ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط دو دستگاه فکس بدون خط تلفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

یه مشکل پیش اومده که لازمه یه وسیله ای د رست کنم که با استفاده از اون بتونم د وتا دستگاه فکس رو به هم وصل کنم منتها مشکل اینجاست که این عمل باید بد ون خط تلفن انجام بشه !!!

یعنی دوتا تلفکس رو با سیم بهم وصل کنم و بین راه یه دستگاهی بذ ارم که با استفاده از اون و یه منبع مثلا 12 ولتی یه خط مجازی درست کنم و باهاش بین این دو تلفکس ، فکس ارسال و د ریافت کنم

مثلا : فکس اول رو وردارم و بافشار شماره 1 فکس دوم زنگ بخوره و بره رو وضعیت فکس و بعد فکس رو ارسال کنم .

دوستان فقط اگه کسی راهی سراغ داره د ریغ نکنه چون خیلی واجبه و عجله دارم ...

ضمنا" ایا امکانش هست این کارو با چنتا فکس انجام داد ؟ یعنی مثلا اگه 1 رو زدیم دستگاه فکس شماره یک زنگ بوخوره و اگه 2 رو زدیم دومی زنگ بوخوره و الی آخر ...
سلام
این چیزی که نوشتی یه دونه سانترال می خواد می تونی بری با قیمت مناسب یکی بخری می تونی هم خودت بشینی بسازی که البته اصلا کار راحتی نیست
سلام

اگه بخوایم یکی ساده بین فقط دوتا فکس درست کنیم فکر نکنم کار خیلی مشکلی باشه ، فقط باید بدونیم چطور سیگنال زنگ بر ای دستگاه مقابل بفرستیم و بعدش فکر کنم اکه تنظیمات تلفکس بصورت فکس بوده باشه بعد دوتا ز نگ میره رو حالت فکس و فقط کافیه ما فکسمونو استارت کنیم ، غیر اینه ؟!
اگه بخوای فقط سیگنال زنگ براشون بفرستی که میتونی از همون سیمی که داری بفرستی اما اگه میخوای شماره بگی ری بعد خودش زنگ بزنه باید یانترال بسازی یه دونه ام تی 8870 میخوای یه ای وی ار دیود ترانس دی سی ترانس ای سی و چندتا رله و ترانزیستور
چطور باید با اون سیم سیگنال زنگ فرستاد ؟ ( فکر کنم سیگنال زنگشون 90 ولت 20سیکل باشه !

من با این 8870 و ... که میگین کار نکردم ، یعنی میدونم چیه ولی باهاش کار نکردم اگه امکانش هست بیشتر راهنماییم کنید و کمکم کنین یه نمونه 2 شماره ایش رو بسازم چون عجله ایه ... لطفا
شما یه لحظه میای فکس اول رو از مدار خارج میکنی با یه ترانس 48 ولت ای سی یه ولت میفرستی ولت هم چند ثانیه ای باشه بعد اونو میاری تو مدار بعد از روشن شدن فاکس دو یه سیگنال ارسال میکنه فکس یک دریافت میکنه و شروع به ارسال دیتا میکنه در در این موقع شما صدای بوق میشنوی و استارت میکنی
دیتا شیتش رو بگیر میفهمی چی به چیه اگه کمک خواستی یه مدار بسز تا جائی که میتونی بعدش کمک بگیر