ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با وصل کردن صفحه کلید به میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
Cursor Off همون مکان نما...(_) توی این دستور من خاموشش کردم که چشمک نزنه...

Config Kbd = Portd من میخوام به میکرو بگم که کی پد رو به کدوم پورت وصل کردم...

, Debounce = 150 , Delay = 100
bounce زمانی که شما خودکارت رو رو میز میندازی دیدی یه لرزش داره و بعد ساکن میشه...همین اتفاق واسه کلید های مکانیکی هم میوفته..و با سرعت بالای میکرو شما کلید رو میزنی اونوقت 6 تا عدد اضافه میشه... یا بیشتر...
این تاخیر رو میزارن تا این مشکل بر طرف شه...delay هم تاخیره

B = Lookup(a , Ebi
این میاد مقدار آ رو از جدولی که تو زیر برنامه ebi هست رو میریزه تو B...
(فعلا برای شما زوده یه مقدار بیشتر برنامه نویسی یاد بگیر میفهمی)

Home
وقتی شما میخوای جیزی رو رو ال سی دی نمایش بدی با این دستور مکان نما سطر اول ستون اول ال سی دی قرار میگیره و حرف یا کارکتر یا عدد مورد نظرتونو نمایش میده...

(500 ارسال)
با سلام

آقا ابراهیم و آقا مهرداد برادران عزیز و بزرگوار از کمکهاتون واقعا ممنونم اما چرا توی قسمتی که اسمشو گزاشتم "تمرین" کسی نمیره؟
من این قسمت رو گذاشتم تا بزرگان و استادانی مثل شما برن اونجا و چندتا مثال و تمرین خوب و کاربردی اونجا بزارن تا شاگردانی مثل من برن و اون تمرینات رو حل کنند
پس لطفا به اونجا هم سر بزنید

حالا من خودمو مثال میزنم چون از همه کمتر بلد هستم

dim
as
incr
decr
cls
lcd
wait
waitms
waitus
set
reset
toggle
config
pin
port
do-loop
if-goto
من این چیزها رو بلدم کی پد هم که خودتون میدونید
شرمنده میدونم که کمه ولی خب لطفا شما یه چند تا مثال خوب بزنید که من بتونم با این چیزایی که میدونم حل کنم

با تشکر
این مشکل پروتوس رو منم داشتم حتی بخواطرش ورژن پروتوس و بسکام رو چند بار عوض کردم و جدید ترین هاش رو دانلود کردم(حتی ویندوزم 7 بود xp یش کردم)
اما درست نمی شد یعنی مثلا برای 4 و 5 و 6 همشون رو 4 میزد و برای 1 و 2 و 3 همشون رو 7 می زد
خیلی با برنامه ور رفتم همه جورم سیم ها رو و ترتیبشون رو عوض کردم اما نمی شد
تا اینکه یه روز که خواستم اینجا مطرحش کنم شانسکی کار کرد . نمیدونم چطوری ولی مشکل از پروتوس بود .
الانم فعلا درست کار می کنه. بازم نمی فهمم مشکل از کجا بود
با سلام

عزیزان خواهش میکنم اگه کسی برنامه مناسبی که یه همچین ایراداتی نداشته باشه داره لطفا بگه
http://www.iranled.com/forum/Thread-%D8%...8%B2%DB%8C
با تشکر
کسی با کی برد ماتریسی کار کرده؟؟؟
[تصویر:  d257e971f79bfb5cc8d4092e164f1a8a.gif]
اتصالش کمی متفاوته...
چه تفاوتی؟
بگو تا ما هم بدونیم؟
من فکر میکردم فرق داره اخه خروجیش به جای 8 سیم 11 سیم داشت...
که من با اتصال به میکرو فهمیدم که اونا واسه اینه که میتونی یه ال ای دی هم روشن کنی..یعنی خروجیه ال ای دی داره.. که به کار نمیاد....
سلام
من همین الان داشتم پستها را میخوندم و عضو شدم که اینو بگم :
پروتئوس 7.6 با کیپد مشکل داره و از پروتئوس 7.2 استفاده کنید
موفق باشید
(۰۲-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۲۴:۰۹)dfmmob نوشته است: [ -> ]با تشکر از شما دوست عزیز
تمام این چیزای رو که گفتی من میدونم
مشکل اصلی من اینه که بعد از نوشتن برنامه وقتی میام اونو توی پرتیوس شبیه سازی میکنم وقتی دکمه های صفحه کلید رو فشار میدم اعدادش اشتباه هستن
مثلا
وقتی 8 رو فشار میدم روی lcd مینویسه 4
یا 2 رو که میزنم روی lcd مینویسه 0
مشکل اصلی من اینه
برای همین گفتم
اگه میشه چند تا مثال پرتیوس می خوام
من همچنان منتظر یاری دوستان هستم
با تشکر

سلام دوست خوبم.منم همین مشکل رو داشتم که از خود نرم افزار هست توی ورژن های بالا اینجوریه...........شما باید یه فولدری به نام MODELS رو از ورژن های پایین تر برداری و اونو توی جایی که ورزن بالا تر رو نصب کردی کپی کنی.....خیلی جالبه که بدونی که اشکال از کیپد نیست بلکه از میکرو هست....AngryAngry .وقتی فایل رو کپی کنی توی لیس میکرو هات مثلا اگر دنبال atmega 16 میگردی 2 تا مگا16 میاره که شما باید با تست و خطا متوجه بشی که کدوم میکرو درست شده سوالی بود پ.خ بده.....قربانت////////HeartHeartHeartHeart
salam
baba yeki be man komak kone
man barnamaro hamontory minevisam vali ta roshan mikonam ro lcd poshte sare ham 16 mizane
ru keybord aval on 4 ta moghavemato nazashte boodam
hala 4 ta 1k ham gozashtam vali hamoone
barnamam ine
Config Kbd = Portc
Dim S As Byte
Do
S = Getkbd()
Waitms 10
Lcd S ; " "
Loop
End

inam emailamme
eminemel2006@gmail.com
mer30
سلام دوسته من..
لطف کن و فارسی بنویس...
شما از چه میکرویی استفاده کردی؟؟؟
mega32 اگه هست باید بری و jtag رو غیر فعال بکنی بعد به پورتc وصل کنی کیپید رو..
اگر که میکرو مگا 32 نیست باید اول کیپد رو با یه مقاومت 220 اهم به میکرو وصل کن...
کد:
config kbd=portc,debounce=100
:dim s as byte
cls:cursor off
do
s=getkbd()
while s=16
s=getkbd()
waitms 10
wend
lcd s;" "
while s<>16