشون قرمزه ... رنگهای سبز بهتر هستند اما گرون تر هستند Wink

------------------------------------
نقض عهد از آیین مردی دور است
منم دو نفره این کارو انجام میدم.
یه نفر اون ته وایمسه با یه میله(یا چیزی شبیه به اون) تا نور لیزر رو روی اون میله ببینه.
حالا به نظر شما چیکار کنم.
یعنی شما میله یک کیلومتری دارین و میخواین با اون آزمایش کنین Amaze

خودت چطوری میخوای بسازی؟؟

باید حاضریشو بگیری تا کارت راحت بشه!!

کار خاصی هم نداره ... به فرستنده فقط کافیه ولتاز بدی و قسمت گیرنده هم خروجیشو با یه مقاومت بده به بیس یه ترانزیستور و خروجی ترانزیستور رو به هر چی دوست داری وصل کن مثل رله و.....

-------------------------------------------------------
سخن نیکو صیاد دلهاست و خط زیبا نزهت چشمها
یه فضای بازو در نظر بگیر.
نفر اول لیزر رو روشن میکنه.
نفر دوم یه کیلومتر اونطرفتر وایمیسه و رد پرتوی لیزر رو میگیره(با همون صفحه ای که توی دستشه)ایننجوری معلوم میشه که نفر اول و دوم دقیقا توی یک خط هستند. منم همینو میخوام . یک خط راست یک کیلومتری یا بیشتر. این مهمه که اونا توی یک خط باشند بدون انحراف.
حالا این مدل حاضری انقدر برد داره؟
باید از فروشگاه های الکترونیک برد موثرشون رو بپرسی .... اونا بیشتر میتونن راهنماییتون کنن

من که این معمولیا رو امتحان کردم تا ته یک کوچه رو براحتی جواب داد ... بیشتر از اون هم جواب میده

نیاز به آزمون و خطا داره!!

---------------------------------------------
صداقت , نخستین فصل دفتر دانایی است
سلام..
شما از یه لیزر با وات 200 میلی استفاده کنی میتونی 1 کیلومتر اونور تر رو نشونه بری...
قیمتش الان با این گرونی و داستانهایی که شده رو نمیدوم .. ولی 1 ماه پیش 55 هزار تومن بود... رنگ قرمز...
رنگ سبز گرون تره و رنگ ابی ک خیلی خیلی گرونه..
علتش هم به خاطر اینه که رنگ ابی رو میتونی بدون مه یا گردو خاک تو هوا هم خطش از مبدا تا مقصد رو ببینی ...
سلام
(داداش آواتارت منو کشته!)
لطفا در مورد رنگهاش و قیمتاش بیشتر توضیح بده.
خودم میتونم بسازمش؟ یا ساختش خیلی دردسر داره؟
آخه لذتی که توی ساختش وجود داره توی هیچی نیست.
ممنونم
نه خودت نمیتونی بسازی البته اگه وقت و مایه داری بسم الله
صفحه‌ها: 1 2 3