ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Url 2 Short | کوتاه کردن لینک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
یه چیزی الگوریتمش چیه؟. چون از اول رشته 4 کرکتری ته لینک ازافه می کنه و این بده. چ.ن اگر امیدی داشته باشید که سایت کارش بگیره تو این زمینه خیلی زود url بزرگ میشه.
این رو یه سر بزن یه لینک توش بساز. http://parsiancity.com/
مال 2 سال پیشه. امکاناتش مثل اینی که شما گذاشتی نیست ولی بد نیست یه نگاه بهش بندازی.
طول کاراکتر هایی که میسازه به طور تصادفی توسط سایت انتخاب میشه ، ممکنه یکبار 4 کارکاکتری باشه ممکنه هم بیشتر .

سایتی که معرفی کردین رو دیدم ، جالب بود فقط چرا لینک ها رو یک کاراکتری تولید میکنه ؟ (2 تا لینک کوتاه کردم هر دوتا یک کاراکاری شدن)
چون این جور سایت ها بعد از یه مدت بسته میشن.یا لینک های که ملت ساختن رو برمی دارن ریدایرکت می کنن به سایت های خودشون. و خیلی چیز های دیگه. کاربر ها به این سایت ها اعتماد نمی کنن و از سرویس های معروف استفاده می کنن.

این سایت رو 2010 یه کمی update کردم . ولی همین طوری الکی افتاده اونجا. لینک های زیادی تو data base نیست.
این بر اساس یه الگوریتم می سازه لینک رو که همین طوری از یک رقمی شروع میشه تا تعداد حروف کوچک و بزرگ و اعداد.
(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۰۱:۴۹:۴۵)arashrj نوشته است: [ -> ]چطور کار نمی کنه ؟ از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟ اگه پیغام خاصی میده لطفا ایمیل بزنید ، Option افزونه رو درست تنظیم کردین ؟

3.6
اصلا هیچی کاری نمیکنه
فقط آیکن برنامه میاد اون گوشه
xul هاش هیچ کدوم لود نمیشه تا بخوام جایی تنظیمی انجام بدم
روی نسخه 3.6 بررسی می کنم و بهتون اطلاع می دم. ممنون از خبری که دادین.
امکانات جدید سرویس کوتاه کننده لینک u2s.ir
-امکان اشتراک گذاشتن لینک های ثبت شده و ارسال لینک ها به فیسبوک - توییتر و ...
-امکان فشرده سازی متن ها و ایجاد لینک کوتاه شده مخصوص توییتر و همچنین ایجاد اسکریپت از متن ورودی...
صفحه‌ها: 1 2